DKK
Du har ingen varer i kurven
SOMMER-UDSALG - Se de vilde tilbud i vores OUTLET Klik Her ...
Champion Smoothie blender 800W med Vakuum

Champion Smoothie blender 800W med Vakuum

DKK 999
Inkl. Gratis Levering
Mere end 25 stk. på eget lager! på eget lager!
Kan afsendes i dag! Dette produkt er på eget lager
Beskrivelse

Udvalgte Detaljer

TypeBordblender
FarvenuanceStål / Stål look
ProducentChampion
ModelnummerCHVB310
EAN7391091855352

Beskrivelse af Champion Smoothie blender 800W med Vakuum

Champion præsenterer stolt den nyeste og hotteste trend inden for køkkenapparater - vakuumblenderen!
Vakuumblendere er udviklet for at maksimere næringsindholdet i det, du blander, og for at få det bedste ud af hver råvare. Det handler om at bevare ernæring og smag ved at fjerne skaderne forårsaget af oxideringen.

Alle ved, hvad der sker, hvis du tager en bid af et æble og derefter lader æblet ligge et par timer. Oxideringen har derefter nedbrudt det frie frugtkød og gjort det brun og mindre appetitlig, især for øjet. Det samme sker, når du blander noget i en traditionel blender - luften blandes med ingredienserne, og det tager ikke lang tid, før juice / smoothies begynder at ændre farve og følsomme vitaminer og enzymer nedbrydes. Med en vakuumblender forsvinder dette problem - da alt ilt er væk, bevares farve, smag og ernæring betydeligt længere.

En vakuumblender fungerer med vakuum i blenderkanden. En indbygget kompressor pumper kanden tom for overskydende luft, før blandingen begynder. Champions vakuumblender har en nem auto-funktion, der både skaber et vakuum og derefter blander dine ingredienser med et enkelt tryk på en knap. Du kan også justere hastigheden manuelt som ønsket.

Blenderbeholderen er selvfølgelig BPA fri og er lavet af slagfast tritan og indeholder 1,5 liter. Et køb inkluderer også en mindre vakuumbeholder, som du kan bruge til opbevaring. Selvom det er virkelig nemt at bruge - skal du bare hælde din smoothie i beholderen, placere den på basen og trykke på vakuumknappen, så har du trukket luften ud af beholderen på få sekunder. På den måde forbliver din smoothie frisk i lang tid, og du kan enten tage den med dig eller opbevare den i køleskabet. Når du blander juice med vakuumblenderen får du bedre smag, færre luftbobler, finere farve og tekstur, ogen længere holdbarhed. Saften kan stå op til 7 dage i køleskabet

- LED-indikator
- Justerbar hastighed
- Pulsfunktion
- Separat vakuumfunktion
- Knuser også hårde ingredienser som is uden problemer
- Mindre vakuumbeholder inkluderet

Användarmanual


EU-försäkran

Vægt

Vægt3,9 kg

Spørgsmål vedr. Champion Smoothie blender 800W med Vakuum?

Skriv til os på kundeservice@skiftselv.dk

Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.