DKK
Du har ingen varer i kurven
UDSALG - VILDE PRISER - KÆMPE UDVALG - FØRST TIL MØLLE - UDSALG

Nyeste indlæg i bloggen

Den optimale køleløsning til dig

Guiden til at vælge den optimale køleløsning til dit behov: Ventilator, luftkølere og Airconditions

... Læs mere
09-06-2023

Airfryers, det nye hit!

Airfryers er blevet populære i de fleste folks hjem. De er mere energivenlige og de giver op til 80% reduceret fedt i maden, ift. en traditionel friture.

... Læs mere
18-01-2023

Trådløs forlængerledning

Gaven til manden der har ALT... Trådløs forlængerledning. Op til 50m

... Læs mere
01-04-2020

Vokseværk igen: Skiftselv.dk lukker butikken i Grenaa og flytter til Aalborg

Den østjyske onlineforretning er endnu en gang vokset ud over sine egne rammer. Fra 1. november hiver Skiftselv.dk teltpælene op og rykker til Aalborg i nyeste skud på den østjyske solstrålehistorie, hvor det er de europæiske markeder, der skal erobres.

... Læs mere
30-10-2018

Ny banebrydende toiletbørste med silikonehoved

Sig farvel til klamme børster Når du bruger en traditionel toiletbørste, så vil snavs, skidt og andre toiletrester sætte sig fast mellem børsterne – også kaldet hårene på toiletbørsten. Det er grunden til, at man i ny og næ bør udskifte sin toiletbørste, inden den bliver for uhygiejnisk.

... Læs mere
07-10-2018

Revolutionerende "beskyttelsesglas" til smartphones bruger nanoteknologi

ProtectPax er et beskyttende som Beskyttelses, men på en måde som du aldrig har oplevet det før. Det er ren kemi og nanoteknologi, som gør, at den medfølgende væske laver en forstærkende hinde oven på din smartphone.

... Læs mere
27-09-2018

Bliv en mester til kød med automatisk stegetermometer fra Steakchamp

Vi kan lige så godt indrømme det: det er ofte mere held end forstand, om kødet bliver råt, medium, well done eller helt forkullet. Når man så rammer den perfekte rosa på sin ribeye, er det selvfølgelig udelukkende dine enestående madkundskaber, der har gjort udslaget. Men hvis bøffen bliver mere tør end tvebakker, så det fordi kullene afgiver for meget varme, eller fordi man blev distraheret af hyggeligt samvær. Slut med det. SteakChamp har lavet et næsten idiotsikkert automatisk stegetermometer, som får enhver kødelsker til at savle.

... Læs mere
17-09-2018

Universal tv-Fod dækker alle vinkler

Når mor og far skal have en ny fladskærm, så ryger den gamle fladskærm naturligvis ind på børneværelset, ud i sommerhuset eller op på kontoret. Men hvor er TV foden? Heldig vis findes der alternativer til den originale TV stander

... Læs mere
12-09-2018

Fidget Spinner – Årets dille 2017

Havde nogen for 3 måneder siden fortalt os at i sommeren 2017 ville en lille dimmer med et kugleleje i midten blive vores bedst solgte produkt nogensinde! Så havde vi troet de havde drukket af natpotten.

... Læs mere
15-06-2017

Algoritmer bag verdens første globale brød

Først indsamler man opskrifter på brød fra hele verden. Derefter sættes opskrifterne ind i et computerprogram, som efterfølgende regner ud, hvilke ingredienser der er mest populære rundt i verden. Herefter får man en af Europas dygtigste bagere, til at justere ingredienserne

... Læs mere
17-05-2017

Hortus Højbedredskaber fra Risvig

Risvig Hortus, er særligt udviklede højbedredskaber, der er designet til at give den kontrol og præcision, som klassiske langskaftede haveredskaber mangler. Arbejder man med gængse redskaber i højbede, bliver arbejdsstillingerne nemlig ikke optimale og skader måske både ryggen - og dermed arbejdsglæden og lysten til at dyrke sin have, som man vil

... Læs mere
19-04-2017

Drinkmate er verdens mindste alkometer

Drinkmate er ikke en party killer – tværtimod er det et uundværligt redskab, når fredagsøllen banker på, og de bare smager af mere. For tænk på, at det er langt bedre at puste i Drinkmate end at ende med at puste i politiets udstyr, for så er det for sent.

... Læs mere
29-11-2016

Halogen-, LED- eller sparepærer: hvad er bedst?

For 10 år siden blev vi tudet ørerne fulde af, at alle almindelige glødepærer skulle ændres til sparepærer. Forholder det sig stadig sådan, eller er der egentlig bedre fidus i at vælge en LED-pærer eller måske en halogenpære? De vigtigste parametre, når man kigger på pærer, er levetid, energiforbrug samt farvegengivelse, og på disse egenskaber er der stor forskel på de forskellige teknologier.

... Læs mere
25-10-2016

Problemer med appetitten om morgenen? Prøv denne simple løsning

Hvis du er en af dem, der ikke har den store appetit om morgenen, så er der hjælp at hente. Løsningen er at drikke sin morgenmad, for så behøver man ikke være sulten og skulle tygge sig igennem en masse mad. Det kræver blot, at du har en blender, en stavblender eller helt optimalt den såkaldte smoothie-blender.

... Læs mere
25-10-2016

Airboard: fremtidens transportmiddel er her

Det ligner en krydsning mellem den velkendte Segway og et skateboard, og det er faktisk ikke helt hen i vejret. Med et Airboard – også kendt som et Segboard, balanceboard eller hoverboard – kan du transportere dig selv fra A til B helt uden nogen form for anstrengelse. Det lille board reguleres ved hjælp af din balance og din kropsvægt. Og så er det fantastiske sjovt at bruge.

... Læs mere
25-10-2016

Pas på: mange hovedtelefoner virker ikke til din mobil

Umiddelbart skulle man tro, at hovedtelefoner er hovedtelefoner, så længe de er udstyret med det karakteristiske 3,5 mm tykke minijack-stik. Men sådan forholder det sig faktisk ikke, og der er risiko for, at de nye, dyre hovedtelefoner slet ikke virker sammen med din smartphone. Læs her hvorfor.

... Læs mere
25-10-2016

Undgå at brænde dit hår af: gode tips til glattejernet

vi samlet en række tips til, hvordan du får det bedste resultat med glattejernet – uden at brænde håret af. Det er ikke mange år siden, at glat hår var forbeholdt dem med generne til det. I dag kan selv de mest genstridige krøller glattes ud med et glattejern, så enhver kan få glat, smukt og skinnende hår ganske nemt. Men det er ikke uden risiko at glatte sit hår, og de fleste piger har på et eller andet tidspunkt prøvet at brænde deres hår af.

... Læs mere
25-10-2016

Rustikke tallerkener i støbejern fra Funktion

Disse to støbejernstallerkener fra Funktion er ideelle til både madlavning og servering. Tallerkenerne har den fordel, at de udover at pryde bordet i det flotte støbejern med de medfølgende bordskånere også kan tåle at komme i ovnen eller på grillen.

... Læs mere
06-09-2016

3-i-1 får en helt ny betydning: lommelygte, mobilbatteri og varmer

Når man siger 3-i-1, vil man automatisk kommer til at tænke på negleklipperen, der både kan klippe, rense og file negle. Glem alt om det. 3-i-1 Smart Warmer er en varmer med indbygget lommelygte og mobilbatteri, som viser sig uhyre effektiv at have ved hånden – hele året rundt.

... Læs mere
29-08-2016

FOSA er verdens smarteste vakuumpakning af dine fødevarer

Det har aldrig været lettere at vakuumpakke sin mad end med FOSA. Det er en nem og billig måde at konservere sine madvarer på, så man kan nå at få det hele spist, inden der går forrådnelse i det. FOSA kan på få sekunder skabe et vakuum i de medfølgende bokse, og så holder maden meget længere.

... Læs mere
29-08-2016

Side 1 af 53
Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.