Du har ingen varer i kurven
Vi holder UDSALG se alle de gode tilbud i vores OUTLET Klik Her ...De hurtigste får det bedste!

Nyeste indlæg i bloggen

Fidget Spinner – Årets dille 2017

Havde nogen for 3 måneder siden fortalt os at i sommeren 2017 ville en lille dimmer med et kugleleje i midten blive vores bedst solgte produkt nogensinde! Så havde vi troet de havde drukket af natpotten.

... Læs mere
15-06-2017

Algoritmer bag verdens første globale brød

Først indsamler man opskrifter på brød fra hele verden. Derefter sættes opskrifterne ind i et computerprogram, som efterfølgende regner ud, hvilke ingredienser der er mest populære rundt i verden. Herefter får man en af Europas dygtigste bagere, til at justere ingredienserne

... Læs mere
17-05-2017

Hortus Højbedredskaber fra Risvig

Risvig Hortus, er særligt udviklede højbedredskaber, der er designet til at give den kontrol og præcision, som klassiske langskaftede haveredskaber mangler. Arbejder man med gængse redskaber i højbede, bliver arbejdsstillingerne nemlig ikke optimale og skader måske både ryggen - og dermed arbejdsglæden og lysten til at dyrke sin have, som man vil

... Læs mere
19-04-2017

Drinkmate er verdens mindste alkometer

Drinkmate er ikke en party killer – tværtimod er det et uundværligt redskab, når fredagsøllen banker på, og de bare smager af mere. For tænk på, at det er langt bedre at puste i Drinkmate end at ende med at puste i politiets udstyr, for så er det for sent.

... Læs mere
29-11-2016

Halogen-, LED- eller sparepærer: hvad er bedst?

For 10 år siden blev vi tudet ørerne fulde af, at alle almindelige glødepærer skulle ændres til sparepærer. Forholder det sig stadig sådan, eller er der egentlig bedre fidus i at vælge en LED-pærer eller måske en halogenpære? De vigtigste parametre, når man kigger på pærer, er levetid, energiforbrug samt farvegengivelse, og på disse egenskaber er der stor forskel på de forskellige teknologier.

... Læs mere
25-10-2016

Problemer med appetitten om morgenen? Prøv denne simple løsning

Hvis du er en af dem, der ikke har den store appetit om morgenen, så er der hjælp at hente. Løsningen er at drikke sin morgenmad, for så behøver man ikke være sulten og skulle tygge sig igennem en masse mad. Det kræver blot, at du har en blender, en stavblender eller helt optimalt den såkaldte smoothie-blender.

... Læs mere
25-10-2016

Airboard: fremtidens transportmiddel er her

Det ligner en krydsning mellem den velkendte Segway og et skateboard, og det er faktisk ikke helt hen i vejret. Med et Airboard – også kendt som et Segboard, balanceboard eller hoverboard – kan du transportere dig selv fra A til B helt uden nogen form for anstrengelse. Det lille board reguleres ved hjælp af din balance og din kropsvægt. Og så er det fantastiske sjovt at bruge.

... Læs mere
25-10-2016

Pas på: mange hovedtelefoner virker ikke til din mobil

Umiddelbart skulle man tro, at hovedtelefoner er hovedtelefoner, så længe de er udstyret med det karakteristiske 3,5 mm tykke minijack-stik. Men sådan forholder det sig faktisk ikke, og der er risiko for, at de nye, dyre hovedtelefoner slet ikke virker sammen med din smartphone. Læs her hvorfor.

... Læs mere
25-10-2016

Undgå at brænde dit hår af: gode tips til glattejernet

vi samlet en række tips til, hvordan du får det bedste resultat med glattejernet – uden at brænde håret af. Det er ikke mange år siden, at glat hår var forbeholdt dem med generne til det. I dag kan selv de mest genstridige krøller glattes ud med et glattejern, så enhver kan få glat, smukt og skinnende hår ganske nemt. Men det er ikke uden risiko at glatte sit hår, og de fleste piger har på et eller andet tidspunkt prøvet at brænde deres hår af.

... Læs mere
25-10-2016

Rustikke tallerkener i støbejern fra Funktion

Disse to støbejernstallerkener fra Funktion er ideelle til både madlavning og servering. Tallerkenerne har den fordel, at de udover at pryde bordet i det flotte støbejern med de medfølgende bordskånere også kan tåle at komme i ovnen eller på grillen.

... Læs mere
06-09-2016

3-i-1 får en helt ny betydning: lommelygte, mobilbatteri og varmer

Når man siger 3-i-1, vil man automatisk kommer til at tænke på negleklipperen, der både kan klippe, rense og file negle. Glem alt om det. 3-i-1 Smart Warmer er en varmer med indbygget lommelygte og mobilbatteri, som viser sig uhyre effektiv at have ved hånden – hele året rundt.

... Læs mere
29-08-2016

FOSA er verdens smarteste vakuumpakning af dine fødevarer

Det har aldrig været lettere at vakuumpakke sin mad end med FOSA. Det er en nem og billig måde at konservere sine madvarer på, så man kan nå at få det hele spist, inden der går forrådnelse i det. FOSA kan på få sekunder skabe et vakuum i de medfølgende bokse, og så holder maden meget længere.

... Læs mere
29-08-2016

Smart LED-pære fra Philips med indbygget lysdæmper

Med den nye LED-pære fra Philips kan du få en lysdæmperfunktion på dine lamper – uden at skulle bakse med bøvlede elinstallationer, som det kræver en elektrikeruddannelse for at forstå.

... Læs mere
29-08-2016

Gør forårsrengøringen mere overskuelig med disse råd

Der findes to typer af mennesker: dem der elsker forårsrengøring, og dem der bare skal have det overstået. Hører du til den første gruppe, så behøver du nok ikke læse dette. Hører du derimod til den gruppe, der ikke tændes af lidt lækker hovedrengøring, så kan du få et par nyttige tips med på vejen til at gøre det hele lidt mere overskueligt.

... Læs mere
22-02-2016

Sådan får du den mest effektive støvsugning

Lad os bare sige det, som det er: du har bedre ting at bruge din tid på end at støvsuge. Alligevel er støvsugning den type af rengøring, som vi bruger allermest tid på i løbet af et år. Når du alligevel skal i gang med at støvsuge, kan du lige så godt spare noget dyrebar tid og blive bedre til bruge det lille suge-apparat. Vi har her samlet seks nemme tips til, hvordan du får en mere effektiv støvsugning.

... Læs mere
18-02-2016

Forår på vej: Sådan får du flere fugle i din have

Der er bare et eller andet fascinerende over at have et spirende dyreliv i sin have, når foråret kommer rullende. Det giver lidt ekstra hygge og skaber en god havestemning. Fugle gør desuden stor nytte i haven ved at spise mange af de insekter og smådyr, som kan være skadelige for havens flora. læs mere her

... Læs mere
15-02-2016

Rengør dit køleskabs i 6 smarte trin

Vidste du, at et rent køleskab bruger mindre energi end et snavset køleskab? Og vidste du, at et rent køleskab nedsætter risikoen for at blive syg? Derfor er det en rigtig god ide at sørge for at holde sit køleskab rent, selvom ingen af os ligefrem nyder at gøre det. Men til et hjælpe dig har vi lavet en smart guide, så du kan gøre køleskabet rent så effektivt som muligt.

... Læs mere
17-11-2015

Mørket er her: hvordan skal dine cykellygter lyse?

Cykellygterne er dit bedste middel til at blive set i trafikken, når det er blevet mørkt. Men har du styr på, hvor meget din lygter skal lyse, hvordan de skal monteres, og om de overhovedet må blinke?

... Læs mere
17-11-2015

Julen er lige om hjørnet: skaf dit julepynt nu

Her hos Skiftselv.dk elsker vi jul. Det er uden tvivl det mest hyggelige tidspunkt på hele året – hvis man altså sørger for at være godt forberedt. 1. søndag i advent falder de fleste år allerede i november, så før du ser dig om, er julen her.

... Læs mere
09-11-2015

Utrolige tricks til din mikroovn gør hverdagen lettere

Din mikroovn kan meget mere end bare varme mad fra dagen før op. Mikroovnen er faktisk et multiredskab i køkkenet, der har langt flere anvendelsesmuligheder, end du går og tror. Udover at spare tid så kan mikroovnen hjælpe dig med ting som sprød bacon, minutklar havregrød eller sågar en lækker omgang røræg. Vi har samlet ni af de bedste tricks til mikroovnen i denne artikel.

... Læs mere
25-10-2015

Side 1 af 53
Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked