DKK
Du har ingen varer i kurven
TØM VORES LAGER! Produkter nedsat med op til 70% under vores kostpriser. Se de vilde priser KLIK HER

Reservedele & Tilbehør

Hvordan finder jeg hurtigt og nemt den reservedel jeg mangler?
  • Anvend søgefeltet "Find dit Produkt".
  • Søg efter Model-, Serie-, Art-, Pnc-, E-nr mv.. Finder du for mange resultater kan du prøve at sætte producenten forrest, fx "AEG L76810"
  • Eller brug kataloget nedenfor til at finde vej
  • Bemærk: Det er ikke alle produkter som kan findes i dette katalog, kan du ikke finde dit produkt anbefaler vi at du prøver søgefeltet "Find dit Produkt".
Mindst 3 bogstaver
Find dit Produkt

Alle Mærker

Side 1 af 51
Pr. side
Side 1 af 51

Skiftselv.dk gør det muligt at give nyt liv til dine gamle apparater

Danskerne er forbrugere med stort F. Når køleskabet, ovnen, computeren eller vaskemaskinen har en defekt del, der skal skiftes ud, så er der rigtig mange danskere, der blot køber et nyt produkt i stedet for at reparere det gamle. Det er dog helt naturligt, da der på mange måder ikke har været et marked for at sælge enkelte reservedele i Danmark indtil nu. Det har tit været besværligt at finde en dansk forhandler, som sælger den enkelte reservedel. Dette er slut nu, for Skiftselv.dk har gjort det hele meget nemmere for dig.

Navigér i Skiftselv.dk's enorme og overskuelige udvalg

Skiftselv.dk har samlet omkring fire millioner reservedele i ét kæmpe udvalg. Det kan alt sammen lyde meget uoverskueligt, men alle reservedele er sorteret, så det bliver nemmere for dig at finde lige præcis, hvad du skal bruge. For at finde den reservedel, du skal bruge, skal du først klikke på det mærke, som din reservedel er fra. Det hele er sat op alfabetisk for din nemheds skyld. Når du har valgt mærket – for eksempel AEG, så vises en lang liste af AEGs forskellige produkter. Her kan du eksempelvis vælge air conditioners, og så er det bare om at vælge den model, du ønsker en reservedel til. Når du har fundet præcis den reservedel, du har brug for, så er der blot tilbage at bestille delen, og du kan reparere dit gamle apparat. Nemmere bliver det ikke.

Red dine yndlingsapparater og spar penge samtidig

Der er et utal af fordele ved at bestille reservedele hos Skiftselv.dk og reparere selv. Hvis du får en professionel til at reparere dit apparat, så betaler du for det første ofte overpris for selve reservedelen, da de færreste kan matche Skiftselv.dk's priser, men du betaler også en meget høj timeløn til reparatøren. Oven i dette kan det ofte være meget svært at gennemskue, om reparatørens pris er retfærdig. Køber du et nyt, tilsvarende produkt, så siger det sig selv, at det bliver dyrere. Der er altså rigtig mange penge at hente på selv at skifte reservedele i produkterne, hvad enten der er tale om, at skærmen på din tablet er gået itu, din vaskemaskine har en revnet slange eller din støvsuger simpelthen ikke fungerer. Med Skiftselv.dk's reservedelsudvalg kan du fixe det hele. Det kan også være, du er særligt glad for et ældre apparat, som du har haft stor glæde af i mange år. Sådanne apparater er ikke altid sådan lige at erstatte, og så er det jo godt, at du selv kan bestille reservedelen på Skiftselv.dk og give nyt liv til det produkt, som du ønsker.

Få penge for at være miljøbevidst

Når du køber reservedele hos Skiftselv.dk kan du ikke kun spare penge. Du kan spare penge med god samvittighed, for når du selv reparerer dine produkter, så er du medvirkende til, at der ikke produceres lige så mange nye produkter rundt omkring i verden. Det er til stor gavn for miljøet. I vores brug-og-smid-væk-samfund er det i den grad en velkommen udvikling, hvis flere mennesker sørgede for at reparere deres produkter selv.

Mange vil nok tænke, at nogle reparationer kan være svære at udføre selv, men det er faktisk nemmere, end man tror. For det første handler det oftest bare om at udskifte en reservedel med en anden, og så giver det jo sig selv, hvordan reservedelen skal monteres. For det andet, så er der uanede mængder af hjælp at hente på internettet, hvor manualer og guides ligger frit tilgængeligt. Der er simpelthen ingen undskyldninger for ikke at komme i gang med at spare penge med reservedelene fra Skiftselv.dk.

Reservedele til hvidevarer

Er du typen kan selv er der rigtig mange penge at spare på reparation af hvidevare, hos skiftselv.dk har du som privat kunde adgang til en lang række billige hvidevaredele. Vi kan ikke skaffe alt men vi gør gerne forsøget så hvis du mangler reservedele hårde hvidevarer er du meget velkommen til at kontakte os

Et godt råd - Før du begynder at reparere og købe hvidevarereservedele
Det er vigtigt at finde ud af om du rent teknisk selv kan skifte dine hvidevarer reservedele, og ikke mindst du får lavet den rigtige konklusion om hvad der er galt før du bestiller hvidevare reservedele online, for det kan hurtig blive billigere at få en professionel på problemet end at gætte sig frem til fejlen.

Hvidevarer reservedele online
På vores side finder du en lang række hvidevare reservedele du finder alt fra pumper, varmelegemer, remme til motor, elektronik, termostat, kuglelejer, print, kondensator, pumpe, hjælpemidler, og sådan kunne vi sortsætte, og vi har reservedele til mange kendte mærker som Electrolux, Bosch, Siemens, AEG osv.

Fandt du ikke den vare du søgte?
Klik her og få et uforpligtende tilbud!
Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.