DKK
Du har ingen varer i kurven
TØM VORES LAGER! Produkter nedsat med op til 70% under vores kostpriser. Se de vilde priser KLIK HER

1. Afgivelse af ordre

Når du har udfyldt en bestilling, vil vores system automatisk sende dig en e-mail, hvori der angives hvilke oplysninger vi har registreret i vores system.

En juridisk bindende aftale mellem dig og Skiftselv.dk er først indgået, når du modtager en ordrebekræftelse pr. e-mail. Indtil du modtager en ordrebekræftelse, er Skiftselv.dk berettiget til at annullere din ordre helt eller delvist, fx som følge af pris- og tekstfejl eller udsolgte varer, og hvis det sker, vil du naturligvis blive underrettet herom pr. e-mail.

Hvis du ikke modtager en e-mail, kan dette skyldes at din e-mail ikke har været gengivet korrekt, i så fald kan du kontakte vores kundeservice for at få bekræftet at vi har modtaget din bestilling. vi har desværre ikke mulighed for at gensende bestillingsbekræftelse via e-mail

Alle priser er inkl. moms og weee gebyr, priserne er dagspriser.

Når du handler med Skiftselv.dk indgås aftaler kun på følgende sprog: Dansk

Du skal være fyldt 18 år for at handle på skiftselv.dk – er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre. 

2. Betaling

Der kan betales med Mobilepay, Dankort & Visa Dankort, Visa og Visa Electron, Mastercard, JCB og Maestro American Express samt via ean overførelse(hvis ordren er til et firma)

Betales der med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1.200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.

Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din månedsydelse samme dato hver måned.
Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr. Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill.
Læs mere her: https://viabill.com/dk/legal/viabill/

ViaBill finansierer køb op til 2.000 kr. Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress. 

Læs mere her: www.ViaBill.com/kredit 

Hvis du modtager en kreditnota fra Skiftelv.dk og du fortsat har et udestående med ViaBill iht. rykker gebyr, renter eller lign. vil du fortsat skulle afvikle dette, da disse omkostninger er omkostninger som er pålagt pga. en evt. misligeholdelse af din kreditaftale med ViaBill. Hvis du mener du har fået et uberettiget gebyr skal du kontakte ViaBill direkte.

Med Anyday kan du dele din betaling op i 4. Du betaler 25 % når varen leveres, og det resterende beløb betales af over de følgende 3 måneder. Anyday er gratis for dig, så længe du betaler til tiden. Med Anyday får du en konto, som du kan anvende ved alle webshops, der tilbyder betaling gennem Anyday. Læs vilkår for Anyday her: www.anyday.io/da/terms-conditions/shopper

Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken skiftselv.dk eller andre har mulighed for at læse dataene.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra os eller en af vores samhandelspartnere, og der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Bemærk venligst Hvis du betaler med et debetkort, reserveres der et beløb på din konto som aftalt med din bank, dette trækkes først når varen er sendt. Hvis du imidlertid annullere købet, inden varen er sendt kan det være en besværlig process at få pengene frigivet igen.

varen(e) er skiftselv.dks eje indtil betalingen er godkendt af bank eller lign.

3. Levering

Hvis du handler for over 499,99 kr. på skiftselv.dk har du mulighed for at få din ordre leveret uden at vi pålægger fragt. Køber du for under 500,- bliver der pålagt fra 49,- i fragt omkostninger. Hvis alle varer på ordren er på eget lager vil ordren kunne afsendes samme dag hvis vi har denne inden kl 15:00. Ellers vil den blive afsendt først kommende hverdag. Ved produkter der ikke er på eget lager vil der være noteret en forventet levering på produktsiden, denne er sat ud fra hvad vi normalt forventer på det pågældende produkt. dog vil der kunne opstå forsinkelser, så denne er blot vejledende.
Varerne leveres typisk med fragtmand, GLS eller anden pakkedistributør, alt efter størrelse, vægt og type samt evt. valg, den ønskede leveringsdag/hurtigst muligt. ved forsinkelser eller lign. kan Skiftselv.dk ikke give kompensation eller lign. medmindre andet følger af dansk rets almindelige betingelser. 

Leveringsprisen gælder leveringer til brofaste øer i Danmark, ved levering til ikke-brofaste øer kontakt kundeservice for vilkår vedr. leveringen. Almindelig postpakker koster normalt ikke ekstra, men tager 1-2 dage ekstra.

Levering Priser

Over 499,99
GLS Pakkeshop*  GRATIS 
GLS Privat 59,-
GLS Erhverv* 59,-


Under 500,-
GLS Pakkeshop*    49,-
GLS Privat  59,-
GLS Erhverv*  59,-
Fragtmand,store produkter  149,-
Vi bliver normalt afpostet ved 15 tiden så ordrer bestilt inden 14:57 vil normalt kunne afsendes samme dag hvis de er på eget lager

*Vælger du GLS Erhverv, skal du være opmærksom på at evt. lokalaftaler mellem virksomheden og GLS vil træde i kraft, uanset hvad der er noteret på ordren.
 


Der leveres IKKE til Færøerne, Grønland og udlandet. og vi refunderer IKKE moms ved evt. udførsler.

Små produkter som f.eks. reservedele, tilbehør, barbermaskiner, støvsugere, køkkenmaskiner ect. bliver sendt samlet som pakke.

Ved større leverancer eks. hårde hvidevarer anbefaler vi at der altid er en kontaktperson på adressen, som kan kvittere for modtagelse af varen. Fragtmanden vil, hvis aftalt (noteres under bestillingen), ringe ca. en halv time før ankomst til dit oplyste tlf. nr Hvidevarer kan blive leveret over flere omgange alt efter hvilket lager varerne bliver trukket fra.

Vi opfordrer dig kraftigt til altid at undersøge emballagen grundigt, også selvom fragtmanden har travlt . Vi anbefaler at der reklameres over skjulte skader hurtigst muligt efter modtagelse.

Hvis varen ikke er i orden, giv besked til fragtmanden, som tager varen med retur og ombytte den.

Hvis I finder skjulte skader på varen (hvor der ikke har været synlige tegn på emballagen), bør du ringe til os straks så vi kan melde det til fragtselskabet og vi kan finde en løsning. Afvent med at tage produktet i brug, så er det nemmere og finde en løsning bagefter, før der har været evt. service/synsmand på, og vi opfordre til at alt emballage gemmes som dokumentation for at det har været en skjult skade.

Hvis du bor afsides, har en garage eller lign. kan det aftales, at varen stilles uden kvittering. Dette vil i så fald være på eget ansvar iht. tyveri evt. skader o.l. Hvis dette ønskes kan det noteres til ordren i kommentarfeltet under ordreafgivelse.
Varen/e bliver leveret til hoveddør i gadeniveau. hvis ikke andet er aftalt.

Hvis emballagen var i orden, og varen mod forventning ikke er i orden bedes du påberåbe dig fejl og mangler vedr. transport umiddelbart efter leveringen. Så vi kan sørge for ombytningen.

Hvis du ikke er hjemme når fragtmanden kommer, lægger han en besked med telefonnummer, og tager varerne med til nærmeste terminal. Du skal herefter aftale en ny udkørsel igennem skiftselv.dk eller selv sørge for afhentning. Evt. merudgifter skal du selv afholde.

 

3.1 Betingelser for tillægsydelser (hvis valgt)

Levering til kantsten i gadeplan
Produktet leveres i emballage og placeres uden for den første dør i gadeplan. Chaufføren kan ikke hjælpe med at bære produktet ind. Produktet skal kunne leveres af een mand, med en batteridrevet trappesækkevogn.
 
Levering og opbæring
Produktet leveres, bæres op og placeres i det første rum. Produktet pakkes ikke ud. Dette gælder også hvis døråbningen til det rum produktet skal placeres i, viser sig at være for smal i forhold til emballagens størrelse. Produktet skal kunne leveres af een mand, med en batteridrevet trappesækkevogn.
 
Levering og tilslutning
Produktet leveres og tilsluttes til lovlig bestående installationer. Der skal kunne åbnes og lukkes for selve tilslutningshanen. Montøren kan ikke ændre på sokkel eller køkkenelementer i form af boring, skæring eller afmontering. Er der ikke valgt bortskaffelse af brugt hvidevare, skal denne være afmonteret og fjernet inden vores montør ankommer. Er dette ikke gjort vil du i mange tilfælde have mulighed for at betale 100 kroner ekstra. Såfremt produktet ikke kan tilsluttes pga. manglende eller ikke tilgængelige installationer, refunderes beløbet for tilslutningen ikke. Bemærk venligst at vi ikke tilslutter emhætter og gaskomfurer.
 
Bortskaffelse af tilsvarende brugte hvidevarer
Er der valgt bortskaffelse af brugt hvidevare, skal denne være afmonteret og placeret, så den lige er til at tage med. Ved levering ved kantsten skal det brugte produkt være placeret uden for huset. Ved levering og opbæring skal det brugte produkt være placeret i det første rum. Ved tilslutning sørger vi også for afmontering af den brugte hvidevare.

Før vores montør ankommer
Ved levering med opbæring samt tilslutning skal der være uhindret adgang til det sted produktet skal placeres. Trægulve og klinker skal være afdække ellers er evt. skader på egen risiko. Er der risiko for skader på gulve, dørkarme eller trapper i forbindelse med placeringen af produktet, vil vores montør oplyse om dette ved ankomsten.

4. Tilslutning

Installation af en husholdningsmaskine kan være kompliceret, som kan få alvorlig betydning for brugerens sikkerhed, hvis den ikke udføres korrekt. Derfor skal installationen udføres af en kvalificeret fagmand i overensstemmelse med de gældende tekniske regler. I tilfælde af at dette råd ignoreres, og installationen udføres af en person uden kvalifikationer. Vi er kun ansvarlige så længe det følger dansk ret.

Vi gør opmærksom på gas ALTID skal tilsluttes af aut. vvs-fagmand såfremt dette ikke kan gøres uden brug af værktøj, samt at produkter som kører på stærkstrøm ALTID skal tilsluttes af elektriker!

Kontakt skiftselv på kundeservice@skiftselv.dk for nærmere info eller besøg sikkerhedsstyrelsen på www.sik.dk.

Der ud over kan det være nødvendig at tilkøbe materialer for at produktet kommer til at passe i din installation.

BEMÆRK! DER MEDFØLGER IKKE INDSTALLATIONSVEJLEDNINGER TIL DE RESERVEDELE DER SÆLGES PÅ SKIFTSELV.DK

5. Afhentning

Det er ikke muligt at afhente ordrer på vores kontor / lager adresse.

6. Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på www.skiftselv.dk. har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Hårde hvidevarer bliver repareret på din adresse. Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. 
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  

 

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

Skiftselv.dk
Torvegade 3
8963 Auning
Email: kundeservice@skiftselv.dk

Du skal ikke sende noget retur til os, før du har været i kontakt med kundeservice, da vi vil sende en betalt returlabel, hvis vi skal have varen retur for at behandle din reklamation.

6.1 Reklamations betingelser

Du kan oprette din reklamation via denne side: https://www.skiftselv.dk/Order/OrderStatus.aspx

Når du reklamerer til skiftselv.dk har vi brug for følgende oplysninger:
- Forbruger information (Navn, Adresse, Email, Telefon nr) 
- Produkt informationer (model navn, Serie nr og købs dato)
- Fejlbeskrivelse

Flere af ovenstående oplysninger vil dog blive udfyldt automatisk når du opretter din reklamation hos os, dog skal du være opmærksom hvis nogle af oplysningerne har ændret sig siden du købte produktet hos os.

Inden du evt. sender din reklamation til os.
Inden du godkender og sender din reklamation til os er det altid en god idé at kigge i brugsanvisning en ekstra gang for at tjekke om du betjener produktet korrekt eller om der evt. er et afsnit vedr. fejlfinding af produktet da der ofte findes et løsningsforslag til fejlen der. Har vi registreret typiske problemstillinger vedr. det bestilte produkt, eller der er andre ting du skal være særlig opmærksom på vil disse blive oplyst når du vælger produktet.

Reklamationsretten omfatter.
Dækning af alle omkostninger til kørsel* eller forsendelse, arbejdsløn og reservedele i forbindelse med udbedring af fabrikations- eller materiale fejl, der konstateres ved produktets normale brug i en privat husholdning. Bemærk skal en varer sendes til service bliver der mailet en betalt GLS portolabel som blot skal printes ud. Dette er den nemmeste måde og gøre det på. Vi dækker også egen fragt inden for rimelighedens grænser.

*Gælder kun hvidevarer og andre større produkter hvor leverandøren tilbyder service på din hjemmeadresse.

Reklamationsretten omfatter ikke.
Normalt slid / udskiftning af sliddele, Fejl eller skader direkte eller indirekte opstået som følge af overbelastning, fejlbetjening, misbrug, mangelfuld vedligeholdelse (se evt. brugsanvisningen for vedligeholdelse), fejlagtig tilslutning, brand, lynnedslag, spændingsvariationer og elektriske forstyrrelser, eller ved reparationer udført af andre end de anviste autoriserede servicefirmaer. Fejl eller skader, som skyldes andre årsager end fabrikations- og materialefejl. Erstatning for eventuelle følgeskader, herunder skader på andre genstande, driftstab etc., med mindre andet er lovmæssigt fastlagt. Reklamationsretten omfatter ikke eller kan være begrænset hvis produktet benyttes erhvervsmæssigt eller professionelt. Vær opmærksom på at reklamationer der ikke er omfattet at din reklamation vil kunne blive pålagt et service gebyr på 625,- + evt. kørsel og forsendelse.

7. Fortrydelsesret

Du har altid 14 dages fortrydelsesret når du handler på www.skiftselv.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare, får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis eller får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare der består af flere partier eller dele.

Du skal være opmærksom på din adgang til at fortryde købet af en vare kan bortfalde, hvis du har fjernet/brudt folien, forseglingen eller lignende på varen hvis denne er et forbrugsstof f.eks. vakuumposer, printerpatroner ect. samt produkter som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige hensyn ikke er egnet til at blive returneret. Tilsvarende sker , hvis du bryder plomberingen på lyd- og billedoptagelser eller på computersoftware.


Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail, tlf. eller lignende. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores følgeseddel og sende den med retur. Eller vores Standardfortrydelsesformular som du finder nederst i vores handelsbetingelser

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt under én ordre. Bemærk, dog at du ikke får leveringsomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Når fortrydelsesretten udnyttes skal du selv betale retur omkostningerne for at sende varen retur.

Varen skal sendes med omdeling til
B2C Shipping
C/O Skiftselv.dk
Torvegade 3
8963 Auning


Din ordre skal sendes retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du afholder selv de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for bla hvidevarer og andre produkter der vejer mere end 20kg Du vil ved ordre afgivelse kunne se på vores leverings metode om et eller flere produkter er omfattet at "fragtmands levering". Udgifter for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. 500 DKK. hvis Vi skal arrangere en fragtmand for dig.

Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Dette gøres ved en overførsel til din bank konto via det benyttede betalingskort.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Bemærk – vi modtager ikke pakker sendt pr. Efterkrav.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Ved varereturnering husk altid at vedlægge dokumentation for købet, så vi kan indsætte pengene ind på den rigtige konto. 

7.1 90 dages udvidet returret (fra 15.-90. dag )

Når du som privat person handler hos skiftselv.dk, tilbyder vi som en ekstra service 90 dages returret på alle produkter fra den dag de er modtaget på din adresse. Når blot du kan returnere varen i samme stand og mængde som du modtog den. Hvilket vil sige ubrugt og i dens komplette originale salgsemballage uden mærkater eller lignende. 

Ved returnering efter de 14 dage vil leveringsomkostningerne på ordren ikke blive refunderet, ej heller ved komplet returnering af ordren.

På den måde er du altid sikker på du kan købe Julegaven, Bryllupsgaven eller hvilken som helst anden gave tids nok til du kan nå at pakke den fint ind til den store fest.


8. Refusion

I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer med mangler, kan der i visse tilfælde ske en hel eller delvis refusion af købesummen.

Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, eller til det kreditkort som er anvendt til betalingen. Hvis beløet er overført fra en konto skal Skiftselv.dk bruge oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. e-mail eller anden traditionel korrespondanceform.

9. Handelsbetingelser for Firmaer og institutioner

Handelsbetingelserne er som ovenstående, dog er der ikke 14 dages Fortrydelsesret samt reklamationsretten løber kun 12 mdr. kontakt evt. salg på 93 10 93 49for yderligere info

Ydermere skal firmaer og institutioner være særdeles opmærksom på vores produkter ofte er produceret til privat brug, og af denne grund kan reklamationsretten blive begrænset, hvis produktet bliver brugt i et omfang der ikke er tiltænkt det pågældende produkt, kontakt gerne salg om forholdsregler før i lægger en ordre eller alternativ den enkelte producent.

10. Persondatapolitik

 

 

Skiftselv.dk prioriterer beskyttelse af dine personoplysninger højt, så du trygt kan bevæge dig rundt på vores website. Derfor vil vi med denne Privacy Policy fortælle dig, hvad der rent teknisk sker, når du gør det. Du kan også læse om, hvordan vi behandler de personlige oplysninger, du indtaster – for eksempel når du tilmelder dig vores nyhedsbrev eller ligger en ordre. Samt hvilke partnere vi arbejder sammen med for at forbedre vores service og din oplevelse af brugen af skiftselv.dk.

 

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse, Vi registrerer ydeligere din IP adresse.
 
Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.  
De fleste ordre behandles lokalt hos Skiftselv.dk og sendes enten med GLS eller Danske fragtmænd hvor vi videregiver dine leverings og kontakt oplysninger samt i nogle tilfælde hvad der fragtes. Hvis en varer sendes direkte til dig fra en af vores levarandører vil vi videre give oplysninger der gør det muligt for vores leverandør at levere korrekt produkt og på den korrekte adresse. Ydermere vil vi skulle videre give dine oplysninger ved en evt reklamation.
 
Personoplysningerne registreres hos KPA Inventar ApS og opbevares i minimum fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. 

Leaseweb
Samarbejde om hosting af skiftselv.dk, Leaseweb har vores data opbevaret i et datacenter i Holland.
[Databehandler aftale]

Addwish
Samarbejde om målretning og analyse af produkter som kunne have din interesse
Databehandler aftale kan findes her: https://support.addwish.com/hc/en-us/articles/360000021797-GDPR-Data-Processor-Agreement

Quickpay/NETS/Viabill
Samarbejde om betalingsløsninger
[Databehandler aftale]

Kvist & Jensen
Samarbejde om Revision

Facebook som ligger uden for EU
Samarbejde om måling af brugeradfærd og markedsføring
Deres kopi af certificering kan findes her: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAAC&status=Active 

Google som ligger uden for EU 
Samarbejde om måling af brugeradfærd og markedsføring
Deres kopi af certificering kan findes her: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  

Den dataansvarlige på skiftselv.dk er KPA Inventar ApS
 
Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: persondata@skiftselv.dk.  

Som registreret har du altid mulighed for indsigt og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven. 

11. Generelle oplysninger

Juridisk navn: Skiftselv.dk drives af KPA Inventar ApS
Organisationsform ApS
CVR. nr. 38952986
Adresse: Torvegade 3, 8963 Auning
E-mailadresse: kundeservice@skiftselv.dk

12. Klageadgang

 

Hvis du vil klage over dit køb eller andet, skal du rette henvendelse til Jeppe Schönbeck via mail jeppe@kpa.dk. 

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet, såfremt betingelserne herfor er opfyldt (se nærmere på www.forbrug.dk) 

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk 

Du kan også anvende EU.Kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis de er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Skiftselv.dk er e-mærket, og du kan derfor vælge at benytte dig af e-mærkets gratis Sagsbehandling. Når du har handlet på en e-mærket webshop er du desuden omfattet af e-mærkets køberbeskyttelse. Læs mere på emærket.dk eller ring på tlf. 44858590.  

 
Handelsbetingelserne er senest opdateret 09-06-2022 (juridisk gennemgang e-mærket)

 

Standardfortrydelsesformular

Standardfortrydelsesformular
(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)


Til:
B2C Shipping
C/O Skiftselv.dk
Torvegade 3
8963 Auning


Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

________________________________________________________________________


Ordre nr 
________________________


Bestilt den: ________________________     Modtaget den: ________________________


Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________


Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________


Forbrugerens underskrift: _________________________________________      

Dato: _________________
Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.