Du har ingen varer i kurven
cool Kan du holde varmen? Se vores store udvalg i ventilatorer Klik Her cool 

Privacy policy

Persondatapolitik
Skiftselv.dk prioriterer beskyttelse af dine personoplysninger højt, så du trygt kan bevæge dig rundt på vores website. Derfor vil vi med denne Privacy Policy fortælle dig, hvad der rent teknisk sker, når du gør det. Du kan også læse om, hvordan vi behandler de personlige oplysninger, du indtaster – for eksempel når du tilmelder dig vores nyhedsbrev eller ligger en ordre. Samt hvilke partnere vi arbejder sammen med for at forbedre vores service og din oplevelse af brugen af skiftselv.dk.

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse, Vi registrerer ydeligere din IP adresse.
 
Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.  
De fleste ordre behandles lokalt hos Skiftselv.dk og sendes enten med GLS eller Danske fragtmænd hvor vi videregiver dine leverings og kontakt oplysninger samt i nogle tilfælde hvad der fragtes. Hvis en varer sendes direkte til dig fra en af vores levarandører vil vi videre give oplysninger der gør det muligt for vores leverandør at levere korrekt produkt og på den korrekte adresse. Ydermere vil vi skulle videre give dine oplysninger ved en evt reklamation.
 
Personoplysningerne registreres hos Skiftselv.dk ApS og opbevares i minimum fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. 

Leaseweb
Samarbejde om hosting af skiftselv.dk, Leaseweb har vores data opbevaret i et datacenter i Holland.
[Databehandler aftale]

Addwish
Samarbejde om målretning og analyse af produkter som kunne have din interesse
Databehandler aftale kan findes her: https://support.addwish.com/hc/en-us/articles/360000021797-GDPR-Data-Processor-Agreement

Quickpay/NETS
Samarbejde om betalingsløsninger
[Databehandler aftale]

Kvist & Jensen
Samarbejde om Revision

Facebook som ligger uden for EU
Samarbejde om måling af brugeradfærd og markedsføring
Deres kopi af certificering kan findes her: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAAC&status=Active 

Google som ligger uden for EU
Samarbejde om måling af brugeradfærd og markedsføring
Deres kopi af certificering kan findes her: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  

Den dataansvarlige på skiftselv.dk er Nicolai Mortensensen.  

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: persondata@skiftselv.dk.  

Som registreret har du altid mulighed for indsigt og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven. 

Vi anvender Cookies
Når du besøger skiftselv.dk informere vi dig om at vi anvender cookies og ved fortsat brug af sitet anser vi din accept for dette.

Her er en liste af de forskellige type cookies vi bruger.

Navn Ansvarlig for cookie
  www.facebook.com
  www.facebook.com
.ASPXAUTH www.skiftselv.dk
1P_JAR .google.com
1P_JAR .google.dk
AID .googleadservices.com
AID .google.com
APISID .google.dk
APISID .google.com
ASP.NET_SessionId www.skiftselv.dk
AWSALB www.addwish.com
CONSENT .google.dk
CONSENT .google.com
CONSENT .gstatic.com
DSID .doubleclick.net
DV www.google.dk
HSID .google.dk
HSID .google.com
IDE .doubleclick.net
JSESSIONID .addwish.com
Menu1_TeleMenu www.skiftselv.dk
NID .gstatic.com
NID .google.com
NID .google.dk
OGPC .google.dk
OTZ apis.google.com
OTZ www.google.com
S .google.com
SAPISID .google.dk
SAPISID .google.com
SID .google.dk
SID .google.com
SIDCC .google.com
SSID .google.com
SSID .google.dk
SkiftselvCookieWarning www.skiftselv.dk
UULE www.google.dk
__gads .doubleclick.net
__unam .addwish.com
_ga .skiftselv.dk
_ga .addwish.com
_gid .skiftselv.dk
_gid .addwish.com
act .facebook.com
addwishLogin .addwish.com
ajs_anonymous_id .addwish.com
ajs_group_id .addwish.com
ajs_user_id .addwish.com
aw_multi_anim_count .skiftselv.dk
awtracking .addwish.com
c_user .facebook.com
chosenLang .addwish.com
datr .facebook.com
fbm_129927067051191 .addwish.com
fr .facebook.com
intercom-lou-qpzdelpr .addwish.com
intercom-session-qpzdelpr .addwish.com
mkjs_group_id .addwish.com
mkjs_user_id .addwish.com
mp_989478811687ebcdb2cd487c1c86fe1a_mixpanel .addwish.com
presence .facebook.com
sb .facebook.com
vb-user www.skiftselv.dk
wd .facebook.com
xs .facebook.com

Du kan fravælge brugen af Google Analytics Cookies her


Du kan altid slette de cookies der er lagt på din computer her under finder du links til hvordan:

Vejledning i at slette cookies på Microsoft Internet Explorer

Vejledning i at slette cookies på Mozilla Firefox browser

Vejledning i at slette cookies på Google Chrome browser

Vejledning i at slette cookies på Opera browser (engelsk)

Vejledning i at slette flash cookies (gælder alle browsere - engelsk)

Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked