DKK
Du har ingen varer i kurven
OUTLET KLIK HER VILDE PRISER KLIK HER OUTLET KLIK HER VILDE PRISER KLIK HER OUTLET KLIK HER

De fantastiske cupcakes

Publiceret 22-03-2012


Cupcakes er blevet det nye sort i kage-verdenen. Og det er kun fantasien der sætter grænser, når man skal lave de små, velsmagende kager.

Cupcakes og muffins ligner egentlig hinanden ret meget. Og du kan nok ikke lige sætte ord på, hvad forskellen på de to kager egentlig er. Men svaret er faktisk ret simpelt: cupcakes har masser af lækker creme eller glasur, og det er kun din fantasi, der sætter grænser for, hvordan kagen skal se ud.

Se hele vores sortiment af bageartikler her Klik her


cupcake

Lav dine egne cupcakes

Når du skal lave dine egne cupcakes, er det vigtigt at have det rette udstyr. Det kan vi hjælpe dig med på skiftselv.dk. Udover det almindelige køkkenudstyr, der kræves for at lave kagerne, skal du også bruge et dekorationssæt. Eller ender du bare med at hælde glasur på dine muffins, og så er der ikke noget specielt ved dem.

Derudover skal du også huske at få de rigtige forme til dine cupcakes. Og med de rigtige forme mener vi selvfølgelig de forme, der passer bedst til lejligheden. For ligesom du kan lave et utal af forskelligt udseende kager, så kan du få et utal af forskellige former, der kan supplere det visuelle udtryk på dine kager.

Præsenter dine cuocakes med stil

Hvis det virkelig skal være fancy og dekorativt, så skal du også have en stander til dine cupcakes. På skiftselv.dk kan du både få en stander til 13 og 23 cupcakes. Og dine kager kommer virkelig til at se godt ud på det flotte hvide eller sølvfarvede stativ.

De små cupcakes er af mange blevet kaldt en luksuskage, der udover at smage godt egner sig helt forrygende til en venindegave eller værtindegave. Du kan også stige i graderne på arbejdspladsen ved at troppe op med en perlerække af dine egne flotte kager. Og opskrifter er der helt sikkert nok af rundt omkring på internettet.


Giv din kommentar

Vær den første til at kommentere denne artikel
Navn

Email (Påkrævet, ikke offentlig)

Hjemmeside

Kommentar

Sikkerheds Spørgsmål
+ =

Relaterede Artikler:

Sådan laver du god kransekage - For lidt over hundrede kroner kan du få en håndfuld kransekageforme, og så er du godt på vej til god kransekage. Ingredienserne i kransekage er nemme at få fat i. Rå marcipan, rørsukker, æggehvider, flormelis og pasteuriserede æggehvider, og så har du alt, hvad du skal bruge.

Creme brulee-brænderen kan bruges til mere end desserter - En creme brulee-brænder er ikke bare et godt stykke værktøj at have ved hånden. Det er samtidig et fantastisk stykke legetøj, som er enormt sjov at arbejde med i køkkenet. De vores udvalg.

Husk sprøjteposen til desserterne - Billige sprøjteposer er heldigvis mere reglen end undtagelsen. Sprøjteposerne behøver ikke koste mere end 50 kroner, hvis du bare har et helt standardiseret behov for at fordele kagecreme.

Bagesæt til børn skaber barnesmil i køkkenet - Et bagesæt til børn indeholder typisk mindre springforme. Derudover er en kagerulle, der kan håndteres af børnenes små hænder. Et bagesæt til børn er typisk ganske billigt, så der er ingen undskyldning for ikke at få børnene med i legen.

Lav din egen julekalender - Der er mulighed for at vælge to forskellige motiver. Enten den lidt mere barnlige udgave, som hedder ”Julenat”, der forestiller en julemand på ski mellem en masse gaver og juletræer. Og så er der den voksne lav-selv-kalender, hvor motivet er lidt mere stilet med julekugler, lys, snefnug i en sindrig og flot opstilling på en rød baggrund.

Dekorationspennen gør glad - Har du en lille konditor i maven eller kan du bare godt lide at have sjov i køkkenet og gøre noget ud af dine retter, så skal du have fingre i en dekorationspen.


Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.