DKK
Du har ingen varer i kurven

Du kan grille hele året rundt med en panini-grill

Publiceret 06-05-2012

Panini-grillen er en universial-grill til bordet, der sætter dig i stand til at grille, riste og varme mad utrolig nemt og hurtigt.

Der findes flere forskellige typer af grill, der kan stå på bordet. Der er racletten, bordgrillen og panini-grillen. Paninigrillen adskiller sig fra de to andre ved at have to varmelegemer, så den kan varme på begge sider af maden – ligesom en toaster.

Se vores udvalg i bordgrill og panini grill Klik her


panini grill

Panini-grillen

Panini-grillen fungerer på den måde, at du lægger din mad ind på varmelegemet, lukker låget sammen om maden og få minutter efter har du gennemvarmet og grillet mad – og så kan det hele endda foregå på bordet, så folk selv kan grille i det omfang, de har lyst til.

Det er faktisk lidt misvisende, at det hedder en panini-grill. For den kan sagtens grille alt mulig andet(hvis du undrer dig over, hvad en panini er, så er det bare det italienske ord for sandwich). Du kan grille fisk, grøntsager, brød, vafler, kød og så videre. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Til forskel fra en almindelig udendørs grill er en panini-grill meget nemmere at have med at gøre. Den fylder ikke særligt meget, og den er utrolig nem at rengøre. Ikke noget med at ligge risten i blød og derefter skrubbe i evigheder for at få det størknede kød af. Panini-grillen er udstyret med den karakteriske non-stick belægning, du kender fra en toaster, der gør det langt sværere for madpartikler at klæbe fast. Derudover sørger non-stick belægningen for, at du ikke behøver hverken olie eller smør til maden. Så man kan faktisk også sige, at panini-grillen er smartere end pander.

Panini-grillen bruger strøm, så det eneste, du skal sørge for, er at have en stikkontakt i nærheden, og så kan du lave lækker, grillet mad, når du har lyst. Og så kan du vel og mærke grille om vinteren.

Giv din kommentar

Vær den første til at kommentere denne artikel
Navn

Email (Påkrævet, ikke offentlig)

Hjemmeside

Kommentar

Sikkerheds Spørgsmål
+ =

Relaterede Artikler:

Ekstra hygge med en bordgrill - Leder du efter den rigtige bordgrill, der samtidig er billig, er du på rette vej. Her på skiftselv.dk har vi nemlig både billige bordgrill til de mest basale indendørs grillbehov, og bordgrill af højeste kvalitet der har hele pakken.

Den universielle grill fra Krups klarer alle opgaver - Om du skal grille bøffer, kyllingefileter, fisk, steaks eller sandwiches, så kan du med denne universal grill fra Krups klare det hele uden stort ståhej og en masse rod. Krups Universal Grill PG70 har et flot, krom-beklædt udseende, så den uden problemer kan stå på køkkenbordet.

Grill indenfor med en elektrisk grill – alt andet kan være livsfarligt - Hvis man griller indenfor med en almindelig grill, er det ikke bare dumt, det er også farligt. Det er især farligt, fordi du ikke aner, at du er ved at blive kvalt, før det er for sent.

Muskuløs indendørs-BBQ! - Praktisk bordgrill/toaster med trippel-funktion: Optøning, toaster og bordgrill for hele familien. 2000 watt giver glohede non-stick grillplader, der kan rengøres i opvaskemaskine. Quick Grill Prestige har naturligvis indbygget timer med slukfunktion.

Kaiser bageartikler - Om du skal have forme, pander eller ringe, så er Kaiser det rigtige mærke for dig. Alt fra bradepander til springforme i højeste kvalitet.

Få en assistent i køkkenet - Assistent-køkkenmaskinen er efterfølgeren til den velkendte ’Ballerupmaskine’, men eventyret startede faktisk, som tidligere nævnt, i 1940, hvor Electrolux lancerede den første Assistent-maskine


Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked