DKK
Du har ingen varer i kurven
UDSALG - Se alle de gode tilbud i vores OUTLET Klik Her ...De hurtigste får det bedste

Drik dine grøntsager i en smoothie

Publiceret 22-03-2012

Med grøntsager og blender kan du lave lækre og sunde smoothies til alle

Du kender det sikkert. Hvert eneste år laver du det samme nytårsforsæt: jeg skal tabe mig i det nye år. Og lige lidt bliver det til. Du får travlt på arbejdet, du har ikke tid til at lave sund mad, og motion virker fuldstændig uoverskueligt.

Skal du lave Smoothies - find blenderen her Klik her


smoothies


Det er super simpelt at lave en lækker smoothie

Men bare rolig. Hjælpen er tæt på. For på skiftselv.dk har vi et godt råd til, hvordan du får hurtig og sund mad. Løsningen er smoothies – grøntsags-smoothies. Det eneste, det kræver, er faktisk en blender, lidt is og nogle grøntsager.

Du kan ganske nemt og billigt få en blender på skiftselv.dk – og den er både billig og i høj kvalitet. De fleste af vores blendere har flere forskellige funktioner, der hjælper dig på vej. Blandt andet et isknuserprogram og en smoothiefunktion. Vi ved nemlig godt, hvad danskerne helst vil bruge deres blendere til.

Sådan laves en smoothie

Du smider bare dine grøntsager i, tilsætter lidt is og blender derudaf. Og så har du din helt egen kernesunde grøntssags-smoothie, som du kan drikke på farten. Du kan lynhurtigt få alle de vitaminer, din krop har brug for, hvis du drikker dem. Så behøver det ikke tage en halv time at spise sig igennem en agurk, et blomkålshoved eller et dusin asparges. Smid det i blenderen, og din krop bliver hurtigt rigtig sund.

Nu tænker du sikkert, at det må smage helt vildt dårligt, og at det bare skal kæmpes ned. Men rundt omkring på internettet er der masser af opskrifter på velsmagende grøntsags-smoothies. Hvis du eksempelvis mikser broccoli, grønkål, pære, persille, æblejuice og is får du en lækker og sund smoothies. Og den kan du helt sikkert godt få presset i dine kræsne børn eller din kødelskende mand. 


Giv din kommentar

Vær den første til at kommentere denne artikel
Navn

Email (Påkrævet, ikke offentlig)

Hjemmeside

Kommentar

Sikkerheds Spørgsmål
+ =

Relaterede Artikler:

Lækre sommer smoothies opskrifter - Smoothies er bløde og cremede drinks og et perfekt mellemmåltid, hvis du trænger til lidt friskt eller sødt. Smoothies er den perfekte løsning til dig der har svært ved at få spist nok frugt i din travle hverdag. Find inspiration til en lækker smoothie her

Nemme og lækre smoothies med en bordblender - Når du skal investere i en blender, skal du overveje følgende: Hvor stor kapacitet skal blenderen have? Hvilke funktioner får du brug for? Og skal blenderen være ekstra nem at rengøre?

Ny blender fra C3: så hurtigt har du aldrig fået din smoothie før - Mix & Go er perfekt, hvis du skal have en hurtigt proteinshake efter træning, eller hvis du har noget varm suppe, der lige skal jævnes igennem, inden det skal drikkes på farten. Der er faktisk næsten ikke grænser for, hvad du kan putte i denne blender fra C3.

Så nemt har du aldrig lavet smoothies før - Denne praktiske og innovative smoothie maker fra Princess burde alle eje. I hvert fald alle der godt kan lide en lækker smoothie, friskpresset juice eller saft fra frugter. Du kan lave smagfulde og sunde smoothies på få sekunder.

Problemer med appetitten om morgenen? Prøv denne simple løsning - Hvis du er en af dem, der ikke har den store appetit om morgenen, så er der hjælp at hente. Løsningen er at drikke sin morgenmad, for så behøver man ikke være sulten og skulle tygge sig igennem en masse mad. Det kræver blot, at du har en blender, en stavblender eller helt optimalt den såkaldte smoothie-blender.

Frisk salat med Fresh Express - Moulinex’ har formået at gøre det elektriske rivejern helt simpelt at anvende, så man får et perfekt resultat på ingen tid. Derudover kan det håndtere både frugt, grøntsager, nødder, ost og meget mere.


Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked