Du har ingen varer i kurven
Efterårs UDSALG Se alle de gode tilbud i vores OUTLET Klik Her ...De hurtigste får det bedste! 

Rustikke tallerkener i støbejern fra Funktion

Publiceret 06-09-2016

Disse to støbejernstallerkener fra Funktion er ideelle til både madlavning og servering. Tallerkenerne har den fordel, at de udover at pryde bordet i det flotte støbejern med de medfølgende bordskånere også kan tåle at komme i ovnen eller på grillen.

tallerkener i støbejern


Når du får gæster, er det altid dejligt at kunne gøre lidt ekstra ud af anretning, servering og selvfølgelig smag. Det kan du med støbejernstallerkener fra Funktion. Tallerkenerne i de sorte støbejern ser utroligt robuste og rustikke ud, så enhver ret kommer til at ligne en hel million.

Oven i købet får du et større madlavningsarsenal, fordi du kan putte støbejern i ovnen eller på grillen. Hvis du eksempelvis har lavet en omgang rejer, en omgang grillede grøntsager eller sågar tærte, kan du gøre det hele med endnu bedre resultat i dine støbejernstallerkener. Her bliver varmen fordelt perfekt og støbejernet kan komme op på 250 varmegrader, så du virkelig kan mærke temperaturerne arbejde med maden. Og så er der bare noget gastronomisk smukt over at få serveret en glohed tallerken med mad.

Hvorfor vælge støbejern?

Støbejern har den fordel, at det er ideelt til at holde på varmen og fordele den fuldstændig jævnt. Især ved lave temperaturer er det nemmere at styre støbejern sammenlignet med konventionelle materialer i køkkenet. Derudover er støbejern robust og holder i mange år, hvis du bare går en lille smule op i vedligeholdelse. Desuden kan støbejern typisk holde til varmegrader, som ofte ødelægger belægningen på almindelige gryder og pander. Det giver dig endnu flere muligheder for at prøve nye retter af derhjemme.

Når du putter dine støbejernstallerkener fra Funktion i ovnen eller på grillen, så vil støbejernet lidt efter lidt opnå de samme varmegrader. Her kan det være en god ide også at investere i Funktions håndtag, så du nemt kan tage de rygende varme tallerkener ud. Håndtagene finder du her

Så skal du blot tage tallerkenerne over på bordet og stille dem på de medfølgende bordskånere af træ. Vi lover, at det kommer til at se meget lækkert og overdådigt ud på en rustik måde.

Køb de Rustikke tallerkener i støbejern Klik her


Giv din kommentar

Vær den første til at kommentere denne artikel
Navn

Email (Påkrævet, ikke offentlig)

Hjemmeside

Kommentar

Sikkerheds Spørgsmål
+ =

Relaterede Artikler:

Pryd dit køkken med billigt service fra ”kunstens udbryderkonge” - Aida har i samarbejde med den kontroversielle danske kunstner Kristian von Hornsleth skabt en serie af farvestrålende udstyr til dit køkken

Iittala: tidløst design siden 1881 - Det er ikke tilfældigt, at Iittala slår sig op på at kunne lave tidløst design. Mange af deres designs har overlevet i årtier efterhånden, og de vil overleve i mange årtier endnu. Deres unikke designs i særligt glaskunst har fået Iittala på landkortet over hele verden

Rörstrand er god stil med snart 300 år på bagen - I snart 300 år har det svenske firma Rörstrand været synonym med kvalitet og solidt håndværk. Deres tallerkner og ting til bordet er gået i arv fra generation til generation, så de i dag er blevet samleobjekter og klassikere i hjemmet.

Höganäs er et keramikfirma der dyrker det smukke - En vase er ikke bare en vase for Höganäs. En vase er en perfekt kombination af form, farve, vinkler og udtryk. Et krus er heller ikke bare et krus. Det skal være en fornøjelse at have et krus fra Höganäs i hånden. En farverig skål skal ikke bare være flot – den skal være så smuk, at du ikke kan tage øjnene fra den.

Flot og solid kagespade fra Stelton - Leder du efter en ny kagespade, fordi den gamle er grim, slidt eller svær at betjene, så er denne Stelton kagespade et rigtig godt køb. Også hvis du ikke i forvejen har en kagespade, vil du opleve, at det bliver meget mere tilfredsstillende at håndtere lagkager med en god kagespade.

Ching-serien fra Typhoon: ægte kinesisk køkkenudstyr - Ching er en ny serie fra mærket Typhoon, der har specialiseret sig i køkkenudstyr med ægte asiatisk inspiration. De lækre køkkenting varierer i alt fra wokgryder, sushiudstyr og til kinesisk dekorerede krukker. Så hvis du har en lille Asien-fan gemt i maven, er Ching-serien fra Typhoon uden tvivl noget for dig.


Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked