DKK
Du har ingen varer i kurven
Black november: sætter fokus på de ekstra gode kup som er en Black Friday værdig Se de udvalgte tilbud klik her

Rustikke tallerkener i støbejern fra Funktion

Publiceret 06-09-2016

Disse to støbejernstallerkener fra Funktion er ideelle til både madlavning og servering. Tallerkenerne har den fordel, at de udover at pryde bordet i det flotte støbejern med de medfølgende bordskånere også kan tåle at komme i ovnen eller på grillen.

tallerkener i støbejern


Når du får gæster, er det altid dejligt at kunne gøre lidt ekstra ud af anretning, servering og selvfølgelig smag. Det kan du med støbejernstallerkener fra Funktion. Tallerkenerne i de sorte støbejern ser utroligt robuste og rustikke ud, så enhver ret kommer til at ligne en hel million.

Oven i købet får du et større madlavningsarsenal, fordi du kan putte støbejern i ovnen eller på grillen. Hvis du eksempelvis har lavet en omgang rejer, en omgang grillede grøntsager eller sågar tærte, kan du gøre det hele med endnu bedre resultat i dine støbejernstallerkener. Her bliver varmen fordelt perfekt og støbejernet kan komme op på 250 varmegrader, så du virkelig kan mærke temperaturerne arbejde med maden. Og så er der bare noget gastronomisk smukt over at få serveret en glohed tallerken med mad.

Hvorfor vælge støbejern?

Støbejern har den fordel, at det er ideelt til at holde på varmen og fordele den fuldstændig jævnt. Især ved lave temperaturer er det nemmere at styre støbejern sammenlignet med konventionelle materialer i køkkenet. Derudover er støbejern robust og holder i mange år, hvis du bare går en lille smule op i vedligeholdelse. Desuden kan støbejern typisk holde til varmegrader, som ofte ødelægger belægningen på almindelige gryder og pander. Det giver dig endnu flere muligheder for at prøve nye retter af derhjemme.

Når du putter dine støbejernstallerkener fra Funktion i ovnen eller på grillen, så vil støbejernet lidt efter lidt opnå de samme varmegrader. Her kan det være en god ide også at investere i Funktions håndtag, så du nemt kan tage de rygende varme tallerkener ud. Håndtagene finder du her

Så skal du blot tage tallerkenerne over på bordet og stille dem på de medfølgende bordskånere af træ. Vi lover, at det kommer til at se meget lækkert og overdådigt ud på en rustik måde.

Køb de Rustikke tallerkener i støbejern Klik her


Giv din kommentar

Vær den første til at kommentere denne artikel
Navn

Email (Påkrævet, ikke offentlig)

Hjemmeside

Kommentar

Sikkerheds Spørgsmål
+ =

Relaterede Artikler:

Det finske firma der bragte Mumitroldene tilbage - Arabia udvikler og producerer ting til hjemmet med særligt øje for kvalitet – særligt for dem der værdsætter finsk design. Alle Arabias designs starter med skønhed, kvalitet og funktionalitet.

Nyhed: nu kommer Mumitroldene tilbage og ind i dit hjem - Firmaet Arabia har skabt en serie af køkkenprodukter med navnet Mumi. Og ja, det er direkte inspireret af de selvsamme, hvide, stornæsede trolde, der var i de danske fjernsyn i 90’erne. Læs mere om det interessante projekt herunder.

Arne Jacobsen og Stelton: unikt dansk samarbejde i rustfrit stål - Få danske mærker har samarbejdet med så verdenskendte designere som Stelton. Velkendte navne tæller blandt andre Paul Smith, Erik Magnussen og ikke mindst Arne Jacobsen. Særligt Steltons samarbejde med Arne Jacobsen har udmøntet sig i en serie af produkter, der for evigt har vundet indpas i hjem verden over.

Ching-serien fra Typhoon: ægte kinesisk køkkenudstyr - Ching er en ny serie fra mærket Typhoon, der har specialiseret sig i køkkenudstyr med ægte asiatisk inspiration. De lækre køkkenting varierer i alt fra wokgryder, sushiudstyr og til kinesisk dekorerede krukker. Så hvis du har en lille Asien-fan gemt i maven, er Ching-serien fra Typhoon uden tvivl noget for dig.

Husk spisesættet til din sushi - Har du endelig fået styr på, hvordan sushien skal tilberedes og serveres, så glemte du sikkert én ting. Hvad skal sushien serveres på? Det er de færreste, der har et originalt sushi spisesæt.

Skeppshult er kvalitet på svensk - Skeppshult laver mange husholdningsprodukter i støbejern – fx juletræsfødder, salt- og peberbøsser og bageplader -, men de er mest kendte for deres fantastiske gryder og pander.


Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked