DKK
Du har ingen varer i kurven
cool Klar til varmen? Se vores store udvalg i ventilatorer Klik Her cool 

Rustikke tallerkener i støbejern fra Funktion

Publiceret 06-09-2016

Disse to støbejernstallerkener fra Funktion er ideelle til både madlavning og servering. Tallerkenerne har den fordel, at de udover at pryde bordet i det flotte støbejern med de medfølgende bordskånere også kan tåle at komme i ovnen eller på grillen.

tallerkener i støbejern


Når du får gæster, er det altid dejligt at kunne gøre lidt ekstra ud af anretning, servering og selvfølgelig smag. Det kan du med støbejernstallerkener fra Funktion. Tallerkenerne i de sorte støbejern ser utroligt robuste og rustikke ud, så enhver ret kommer til at ligne en hel million.

Oven i købet får du et større madlavningsarsenal, fordi du kan putte støbejern i ovnen eller på grillen. Hvis du eksempelvis har lavet en omgang rejer, en omgang grillede grøntsager eller sågar tærte, kan du gøre det hele med endnu bedre resultat i dine støbejernstallerkener. Her bliver varmen fordelt perfekt og støbejernet kan komme op på 250 varmegrader, så du virkelig kan mærke temperaturerne arbejde med maden. Og så er der bare noget gastronomisk smukt over at få serveret en glohed tallerken med mad.

Hvorfor vælge støbejern?

Støbejern har den fordel, at det er ideelt til at holde på varmen og fordele den fuldstændig jævnt. Især ved lave temperaturer er det nemmere at styre støbejern sammenlignet med konventionelle materialer i køkkenet. Derudover er støbejern robust og holder i mange år, hvis du bare går en lille smule op i vedligeholdelse. Desuden kan støbejern typisk holde til varmegrader, som ofte ødelægger belægningen på almindelige gryder og pander. Det giver dig endnu flere muligheder for at prøve nye retter af derhjemme.

Når du putter dine støbejernstallerkener fra Funktion i ovnen eller på grillen, så vil støbejernet lidt efter lidt opnå de samme varmegrader. Her kan det være en god ide også at investere i Funktions håndtag, så du nemt kan tage de rygende varme tallerkener ud. Håndtagene finder du her

Så skal du blot tage tallerkenerne over på bordet og stille dem på de medfølgende bordskånere af træ. Vi lover, at det kommer til at se meget lækkert og overdådigt ud på en rustik måde.

Køb de Rustikke tallerkener i støbejern Klik her


Giv din kommentar

Vær den første til at kommentere denne artikel
Navn

Email (Påkrævet, ikke offentlig)

Hjemmeside

Kommentar

Sikkerheds Spørgsmål
+ =

Relaterede Artikler:

Landscape spisesæt til børn - Dette landscape spisesæt til børn er designet til at gøre det sjovere for børn at spise og dermed få mere mad ned i dem. Spisestellet er inspireret af typiske børnetegninger, og det har en særlig god pædagogisk effekt. Børnene vil nemlig lære noget, mens de spiser og leger.

Höganäs er et keramikfirma der dyrker det smukke - En vase er ikke bare en vase for Höganäs. En vase er en perfekt kombination af form, farve, vinkler og udtryk. Et krus er heller ikke bare et krus. Det skal være en fornøjelse at have et krus fra Höganäs i hånden. En farverig skål skal ikke bare være flot – den skal være så smuk, at du ikke kan tage øjnene fra den.

Iittala Origo er en tidløs farveeksplosion - Aldrig har så mange farver fungeret så godt på samme tid. Det finske mærke iittala har skabt en serie af produkter til hjemmet, der med sine mange farver pynter overalt, hvor det findes. Denne serie hedder Origo.

Skeppshult er kvalitet på svensk - Skeppshult laver mange husholdningsprodukter i støbejern – fx juletræsfødder, salt- og peberbøsser og bageplader -, men de er mest kendte for deres fantastiske gryder og pander.

Nyhed: nu kommer Mumitroldene tilbage og ind i dit hjem - Firmaet Arabia har skabt en serie af køkkenprodukter med navnet Mumi. Og ja, det er direkte inspireret af de selvsamme, hvide, stornæsede trolde, der var i de danske fjernsyn i 90’erne. Læs mere om det interessante projekt herunder.

Termokande fra Stelton solgt i over ti millioner eksemplarer - Stelton EM77 er måske den mest berømte af alle termo- og kaffekander. Termokanden har med sit flotte og karakteristiske design vundet indpas i mange danskeres hjerter. Selvom kanden er designet for over 30 år siden, så er kanden stadig en af de flotteste og mest elskede kaffekander at have stående i sit hjem.


Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked