DKK
Du har ingen varer i kurven
TØM VORES LAGER! Produkter nedsat med op til 70% under vores kostpriser. Se de vilde priser KLIK HER

Profil

SkiftSelv.dk startede som en strøtanke over en middag. Senere blev det til en lille webshop, der havde sin lagerbeholdning under gæstesengen. Men siden har vi ikke set os tilbage, så vi er i dag en af de største aktører på markedet, når det kommer til produkter til hjemmet. Det har også betydet, at vi udover en webshop også kører en fysisk butik (OBS Butikken lukkede igen i 2018), der ligger i Auning på Djursland. Og det går godt. Vi er blandt andet blevet nødt til at flytte i nye lokaler to gange på fem år for at få plads til det hele. Fra en lille hobbyvirksomhed til en virksomhed med millionomsætning og 15 ansatte.

Hos SkiftSelv.dk stiler vi altid mod at give dig de bedste varer til de bedste priser. Det betyder også, at vi konstant forsøger at være ekstremt konkurrencedygtige, når det kommer til priserne på vores produkter. Vi ved godt, at prisen er dét, der har størst betydning for kunderne, hvorfor du også altid kan finde lukrative tilbud på vores hjemmeside. På vores hjemmeside har vi blandt andet ”Et godt køb”-tilbud, hvor vi sælger produkter ekstra billigt i en begrænset periode.

Men lige så vigtig som prisen er kvalitet. Derfor har vi også forsøgt kun at have varer i den allerbedste kvalitet. Du kan få bedst-til-prisen-varer, hvor du får kvalitet til lavpris. Men i den anden ende af prisskalaen, kan vi inden for mange produktkategorier også tilbyde de allerbedste varer med den allerbedste kvalitet. Du vil aldrig finde dårlig kvalitet hos SkiftSelv.dk. Kun god kvalitet, bedre kvalitet og bedst kvalitet. Hvis noget ikke fungerer, som det skal, har du som sagt den samme garanti og samme reklamationsret som alle mulige andre steder.

For at kunne rumme det hele har vi selvfølgelig også et enormt bredt sortiment med tusindvis af varer. Alle vores varer er delt op i kategorier og underkategorier, så det er intet problem at finde frem til dét, du mangler. Og jo flere varer, vi har, desto større sandsynlighed er der også for, at vi har lige nøjagtig dét, du skal bruge. Er der en vare, noget tilbehør eller en reservedel, som du savner, kan du altid skrive til os, og så kan vi forsøge at hjælpe dig.

Service er nemlig en dyd, som vi tager meget alvorligt. Det er en målsætning i sig selv at give alle vores kunder den allerbedste service, og derfor vil vi altid gerne have, at du skriver til os, hvis du har selv det mindste spørgsmål. Hellere en gang for meget end en gang for lidt. SkiftSelv.dk sender op mod 1000 pakker af sted om dagen, så vi mere eller mindre eksperter. Det betyder desværre ikke, at vi er fejlfrie – men det er tæt på. 4,1 ud af 5 på Google.
Vi vil altid gøre det så sikkert og behageligt som muligt for dig at handle hos os.


Faste lave priser. Høj kvalitet. Bredt sortiment. Service i verdensklasse. SkiftSelv.dk er en onlinebutik, hvor du får det hele. En butik, der forhandler hvidevarer, boligartikler, elektronik, køkkenudstyr og meget, meget mere. Hvad enten du har brug for noget til hjemmet eller haven, så bør du tage forbi www.skiftselv.dk og dykke ned i vores enorme produktkatalog, hvor priserne er så lave, at ikke mange butikker kan være med. Det er vores ambition, at du som kunde føler dig godt taget hånd om – både med hensyn til pris, kvalitet og service. Derfor får du selvfølgelig også den samme garanti, samme reklamationsret og de samme kvalitetsmærker, som du finder i butikkerne ude i byen.Du kan fange os på mail kundeservice@skiftselv.dk

De bedste hilsner fra hele holdet bag SkiftSelv.dk

 

 

 

Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.