DKK
Du har ingen varer i kurven
SPAR 50% på Duracell Havebelysning Gå til tilbud KLIK HER

Moccamaster GCS: kaffemaskinernes sande mester

Publiceret 24-04-2013

En Moccamaster er præcis, hvad navnet giver udtryk for. En mester i at brygge mokka – eller kaffe, som det også kaldes. Med det originale kaffemaskine look og alle de funktioner, man kunne ønske sig, får du her med Moccamaster GCS en forrygende god kaffemaskine, der er nem at betjene.

Se vores store udvalg i produkter fra Moccamaster Klik her


GCS

Når man brygger en god kop kaffe, er det en tommelfingerregel, at temperaturen på vandet altid skal ligge mellem 92 og 96 grader. Og det er lige nemlig den temperatur, som Moccamaster GCS altid arbejder inden for, når den bliver brugt til at brygge kaffe. Når kaffen er færdigbrygget er Moccamasteren bygget til at holde kaffen temperatur mellem 80 og 85 grader – på den måde er du sikker på, at kaffen altid er skoldhed, når du drikker den. I hvert fald så længe kaffemaskinen er tændt.

Moccamaster GCS er også udstyret med en automatisk dryp-funktion, som bevirker, at kaffemaskinen ikke står og drypper, når du fjerner kanden. Derudover har den også den knap så kendte brygstop-funktion. Denne funktion gør, at kaffemaskinen ikke fortsætter med at brygge, når du fjerner tragten. Ellers ville kaffen jo bare blive rent vand. Af andre prisværdige funktioner kan nævnes automatisk sluk-funktion, som du med en enkelt knap kan vælge om skal træde i kraft eller ej.

Med en Moccamaster GCS tager det kun fem til seks minutter at brygge en hel kande kaffe. Så får du uventede gæster, er den gode og smagfulde kaffe ikke mange minutter borte. I mange ældre kaffemaskiner kan det tager op til et kvarter og nogle gange mere at brygge en solid kande kaffe. Det er der ingen, der gider vente på.

Du kan få Moccamaster GCS i flere farver. Blandt er den sorte model og den sølvfarvede model to af bestsellerne, som mange kunder foretrækker, da de passer ind i de fleste køkkener.


Gravatar Lene Waage -Jensen
Hvorfor kan man ikke længere få Moccamaster qcs.?? Den skal ikke deles i mange stykker. Jeg har en endnu, men den er gammel, og holder måske ikke så længe. Lav den igen. Please????????????. Vh Patrick og Lene????
15-12-2019
Gravatar Linette
Patrick og Lene
Lige mine ord, kom nu igang med at lave den model igen, den bedste af alle modeller
22-08-2021
Gravatar Peter F.
Fuldstændig enig! GCS'en var den smukkeste og mest stilrene; uden alle de forbandede låg og mere løst skrammel. Den fylder heller ingenting på køkkenbordet!!! JEg har skrevet til Technivorm flere gange om det... får bare den besked at den er udgået og noget pladder om at sluk-selv mekanismen ikke kunne indbygges.... jeg véd! at der med lethed kunne blive plads til det indeni GCS kabinettet... så jeg begriber ikke hvad i alverden de tåber i Holland tænker på? Hvis I har en GCS; - så pas på den!!! ;-)
08-09-2021
Gravatar Kristian Pedersen
Kalk er det eneste der slår din Gcs ihjel. Jeg optæller 30 filtre ved siden af maskinen hvorefter jeg afkalker med 32%eddikesyre og skyller igennem 3 gange. Afkalker lampen har aldrig lyst. Når du afkalker så lad halvdelen løbe igennem og sluk en halv time og lad resten løbe igennem.
09-09-2021

Giv din kommentar

Navn

Email (Påkrævet, ikke offentlig)

Hjemmeside

Kommentar

Sikkerheds Spørgsmål
+ =

Relaterede Artikler:

Mellita Single 5: Billig og kompakt kaffemaskine - Mellita Single 5 kaffemaskinen er det rigtige valg for dig, hvis du er på udkig efter en meget billig kaffemaskine, der ikke kan mere end højst nødvendigt. Den har en enkelt funktion: det er at producere lækker kaffe. Men det er Mellita Single 5 til gengæld også ekspert i.

Stå op til friskbrygget kaffe med Morphy Richards - Det engelske firma Morphy Richards, der har sine rødder helt tilbage til 1930’ernes England, har altid været kendte for deres solide kvalitet og unikke design. Med Morphy Richards Accents-kaffemaskinen er kvalitetsmærket igen helt fremme i skoene, når det drejer sig om velduftende kaffe.

Severin elapparater i alle størrelser - Severin laver alt fra saftpressere til kaffemaskiner. De laver forbrugerelektronik hovedsageligt til dit køkken, badeværelse, terrasse og bryggers. Og de er ekstremt gode til det.

Kaffemaskiner med timer - Hvis du godt kan lide friskbrygget kaffe om morgenen, og du samtidig er et travlt menneske, så er en kaffemaskine med timer en god investering af flere årsager.

Senseo Twist: kendt kvalitet i nye klæder - Der er en ny kaffemaskine på markedet. Et nyt medlem af Philips populære Senseo-familie. Og den lille ny hedder Senseo Twist. Med det velkendte pudesystem, som de fleste efterhånden kender, er det nemt og overskueligt at lave lækker kaffe.

Moccamaster: når livet er for kort til dårlig kaffe - Alle kaffemaskiner fra Moccamaster kan brygge en kande kaffe på seks minutter. De store kaffemaskiner fra Moccamaster kan endda brygge to kander kaffe på otte minutter. Og mens kaffemaskinen brygger kaffen holder temperaturen sig hele tiden mellem 92 og 96 grader.


Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.