DKK
Du har ingen varer i kurven
Black november: sætter fokus på de ekstra gode kup som er en Black Friday værdig Se de udvalgte tilbud klik her

Vinskabe

  Pris
  Mærker
  Højde ca.
  Farvenuance
  Færdig / Skjul Filtre
  Filtrer / Gør valget let!
  Side 1 af 1
  Sortering
  Pr. side
  Caso WineDuett Touch 21
  Forventet levering: 2-4 hverdage Dette produkt hjemtages fra vores leverandør, forbehold for restordre og leveringsproblemer
  Højde ca. 82 cm
  Farvenuance Sort
  Producent Caso
  Varenummer 4038437006353
  2.566,99
  Inkl. gratis levering
  Caso WineChef Pro 40 APP controlled Stål
  Forventet levering: 2-4 hverdage Dette produkt hjemtages fra vores leverandør, forbehold for restordre og leveringsproblemer
  Højde ca. 82,50
  Farvenuance Stål / Stål look
  Producent Caso
  Varenummer 4038437007725
  7.069,-
  Inkl. gratis levering
  Nordic Sense Vinkøleskab 8 flasker Sort
  Forventet levering: 2-4 hverdage Dette produkt hjemtages fra vores leverandør, forbehold for restordre og leveringsproblemer
  Højde ca. 50 cm
  Farvenuance Sort
  Producent Nordic Sense
  Varenummer 5722000106456
  1.299,-
  Inkl. gratis levering

  Værd at vide om vinskabe

  Det er uhyre vigtigt, at du opbevarer din vin ved de rigtige temperaturer. I bedste fald giver det en meget bedre smagsoplevelse, når vinen har den rigtige temperatur. I værste fald kan du ødelægge din vin, hvis du ikke har et vinkøleskab. Så kom alle opbevaringsproblemer i møde med et vinskab – særligt velegnet til dig, der godt kan lide vin, men ikke har de bedste temperatur og fugtighedsforhold i din bolig.

  Sådan opbevarer du din vin allerbedst

  Alle vine fortjener at blive opbevaret under perfekte forhold. Hvad enten det gælder rødvin, portvin, hvidvin eller mousserende vine, så vil det være ideelt at have gode forhold for at få mest ud af vinen. Herunder har vi samlet en liste over, hvordan en almindelig flaske vin helst skal opbevares:

  -          luftfugtigheden skal ligge mellem 55 og 75 procent

  -          der må ikke være direkte sollys på vinen – faktisk skal der helst være mørkt

  -          temperaturen skal helst ligge på en nogenlunde konstant kulde mellem 9 og 11 grader

  -          der må ikke opstå rystelser eller lignende omkring flaskerne

  -          alle underlige og kraftige lugte i flaskernes omgivelser skal undgås

  Det er de færreste, der har mulighed for at sørge for alle disse forhold i deres bolig. Selvom du bor i hus og tilhørende kælder, kan det være rigtig problematisk at opnå de mest optimale forhold. Typisk har kælderrum problemer med temperatur og fugt, og hvis du skal have termostater, hygrostater, affugtere eller befugtere i din kælder, så bliver det hurtigere end dyrere fornøjelse end at anskaffe sig et vinskab fra skiftselv.dk.

  Vinkøleskabet er det bedste alternativ

  Hvis du ikke har mulighed for at skabe de bedste forhold for din vin i din kælder eller i et skur, så er det utroligt vigtigt, at du investerer i et vinskab hurtigst muligt. Ellers kan det ende med et ødelægge din dyrebare vin. Et almindeligt køleskab vil ikke kunne gøre det ud for et vinskab, fordi der typisk er rystelser, for lav temperatur og uens luftfugtighed.

  Skal alt vin opbevares i et vinskab?

  Et vinskab er hovedsageligt beregnet til de lidt dyrere vine, der kommer op at koste over 80-100 kroner. Køber du billigere vine, kan der også være god grund til at opbevare dem i et vinskab, men faktum er, at de fleste mennesker drikker disse vine i løbet af et års tid, og der kan almindelige opbevaringsforhold være tilstrækkelige. Men du må aldrig lade vinen blive udsat for direkte sollys eller høj varme.

  Typer af vinskabe

  Der findes mange forskellige typer vinskabe med meget forskellige funktioner. Derfor er det vigtigt, at du tager stilling til et par ting, når du skal købe et vinskab. Først og fremmest skal du beslutte, om dit vinskab skal være indbygget i køkkenet eller om det skal være fritstående. Indbyggede vinkøleskabe har den fordel, at du altid har vinen lige ved hånde i dit køkken, og samtidig skal du ikke have et ekstra vinkøleskab stående et sted i din bolig. Ulempen er dog, at du skal finde et vinkøleskab, som har præcis de samme mål, som du har plads til i dit køkken. Det er ikke altid nemt, for så stort er markedet for vinskabe ikke.

  Alternativet er det fritstående vinskab, som langt de fleste vinelskere bruger. Fordelen ved den fritstående model er, at det kan blive placeret lige, hvor det skal være. På kontoret, i kælderen, ude i garagen, i entreen og så videre. Ulempen er, at det kan være irriterende at have et ekstra vinskab stående et sted i sit hjem. Det anbefales, at du ikke bruger et fritstående vinkøleskab i som indbygget i dit køkken. Et fritstående vinkøleskab skal nemlig helst have god afstand, cirka fem centimeter på hver side, så ventilationen kan fungerer ordentligt.

  Enkeltzone eller flerzone?

  Det næste vigtige spørgsmål, du skal tage stilling til, er hvorvidt dit vinkøleskab skal have flere forskellige temperaturzoner, eller om du vil nøjes med en enkelt temperaturzone. Et skab med en enkelt zone kan kun indstilles på én gang – det vil sige, at skabet har samme temperatur over det hele. Disse modeller er typisk billigere og mindre end de vinskabe, der har flere zoner.

  Har et vinskab to eller flere zoner, så er det et flerzone eller multizone vinskab. På disse modeller kan du selv bestemme temperaturen flere steder i skabet – øverste hylde kan være 10 grader, nederste hylde kan være 18 grader. Det står dig frit for at justere. Det giver den fordel, at du dermed kan opbevare hvidvine, rødvine og så videre ved forskellige temperatur, som faktisk er mest optimalt. Rødvin skal helst serveres ved omkring 15 grader, mens hvidvin og mousserende vine helst skal serveres ved lavere temperaturer omkring 10 grader.

  Fandt du ikke den vare du søgte? Klik her og få et uforpligtende tilbud!
  Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
  Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked