DKK
Du har ingen varer i kurven
Black november: sætter fokus på de ekstra gode kup som er en Black Friday værdig Se de udvalgte tilbud klik her

Vaskemaskiner

  Pris
  Mærker
  Energiklasse
  Omdrejninger
  Farvenuance
  Type
  Kapacitet
  Færdig / Skjul Filtre
  Filtrer / Gør valget let!
  Side 1 af 1
  Sortering
  Pr. side
  Scandomestic Scandomestic WAH 1500 vaskemaskine
  På fjernlager!På fjernlager
  Levering ca. 4-6 hverdage Denne vare er på lager ved vores leverandør, forbehold for mellemsalg ift sidste lager tjek d. 18-11-2019
  Energiklasse A+
  Omdrejninger 1200
  Farvenuance Hvid
  Type Frontbetjent
  Kapacitet 6 kg
  Producent Scandomestic
  Varenummer WAH1500-5704704003422
  2.086,95
  Inkl. gratis levering

  Her får du hjælp til at købe den rigtige vaskemaskine

  Det er ikke altid det nemmeste at gå ud og købe en ny vaskemaskine. Der er uhyre mange valg at tage stilling til, og det bliver hurtigt uoverskueligt og stressende. Du kan gøre dig selv en stor tjeneste ved at sætte dig lidt ind i tingene, inden du skal købe en ny vaskemaskine. Det kan selvfølgelig heller ikke være lige til at sætte sig ind i vaskemaskiner, så derfor har vi her på skiftselv.dk samlet en række af de mest almindelige spørgsmål. På den måde bliver du klædt bedst mulig på til at finde den rigtige vaskemaskine til dig.

  Hvilken vaskemaskine skal du vælge?

  Her i Danmark elsker vi at vasketøj. Undersøgelser viser, at en gennemsnitslig husstand i Danmark vasker omkring 600 kg tøj om året, og det er så meget tøj, at det er dumt ikke at have en god vaskemaskine, der passer præcis til dit behov. Din vaskemaskine skal bruges masser af gange, så du kan lige så godt købe noget, du bliver glad for. Det første, du skal gøre, for at finde den rigtige vaskemaskine er, at vælge imellem de tre modeller:

  -          frontbetjent vaskemaskine: den klassiske vaskemaskine, hvor du åbner lågen fra fronten. Med den frontbetjente model skal du have godt med plads foran vaskemaskinen. Derudover er det bedst at installere vaskemaskinen et sted i din bolig, hvor der er adgang til  vand.

  -          topbetjent vaskemaskine: modsat den frontbetjente vaskemaskine, så putter du her tøjet ned i vaskemaskinen fra toppen frem for fra fronten. Med denne vaskemaskine skal du ikke bukke dig forover. Den topbetjente vaskemaskine egner sig dog ikke til at blive placeret sammen med en tørretumbler

  -          kombineret tørre- og vaskemaskine: er der begrænset plads i dit hjem, kan du få en vaskemaskine, som også kan tørre. Disse modeller er typisk ikke lige så effektive som tørretumblere og vaskemaskiner hver for sig.

  Hvor stor skal din vaskemaskine være?

  Det er vigtigt, at du ikke vælger en vaskemaskine, der er enten for stor eller for lille. Hvis du har en vaskemaskine, der er større, end du har brug for, så ender du ofte med at spilde en masse vand og strøm på at vaske en lille mængde tøj. Modsat vil du også opleve, at din vaskemaskine ikke kan vaske tøjet godt nok, hvis din vaskemaskine er for lille til mængden af tøj, du putter i den.

  Som tommelfingerregel skal du gå efter en vaskemaskine, der kan vaske omkring fem kg, hvis du bor alene. Er I til gengæld en familie på tre eller fire, så vil det være smart at købe en vaskemaskine, der kan rumme omkring syv eller otte kg.

  Tænk på vaskemaskinens energiforbrug

  Du skal altid sørge for at vælge en vaskemaskine med så lavt et energiforbrug som muligt. Jo lavere energiforbrug, desto sjovere bliver det også for din elregning. De fleste vaskemaskiner der bliver produceret i dag, har heldigvis en god energiklasse på A, A+ eller A++. Mange ældre vaskemaskiner kan nemt komme helt ned omkring D, E eller F. En vaskemaskine med energiklasse F vil bruge over tre gange så meget energi som en vaskemaskine med energiklasse A++.

  Betyder centrifugeringsevnen noget for dig?

  Hvis din vaskemaskine er i stand til at centrifugere godt, vil den nemmere kunne slynge vandet ud af tøjet. Det betyder, at vasketøjet bliver mindre vådt, når det kommer ud af vaskemaskinen. Det kan være en fordel, hvis du gerne vil kunne tørre dit tøj hurtigere, eller hvis du helst ikke vil benytte din tørretumbler. Vi anbefaler, at du køber en vaskemaskine, der mindst kan køre med 1.400 omdrejninger i minuttet.

  Betyder vandforbruget noget?

  En vaskemaskine bruger ikke kun strøm – den bruger også vand. Men moderne vaskemaskiner bruger ikke så meget vand, at det har afgørende betydning for, hvilken vaskemaskine du skal vælge. Men nogle vaskemaskine har særlige programmer, der kan vurdere, hvor meget tøj der er i vaskemaskinen og dermed indstille sig til at bruge mindre vand, hvis du ikke vasker så meget tøj.

  Øvrige funktioner

  Vaskemaskiner er i dag avancerede stykker teknologi, som kan fås med et utal af forskellige programmer og funktioner, som du nok ikke kender. De mest almindelige programmer er på alle vaskemaskiner, men derudover har vi her samlet en liste over andre funktioner, som du skal overveje, om du gerne vil have:

  -          børnesikring: skal din vaskemaskine være børnesikker? Mange vaskemaskiner fås med en funktion, så vaskeprogrammet ikke kan ændres af små pilfingre undervejs.

  -          ekstra skyl: har du allergi eller er du bare lidt overfølsom for sæbe, så kan det være godt at have en vaskemaskine, som kan skylle sæben ekstra godt ud af tøjet.

  -          automatisk vurdering af vaskemængde: som sagt kan du få vaskemaskiner, der selv kan vurdere, hvor meget tøj du vasker og indstille mængden af vand og energi efter dette

  -          støjniveau: nogle vaskemaskiner støjer og nogle gør ikke. Du vil oftest kunne se vaskemaskinens støjniveau opgivet som dB. Køber du en vaskemaskine, der støjer omkring 45-65 dB, er det meget normalt. Ligger tallet væsentligt over, støjer vaskemaskinen meget, men ligger tallet under, så støjer vaskemaskinen selvfølgelig mindre. Vaskemaskiner støjer altid mere under centrifugering.

  Fandt du ikke den vare du søgte? Klik her og få et uforpligtende tilbud!
  Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
  Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked