DKK
Du har ingen varer i kurven
Black november: sætter fokus på de ekstra gode kup som er en Black Friday værdig Se de udvalgte tilbud klik her
Beurer WL 90 4-i-1 Wake-Up lampe

Beurer WL 90 4-i-1 Wake-Up lampe

DKK 1.012,74
Inkl. Gratis Levering
KUN 1 STK. til denne pris, herefter 1.749,-
1 stk. på eget lager! på eget lager!
Bestil inden kl. 14:45 og dette produkt kan afsendes i dag! Dette produkt er på eget lager, vi pakker og sender ordre 365 dage om året
Beskrivelse

Udvalgte Detaljer

TypeVækkeur
ProducentBeurer
Varenummer4211125589271

Beskrivelse af Beurer WL 90 4-i-1 Wake-Up lampe

Beurer WL 90 er en 4-i-1 wake-up lampe, mood light, læselampe og musik station i et og samme produkt. Vågn op naturligt med langsomt øgende lysstyrke samt farver der simulerer solopgang.

Fald lettere i søvn
Med solnedgangs simulationen efterligner WL 90 en solnedgang. De gradvist rødere toner i lyset stimulerer kroppen til at producere mere melatonin og får kroppen til at slappe af.

Der kan vælges i mellem radio, alarm og 10 melodier til Wake-Up funktionen, derudover kan du afspille dit eget musik via Bluetooth. 10 radiohukommelser og 3 justerbare alarmtider. Lyser med 2500 lux og har 20 lysniveauer.

Innovativ sammenkobling til Beurer LightUp appen på din smartphone via Bluetooth SMART. Mood light funktionen giver mulighed for at skifte mellem 256 farver.
Justerbar lysintensitet, snooze-funktion, “Goodnight”-funktion, samt USB indgang som gør det muligt at oplade din telefon. Den har 2 x 3 W Bluetooth højtalere.
Basisindstillingerne kan benyttes på selve apparatet, men for fuld udnyttelse af produktet anbefales det at bruge Beurer LightUp app.

Spørgsmål vedr. Beurer WL 90 4-i-1 Wake-Up lampe?

Skriv til os på kundeservice@skiftselv.dk

Relaterede Produkter
Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked