DKK
Du har ingen varer i kurven
😷 Mundbind på lager! Se vores udvalg klik her 😷

Ultrasonisk renser

  Pris
  Mærker
  Færdig / Skjul Filtre
  Filtrer / Gør valget let!
  Side 1 af 1
  Sortering
  Pr. side

  Med en ultrasonisk renser kan du gøre alt perfekt rent

  En ultrasonisk renser er en enestående måde at rengøre små objekter, som ellers ville være umulige at gøre rent. Det være sig ure, smykker, briller eller lignende. Tit kan der side skidt under små revner eller omkring kanter, som du umuligt kan få fat på ved hjælp af en almindelig klud eller børste. Her kommer den ultrasoniske renser ind i billedet. Ved at bruge denne form for renser, kan alt blive skinnende rent og så godt som nyt.

  Sådan virker den ultrasoniske renser

  Til forskel fra almindelige rengøringsmetoder så kan den ultrasoniske renser som sagt trænge ind, hvor det ellers er umuligt at komme frem. Det skyldes, at renseren benytter en særlig teknologi, hvor små vandbobler kan trænge ind overalt. Hvis vandet ikke kan trænge ind i en revne, så kan der heller ikke trænge skidt ind. Ved hjælp af en ekstremt høj frekvens får vandet vristet alle de små stykker skidt og snavs ud, så briller, smykker, ure, barberblade og så videre bliver så gode som nye.

  Bedst egnet til små genstande

  Almindelige ultrasoniske rensere er mest velegnede til små genstande. Det skyldes, at vandtanken kun har en begrænset størrelse på et sted mellem 500 ml og 1000 ml. Så større ting vil ikke passe ned i renseren. Husk også, at hvis du vil rengøre dit ur med den ultrasoniske renser, skal du sikre dig, at uret er vandtæt. Ellers går det i stykker.

  Vores udvalg på skiftselv.dk

  På skiftselv.dk har vi forskellige ultrasoniske rensere, der alle tjener samme formål. Renserne fungerer på samme måde og vil alle sammen få rengjort dine ting til perfektion. Hver eneste gang. Så find din billige ultrasoniske renser her på skiftselv.dk og oplev, hvordan dine smykker bliver bedre rengjort end nogensinde før.

  Fandt du ikke den vare du søgte? Klik her og få et uforpligtende tilbud!
  Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.