Trykkogere gør kød uimodståeligt mørt
Den ekstra høje varme brugt i trykkogere fremmer karamellisering og bruner maden. Dette frembringer dybderne af madens komplekse smag og skaber en yderst udsøgt bouillon på samme tid. Noget ganske anderledes i forhold til blot din standard dampkogte mad.
Trykkogere afviger fra
simregryder primært ved at være kortere tid om at tilberede maden. En simregryde kan tage 8 timer, mens en trykkoger kan tage blot halvanden time om hele processen.
På denne måde er det lettere end nogensinde før at gøre kødet så mørt, at det falder af benene på nærmest ingen tid. Det virker selv på noget af det sejeste kød, du kan finde!
Du kan endda bruge en trykkoger til at tilberede kød uden noget behov for at tø det op på forhånd. Det hjælper i de tilfælde, hvor du bare ikke har alverdens tid til at lave mad efter en lang dag på arbejdet. Smid blot noget frossen mad i trykkogeren, og du vil få noget uimodståeligt mørt kød på næsten ingen tid. Du sparer også penge herved, da den benytter sig af damp til at tilberede maden. Herigennem bruges mindre energi på maden.
Ikke nok med det, vil maden bevare mere af sin næringsværdi end fra andre former for tilberedning såsom kogning eller dampning. Dette skyldes ikke kun, hvordan tilberedningstiden er kortere, men også fordi den er i stand til at stoppe næringen fra at flygte gennem madens damp.
Køb en elektrisk trykkoger i alle prisklasser
En elektrisk trykkoger kan man finde i alle mulige prisklasser. Det er dog ikke ensbetydende med, at du kan finde en god én af slagsen til enhver pris. Hvad du kan risikere ved valget af nogle af de absolut billigste er, at deres funktionalitet ikke er helt, som du havde håbet. Desværre ville det betyde, at de ofte ville blive kasseret inden for bedrøveligt kort tid.
Naturligvis er dette en skam, så hvis du beslutter dig for at anskaffe en elektrisk trykkoger, må du sørge for at vælge med omhu for at være sikker på at få noget, der tilfredsstiller dine behov. Undersøg derfor markedet, før du træffer den endelige beslutning.
Du vil kunne finde trykkogere hovedsageligt i prislejet 500 til 2000 kr. Hvad end du vælger, så sørg for at det er noget, du vil kunne bruge i flere år fremover.
Hvor en trykkoger ikke dækker dine behov, kan du eventuelt overveje en
airfryer, som har den fordel at kunne lave en dybere tilberedning med minimalt brug af olie.
Trykkoger tilbud - Landets skarpeste priser på kvalitetsmærker
Trykkogere kommer med en bred vifte af muligheder uanset, hvorvidt tilberedningsmulighederne er begrænset til nogle enkelte knapper eller med rum for mere brugerdefinering for den erfarne kok. Men med så mange modeller, mærker og prisklasser, der findes for trykkogere på markedet, hvordan vælger man da den rette? Det kommer mest an på, hvad man skal bruge den til, og hvor erfaren man er med madlavningen. Uanset hvilken slags trykkoger, der efterspørges, kan du her finde nogle af de skarpeste priser på alle de bedste mærker omkring.
Hvad enten det er Steba, Eldom, Morphy Richards eller andet, kan du være sikker på at få et godt trykkoger tilbud. Der findes mange alternativer derude, så det er bare med at finde dem.