DKK
Du har ingen varer i kurven
Black november: sætter fokus på de ekstra gode kup som er en Black Friday værdig Se de udvalgte tilbud klik her

Trolly / Indkøbsvogne

  Pris
  Mærker
  Færdig / Skjul Filtre
  Filtrer / Gør valget let!
  Side 1 af 1
  Sortering
  Pr. side
  outfit Trækvogn Foldbar
  1 stk på eget lager!På lager
  Kan afsendes i dag! Dette produkt er på eget lager, vi pakker og sender ordre 365 dage om året
  Producent outfit
  Varenummer 11328-5709386113285
  699,-
  Inkl. gratis levering

  Værd at vide om trolleys

  En trolley er en smart form for indkøbsvogn, som kan hjælpe dig i hverdagen, hvad enten du skal rejse, købe ind eller bare have ting med dig. Med en trolley som indkøbsvogn sparer du din dyrebare ryg for en masse belastning, og det kan vise sig at være en god investering i det lange løb.

  Hvad er en trolley?

  En trolley er ingen almindelig kuffert eller tasker på hjul. En trolley er beregnet til kørt rundt på hjul, hvilket også vil sige, at en trolley har en høj hank, så den er bekvem at have med og trække rundt bag sig. En trolley er i og for sig praktisk for alle, idet du med en trolley slipper for at bære vægt overhovedet.

  Hvilken trolley skal du købe?

  Når du skal købe en trolley, så skal du tage stilling til, hvor stor din trolley skal være – altså hvor meget plads der skal være i den. Hvis du rigtig gerne vil have en stor trolley med masser af plads, kan det være smart at vælge en model med fire hjul frem for to hjul. Med fire hjul er det lettere at manøvrere, når der er meget vægt i din trolley eller din indkøbsvogn.

  Design er ikke uvæsentligt

  Når du skal vælge en ny trolley, så er det også vigtigt, at du bryder dig om designet på din trolley. En trolley er også en god makker på en indkøbstur som indkøbsvogn, eller hvis du skal have nogle ting med ned i parken. En trolley følger dig kort sagt over alt, hvor du færdes. Derfor skal du også bryde dig om designet på din trolley, for du gider jo heller ikke gå rundt med en grim taske. Se din trolley som en almindelig rygsæk, du skal have på altid, og så bliver det nemmere at vælge den rigtige model.

  Fandt du ikke den vare du søgte? Klik her og få et uforpligtende tilbud!
  Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
  Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked