DKK
Du har ingen varer i kurven
cool Klar til varmen? Se vores store udvalg i ventilatorer Klik Her cool 

Pålægsmaskiner - klinger og tilbehør

En kniv, der bliver brugt meget, bliver med tiden træt og sløv. Det gælder også for klingerne til pålægsmaskiner. Når det sker, så kan du heldigvis nøjes med at skifte selve klingen ud i stedet for hele pålægsmaskinen.
Når du får sat en ny klinge i pålægsmaskinen, så vil den igen kunne skære, som den kunne, dengang den var helt ny. Det er som at få en helt ny maskine.
 
  Pris
  Mærker
  Færdig / Skjul Filtre
  Filtrer / Gør valget let!
  Side 1 af 1
  Sortering
  Pr. side
  Severin Kniv til pålægsmaskine, takket
  1 stk på eget lager!På lager
  Levering ca. 1-2 hverdage. Dette produkt er på eget lager, vi pakker og sender ordre 365 dage om året
  Producent Severin
  EAN 5722004955562
  145,36
  Kun 1 stk. tilbage til denne pris, herefter 187,44
  Severin Kniv til pålægsmaskine, glat
  Forventet levering: 2-4 hverdage Dette produkt hjemtages fra vores leverandør, forbehold for restordre og leveringsproblemer
  Producent Severin
  EAN 5722004955579

  Skærer din pålægsmaskine dårligt? Så er det tid til en ny klinge

  Oplever du, at klingen på din pålægsmaskine efterhånden er blevet sløv og uskarp, så skyldes det nok, at du har brugt den mange gange, og den nu er klar til at blive skiftet ud. Det er super nemt at gøre, og det giver rigtig god mening at nøjes med at skifte klingen ud - frem for hele pålægsmaskinen. Det sparer du nemlig mange penge ved. Desuden belaster du miljøet mindre, når du gør det.
   
  Hvis din pålægsmaskine i øvrigt er af en rigtig god kvalitet, så kan du sagtens have den i mange år, hvis du bare sørger for at få skiftet klingerne ud, når de trænger til det.

  Køb en ny klinge til din pålægsmaskine her

  Her i vores webshop kan du købe alle mulige reservedele til forskellige husholdningsmaskiner. Det betyder, at du kan søge på den enkelte model og se, hvilke reservedele, der kan fås til den pågældende maskine. Du kan også søge direkte på mærket – f.eks. en klinge til pålægsmaskiner af mærket 
   
  Der findes to slags klinger at vælge imellem:
  • En glat klinge
  • En takket klinge
  Uanset om du har brug for dem begge eller blot en af dem, så er det bare at bestille det, du har brug for. Så varer det ikke så længe, inden din køkkenmaskine er flot kørende og skærende igen.
  Dermed har du sparet pengene til en helt ny køkkenmaskine, og du kan beholde din gode gamle og velkendte maskine i mange år endnu. Det er smart, og det er økonomisk fornuftigt.

  Reservedele til din pålægsmaskine

  Hvis din pålægsmaskine stadig kører, som den skal, så er der ingen grund til at skifte den ud, hvis du kan finde de relevante reservedele til den. Dermed kan du forlænge maskinens levetid. Det er også godt for miljøet, at du genbruger maskinen frem for bare at kassere den. Det er en bæredygtig tankegang.
  Det er blandt disse reservedele at du selvfølgelig kan finde nye klinger til pålægsmaskinen.
  Skulle der så ske det, at maskinen ikke kan mere, så kan det jo komme på tale, at du er nødt til at anskaffe dig en ny maskine. Her kan du med fordel kigge på vores gode udvalg af køkkenmaskiner. Her kan du finde forskellige modeller, som du med tiden kan finde reservedele til. Dermed kan du sikre dig, at du kan have dem i lang tid. Det er godt både for din økonomi og for miljøet.
   
  Tænk på miljøet
   
  Alle former for elektriske maskiner kan være med til at belaste miljøet. Derfor giver det god mening at være så miljøbevidst som muligt i forhold til indkøb og brug af køkkenmaskiner. En god måde at gøre det på er ved at vælge en maskine af en god kvalitet, for så holder den i længere tid.
  Desuden kan du sørge for at få den repareret, hvis den går i stykker. Endelig kan du også nøjes med at skifte klingerne til pålægsmaskinen ud, når den trænger til det, frem for at skifte hele maskinen ud. Så holder maskinen endnu længere, hvilket er godt for miljøet.
  Skift for eksempel klingerne til pålægsmaskinen, og så har du en helt ny maskine. Det er smart.
   
  Fandt du ikke den vare du søgte? Klik her og få et uforpligtende tilbud!
  Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.