DKK
Du har ingen varer i kurven
cool Klar til varmen? Se vores store udvalg i ventilatorer Klik Her cool 

Themaskiner

  Pris
  Mærker
  Færdig / Skjul Filtre
  Filtrer / Gør valget let!
  Side 1 af 1
  Sortering
  Pr. side
  Rommelsbacher TA 1200 temaskine 1 L 1200 W Sort, Hvid
  På fjernlager!På fjernlager
  Levering ca. 3-5 hverdage Denne vare er på lager ved vores leverandør, forbehold for mellemsalg ift sidste lager tjek d. 24-05-2020
  Producent Rommelsbacher
  Modelnummer TA 1200
  Varenummer 426575
  EAN 4001797209009
  756,-
  Inkl. gratis levering

  Find din næste themaskine her

  Med en themaskine kan du lave perfekt the på ingen tid. Se hele vores udvalg af themaskiner her på skiftselv.dk og vælg en af de billige themaskiner, som du synes, passer bedst til dig. Vi har themaskiner fra flere forskellige mærker og i forskellige prisklasser, så der er noget for alle.

  Din the laver sig selv

  Når du har en themaskine, så kan du nemmere end nogensinde før lave din egen the. Du skal ikke bruge tid på at koge vand i en gryde eller i en elkedel, for derefter at tilsætte the til blandingen. Det hele fungerer nemt og smertefrit med en themaskine. Og så kan de fleste themaskiner endda både bruge the i poser og løse theblade, når du skal tilføje smag.

  I familie med kaffemaskinen

  En themaskine er nært beslægtet med kaffemaskinen. Men hvor det næsten ikke kan betale sig at lave kaffe uden en kaffemaskine, kan det ofte godt betale sig at lave the en kop ad gangen. Derfor er themaskinen også mest beregnet til dig, der drikker rigtig meget the, eller gerne vil kunne brygge hele kander af the på én gang.

  Themaskiner i alle prisklasser

  Vi har både billige themaskiner og kvalitets themaskiner til flere penge. Vores billige themaskiner starter ved 299 kroner, mens de bevæger sig helt op til 999 kroner. Dermed er der noget for enhver pengepung, når du skal finde en ny themaskine.

  Gode råd når du skal købe themaskine

  Herunder har vi samlet en række af de spørgsmål, du skal stille dig selv, når du skal ud og investere i en themaskine. Ved at stille disse spørgsmål til dig selv, kan du hurtigt få overblik over, hvilke themaskiner der egner sig til dig:

  -          hvor meget the har du brug for at brygge ad gangen? Hvis du har brug for at brygge meget the hver eneste gang, så skal du vælge en themaskine med stor kapacitet, som kan brygge mange kopper på én gang

  -          hvor hurtigt vil du gerne have theen klar? Nogle themaskine kan have din the klar på to minutter, mens andre tager længere tid. Hvor vigtigt er tiden for dig?

  -          betyder themaskinens design noget? Hvis du skal stille kanden direkte fra themaskinen over på sofabordet, kan det være en fordel også at kigge på designet. Så kan du hurtigt vurdere, om det er noget, du bryder dig om

  Fandt du ikke den vare du søgte? Klik her og få et uforpligtende tilbud!
  Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
  Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked