DKK
Du har ingen varer i kurven
Julegaveide?
Vi har fået fat i et parti Kickscooters fra Segway

Soud vide koger og udstyr

Sous vide er en tilberedningsmetode, hvor du langtidskoger din mad ved en præcis temperatur – meget lig en henkoger. Dette gør, at du nemmere kan sørge for at få den helt rette temperatur for enten kød, fisk eller grøntsager. Det gør, at du ikke skal være bekymret for, om du giver din mad for meget eller for lidt. 
 
  Pris
  Mærker
  Færdig / Skjul Filtre
  Filtrer / Gør valget let!
  Side 1 af 1
  Sortering
  Pr. side
  Sansaire Sous Vide Sansaire 1100W H38xW10xD10mm
  5 stk på eget lager!På lager
  Kan afsendes i dag! Dette produkt er på eget lager, vi pakker og sender ordre 365 dage om året
  Producent Sansaire
  Varenummer 510000
  EAN 850989006049
  1.225,-
  Inkl. gratis levering

  Find en billig sous vide koger fra OBH og andre kendte mærker

  Sous vide udstyr kan godt være dyrt, hvis man vil have noget i ordentlig kvalitet. 
  En sous vide koger er i sin enkelthed et stort vandbad, hvor du sænker din mad ned. Her er der typisk en varmekilde, som holder temperaturen i vandet. Den tilbereder således ikke maden i et lige så hurtigt tempo som trykkogere.
   
  Der er forskellige muligheder, når det kommer til sous vide udstyr. Der er nogen, som har en sous vide stav, de kan sænke ned i vandet, og andre har en balje, hvor sous vide staven er indbygget i selve baljen til vandbadet. 
   
  Hos os kan du finde et stort udvalg af forskellige sous vide kogere fra de største mærker til en god pris. Vores store tilbudssortiment gør det muligt for dig at finde en kvalitets sous vide koger i en prisklasse, hvor du kan følge med. 

  Alt i sous vide udstyr til den ultimative hjemmekok

  Hvis du gerne vil blive bedre i køkkenet, så er en sous vide koger det perfekte køkkenredskab. Den gør det muligt for dig at tilberede mere udfordrende protein, så du kan imponere dine gæster med mørt og lækkert kød. 
   
  Den gør det blandt andet muligt at tilberede kød med flere sener og muskler helt mørt, så du kan eksperimentere mere i køkkenet. Før i tiden var det kun professionelle kokke, som brugte en sous vide koger. Det skyldes, at sous vide udstyr længe har være meget dyrt at købe. 
   
  Nu er de blevet mere udbredte, hvilket har gjort at der er kommet flere modeller som er lavet til privat brug. Nu er det muligt at finde en sous vide koger i en ordentlig prisklasse, så du også kan begynde at eksperimentere i køkkenet. 
   
  Når du skal bruge en sous vide koger, så er det vigtigt, at du vakuumpakker din mad inden. Hvis dit vakuum ikke er helt tæt, så kan du risikere, at der kommer vand ind til din mad, hvilket ikke vil give dig det bedste resultat. 
   
  Når dit kød er vakuum pakket, så nedsættes det i et vandbad, hvor det bliver langtidstilberedt. Her bliver vandet opvarmet og fordelt rundt i vandbadet af selve sous vide staven, så dit kød får en jævn tilberedning. 

  En sous vide koger sikrer dig den perfekte temperatur i stegen

  Sous vide er blevet en elsket tilberedningsmetode, fordi det er nemt at tilberede ens mad perfekt, når man bruger en sous vide koger. Den lave temperatur og lange tilberedningstid gør, at det er svært at give ens mad for meget eller for lidt. Varmen fra vandet aktiverer enzymer i kødet, så de seje sener i kødet bliver nedbrudt, hvilket giver dig mørt kød, når det er færdigt. 
   
  Fordi du ikke bruger så høje temperaturer, så mister du hellere ikke så meget saft i dit kød, som man ville, hvis man tilberedte en steg i ovnen.
   
  Du kan også pakke dit kød sammen med alle ingredienserne, så du får så meget smag ind i kødet som muligt. Når kødet er færdigt, så er det typisk ikke så lækkert at se på. Det har ikke fået varme direkte, så der er ingen stegeskorpe på kødet. Derfor er der mange, som bruger en varm pande til at give kødet mere stegeskorpe, inden de serverer kødet for deres gæster. 

  Lav forrygende mad med en sous vide koger

  Med en sous vide koger fra skiftselv.dk bliver du i stand til at lave det lækreste og møreste kød, du nogensinde kunne forestille dig. Sous vide er en type madlavning, hvor du langsomt koger vakuumpakket mad for at gøre det ekstremt mørt og smagfuldt. Vi forhandler flere forskellige sous vide kogere her på skiftselv.dk fra de bedste mærker.

  • Hvad er sous vide?

  Sous vide er særlig måde at lave mad på. Du skal bruge en vakuumpakker, en sous vide koger og dine madvarer. Særligt kød egner sig til sous vide madlavning. Tag eksempelvis en lækker bøf af okse. Den skal koge i måske fem timer ved 55 grader for at blive perfekt mør og lækker. Inden du kommer kødet ned i sous vide kogeren, skal du vakuumpakke det, så der hverken trænger noget ind til kødet eller slipper noget ud. Når kødet har stået den rette mængde timer, skal det bare lige have et minut eller to på hver side ved høj varme for at få det sprøde ydre, som alle elsker. De forskellige temperaturer til de forskellige typer kød og tykkelser af kød kan du nemt finde på nettet med en søgning på google.

  • Hvad skal min sous vide koger kunne?

  En sous vide koger er et kar med vand, som er i stand til at holde en temperatur stabil over en længere periode. Derfor er det vigtigt, at din sous vide koger er af så god kvalitet, at temperaturen ikke svinger. Alle vores sous vide kogere her på siden er af god kvalitet. Derudover har nogle af dyre kogere en særlig cirkulationsteknik, der gør, at vandet forbliver samme temperatur over det hele, fordi det cirkulerer i karret.

  • Kan jeg ikke bare bruge en almindelig gryde?

  Vi anbefaler, at du ikke bruger en almindelig gryde til din sous vide madlavning. I en almindelig gryde vil du have meget svært ved at holde temperaturen på det korrekte niveau i timevis.

  • Er sous vide usundt?

  Mange tror fejlagtigt, at sous vide mad er usundt, fordi maden aldrig kommer over 100 grader, hvor bakterierne dør. Bakterier fungerer ligesom mennesker – hvis du placerer dem i en sous vide koger i fem timer, svarer det til at sidde i sauna i fem timer som menneske. Det er der ingen, der kan holde til. Derfor er sous vide madlavning ikke usundt. Bakterierne skal nok dø.

  Fandt du ikke den vare du søgte? Klik her og få et uforpligtende tilbud!
  Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.