DKK
Du har ingen varer i kurven

Mangler du gaven der rammer lige i hjertet?

Se vores store udvalg af Willow Tree Figurer

Servere

  Pris
  Mærker
  Færdig / Skjul Filtre
  Filtrer / Gør valget let!
  Side 1 af 1
  Sortering
  Pr. side
  Synology RackStation RS822RP+ server Stativ (1U) AMD Ryzen 2,2 GHz 2 GB DDR4-SDRAM 150 W
  På fjernlager!På fjernlager
  Levering ca. 8-12 hverdage Denne vare er på lager ved vores leverandør, forbehold for mellemsalg ift sidste lager tjek d. 29-03-2023
  Producent Synology
  Modelnummer RS822RP+
  Varenummer 90909437
  EAN 4711174724758
  11.975,-
  Inkl. gratis levering

  Servere til private og mindre virksomheder

  En server er det perfekte værktøj, hvis du gerne vil være i stand til at dele filer hurtigt og nemt mellem computere. Du kan købe en billig server her os og blive en mere effektiv virksomhed, fordi alle nu har adgang til de samme filer.

  Hold styr på filerne
  Hvis du har mange computere derhjemme, eller hvis du driver en mindre virksomhed, så vil du helt sikkert kunne gavne af at købe en server hos os. For det kan være en besværlig proces at holde styr på mange vigtige filer, som eksempelvis billeder, dokumenter, videoer, spil, programmer spil og så videre, hvis de ikke bliver gemt noget centralt sted. Alle store virksomheder der bruger computere har installeret minimum en server, så alle kan få adgang til de mange filer og dokumenter. Det samme bør du gøre, hvis du gerne vil have den bedste mulighed for at dele informationer mellem flere computere.

  Servere til mindre virksomheder

  De fleste servere, vi forhandler her på skiftselv.dk, er forholdsvist små og har begrænset serverplads. Derfor egner de sig hovedsageligt til mindre virksomheder eller privat brug, hvor der ikke er mange computere, der skal have adgang til filerne.

  Kan LAN ikke bruges?

  Mange er vant til at bruge det såkaldte LAN, som står for Local Area Network. Det er en måde at få adgang til hinandens computere igennem netværket. Problemet med denne løsning er, at det ikke er til vide, hvor den ”rigtige” fil ligger, fordi alle filer bliver gemt lokalt på de respektive computere. Hvis man i stedet gemmer sine filer på en server, kan alle få adgang til filerne og hele tiden få adgang til den senest opdaterede version af filerne.

  Billige servere

  Vi gør altid en dyd ud af at forhandle så billige varer som muligt. Derfor er skiftselv.dk altid det rigtige sted at søge hen, når du vil have billig kvalitet. Det gælder også for servere. Vores servere kan fås i forskellige prisklasser, men inden for hver prisklasse sørger vi for at holde prisen nede, så du får mest muligt for dine penge.

  Fandt du ikke den vare du søgte? Klik her og få et uforpligtende tilbud!
  Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.