DKK
Du har ingen varer i kurven
cool Klar til varmen? Se vores store udvalg i ventilatorer Klik Her cool 

Rør & Slanger

Havesæsonen er på vej, og så skal der være styr på redskaberne. Rør og slanger til for eksempel vandforsyning er afgørende for dine planter i haven. I tilfælde af tørkeperioder kan det hjælpe med at holde dine planter sunde, og din have vil fremstå frodig og grøn. Men rør og slanger kan også bruges til din vaskemaskine, og der er det vigtigt med god kvalitet, så den ikke ødelægger din maskine. 

 

  Pris
  Mærker
  Færdig / Skjul Filtre
  Filtrer / Gør valget let!
  Side 1 af 1
  Sortering
  Pr. side
  Electrolux 9029794154 rørslange
  Forventet levering: 3-6 hverdage Dette produkt hjemtages fra vores leverandør, forbehold for restordre og leveringsproblemer
  Producent Electrolux
  Modelnummer 9029794154
  Varenummer F168276
  EAN 7321422847985
  Gardena 13131-20 rørslange
  På fjernlager!På fjernlager
  Levering ca. 4-6 hverdage Denne vare er på lager ved vores leverandør, forbehold for mellemsalg ift sidste lager tjek d. 16-05-2021
  Producent Gardena
  Modelnummer 13131-20
  Varenummer 524820
  EAN 4078500018227

  Rør og slanger til haven

  Når havesæsonen star for døren, så er der ikke noget dejligere end at nyde de friske afgrøder fra ens køkkenhave eller synet af mætte honningbier over blomsterbedet. Men det kræver også en del arbejde. Der kan være mange sommeraftener, der tilbringes med en gåtur rundt i haven og en vandslange i den ene hånd. 
  Hvis haven er stor, kan det godt tage sin tid. Men en Gardena rørslange kan altså lette en del af arbejdet fra dine skuldre. Den er nemlig designet så smart, at der langs kanten af slangen er små huller, hvor vandet kan sive ud. På den måde vandes din have helt automatisk – og den er endda helt selvrensende. Der siver cirka 4 liter ud i timen, og det er en metode, der efterligner den naturlige måde, planter får vand på. Det er ofte noget, der sker over længere tid, når det regner.
  Derfor kan du sikre dig, at dine salathoveder holder sig helt sprøde og lækre uden at du skal slæbe vand.
   
  Med en rørslange fra Gardena er du sikret en haveslange i høj kvalitet, og den vil give dig en ekstra hånd med havearbejdet med Micro-Drip-System. 

  Rør og slanger i høj kvalitet kan godt betale sig

  At være husejer er ikke noget, der altid er nemt. Især når der er så mange maskiner og maskindele at holde styr på. En vaskemaskine har både brug for en tilløbsslange og en afløbsslange. Det kan godt betale sig at sætte sig grundigt ind i tingene, så for eksempel vaskemaskinen kan holde så mange år som muligt. Derfor er det vigtigt med gennemtestede produkter, der kan sørge for god funktionalitet. 
   
  Hvis slangen lækker eller der er stop for tilbageløb, så kan det have alvorlige konsekvenser for din maskine. Med en Electrolux rørslange kan du være sikker på en gennemtestet slange, som lever op til de højeste standarder indenfor rør og slanger. Den er tilstrækkelig lang til, at der kan opnås en vis fleksibilitet med hensyn til, hvor din vaskemaskine skal stå. På den måde kan du indrette dit badeværelse lidt nemmere, og stadig sikre en sikker forsyning af vand til din maskine. Det kan være en god ide at undersøge værktøj for at kunne klare opsætningen selv.

  Rør og slanger i den mere billige ende

  Wpro fremstiller filtre til vand og emhætter samt støvsugerposer. Men de producerer altså også rør og slanger, og det kan de gøre til en billig pris, der ikke går på kompromis med kvaliteten. Det kan være en ide at tjekke varmegraderne på rørslangen, da dem til koldt vand kun skal bruges til koldt vand for ikke at ødelægge rørslangen. 
  Rør og slanger kan være svære at holde styr på, men udvalget her på siden kan hjælpe dig til at finde den helt rette til dit behov. Rør og slanger er en vigtig men ofte lidt usynlig del af enhver husholdning, og derfor er det givet godt ud at finde de helt rigtige. Om det så er den billige eller lidt dyrere løsning ved du bedst selv, men det er en god ide at undersøge mærket på din vaskemaskine, da det kan pege dig i den rigtige retning. På den måde finder du den helt rigtige rørslange til dit behov.
   
  Fandt du ikke den vare du søgte? Klik her og få et uforpligtende tilbud!
  Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.