Du har ingen varer i kurven
Levering 365 dage om året! Produkter med en forventet levering på 1-2 dage kan sendes alle ugens dage til en DAO pakkeshop.* Læs mere om levering
PURE FM/DAB/DAB+ Evoke C-D4 Bluetooth Valnød

PURE FM/DAB/DAB+ Evoke C-D4 Bluetooth Valnød

kr. 2.216
Inkl. Gratis Levering
På fjernlager! på fjernlager!
Forventet lev. 2-4 hverdage Denne vare er på lager ved vores leverandør, forbehold for mellemsalg ift sidste lager tjek d. 18-08-2019
Beskrivelse

Udvalgte Detaljer

TypeKøkken radio
ProducentPURE
Varenummer504220-759454829001

Beskrivelse af PURE FM/DAB/DAB+ Evoke C-D4 Bluetooth Valnød

Dette alt-i-et-musiksystem kombinerer digitalradio, CD-afspiller og mulighed for enkel trådløs forbindelse til bærbare enheder, så du altid har optimale muligheder for afspilning. De pladsbesparende design med integrerede højttalere giver den bedste og reneste lyd i klassen og tager sig fantastisk ud med de enkle knapper og træ-finish. Pures mest kompakte model, Evoke C-D4, tilbyder både DAB digital- og FM-radio, en cd-afspiller foran samt Bluetooth til trådløs afspilning af al musikken på din mobil.
Nyd hele din musiksamling
På trods af den store vækst i musik til download tilbyder cd'er stadig en praktisk løsning i høj kvalitet, som man ikke kan overgå, og der er noget helt særligt over at eje en fysisk udgave af dit favoritalbum. Evoke C-D4 er udstyret med en stilfuld cd-afspiller foran med funktion til vilkårlig og gentaget afspilning, som understøtter formaterne CD, CD-R og CD-RW.
Skift til digitalradio
Med DAB-digitalradio får du detaljerig kvalitetslyd i høj kvalitet, masser af indhold, hvoraf mange kun sendes digitalt, og rulletekst, der viser sporene, programinformationer og mere. Digitalradioer finder automatisk alle tilgængelige stationer og sikrer, at du kan vælge dem efter navn. Samtidig understøtter alle Pures digitale radioer også de FM-stationer, der endnu ikke er blevet digitale. Evoke C-D4 er også Digital Tick-godkendt, så du kan være sikker på at være klar, når overgangen fra FM- til digitalradio er fuldendt.
Din mobilmusik, ingen kabler
Med den indbyggede Bluetooth-funktion kan du vælge din foretrukne musik, streame tjenester eller internetradiostationer og afspille det direkte fra din telefon eller tablet uden generende kabler.
Fantastisk lyd i flot indpakning
Men radioen ser ikke kun godt ud. Trækabinettet giver en dybde og soliditet, som passer perfekt med de supergode højttalere og den avancerede digitale forstærker, så du får den bedste lyd i klassen. Uanset hvilken musik du holder af, vil Evoke C-D4 få den til at lyde bedre.
Tekniske data

Teknisk Info for PURE FM/DAB/DAB+ Evoke C-D4 Bluetooth Valnød

RadioDigital (DAB / DAB +) og FM-radio
CD-afspillerKompatibel med CD, CD-R og CD-RW. Egenskaber for gentagelse og shuffle/Tilfældig rækkefølge
Højttaler3" Fuldtone højttaler - Lydeffekt 10 W RMS
BluetoothA2DP support
FjernbetjeningInfrarød
Indgange18 V DC stikkontakt (plug medfølger). 3,5 mm stereo AUX-indgang
Udgange3,5 mm stereo
Strømforsyning230V AC til 18V (1.3A) DC ekstern strømstik (medfølger)
AntenneTeleskopantenne
GarantiOmfattende 3 års garanti
FarveValnød
Forpakningsvolume (l)16.80
EAN kode759454829001
OprindelseslandCN
Leverandør NrVL-62900
TypeDiverse

Mål og Vægt

Mål210 mm bred x 136 mm høj x 223 mm dyb
Forpaknings længde/dybde (mm)260.00
Vægt2,8 kg

Spørgsmål vedr. PURE FM/DAB/DAB+ Evoke C-D4 Bluetooth Valnød?

Skriv til os på kundeservice@skiftselv.dk

Relaterede Produkter
Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked