DKK
Du har ingen varer i kurven
cool Klar til varmen? Se vores store udvalg i ventilatorer Klik Her cool 

Pyntepuder

  Pris
  Mærker
  Færdig / Skjul Filtre
  Filtrer / Gør valget let!
  Side 1 af 1
  Sortering
  Pr. side
  Juna Diamant pude. 60 x 40 cm. Støvet blå.
  1 stk på eget lager!På lager
  Kan afsendes i dag! Dette produkt er på eget lager, vi pakker og sender ordre 365 dage om året
  Producent Juna
  Varenummer 630613
  EAN 5713397306130
  210,38
  Kun 1 stk. tilbage til denne pris, herefter 499,95

  Pyntepuder er for alle

  Mange mennesker har den opfattelse, at pyntepuder er en smule feminine og kun en pyntegenstand kvinder køber, så de fylder i sofaen. Men pyntepuder har også den nytte funktion, at de støtter din ryg, når du sidder op ad dem. Hvis din sofa eller lænestol er en smule hård op ad armlænet eller ikke formet helt perfekt til din ryg, kan pyntepuden afhjælpe dette, og du kan undgå smerter i ryggen.

  De bløde puder er gode for din krop

  Puderne er bløde, så de nemt kan forme sig efter din krop. De fleste kan lide at sidde eller ligge i deres sofa på flere forskellige måder. Men det er ikke alle sofaer, der hverken er særlig gode at ligge i eller sidde i med benene oppe for eksempel. Det er her puden skal hjælpe sofaen til at du sidder behageligt og at du ikke får ondt i ryggen. Pyntepuder er ikke kun for kvinder eller folk, der går op i indretning. Pyntepuder er for alle, der kan lide en indbydende sofa og at sidde godt.

  Hvilke pyntepuder skal jeg gå efter?

  De fleste mennesker vælger en nogenlunde neutral sofa, da den gerne skal holde i mange år. Det er gennem pyntepuder, at du rigtig kan vise din stil. Vores udvalg af pyntepuder på skiftselv.dk er billige og langt nemmere at udskifte end en sofa, så når du vælger, hvordan dine puder skal se ud, er det i orden at være lidt mere modig. Prøv at vælge nogle smukke puder i flotte farver eller med vilde prints og mønstre. Det kommer til at give din sofa og derved hele rummet et helt andet udtryk, og din personlighed vil stråle igennem.

  Alle former for pyntepuder

  Her på skiftselv.dk har vi både de helt kvadratiske puder, hvor der sagtens kan være et par stykker i en almindelig 3 personers sofa, eller de aflange puder, der er perfekte til den redte seng. De aflange puder kan ser også smukke ud i sofaen, hvis der er en i hver side. Man kan også sagtens blande de to størrelser og skabe et lidt mere rodet og hyggeligt udtryk.

  Fandt du ikke den vare du søgte? Klik her og få et uforpligtende tilbud!
  Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
  Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked