Du har ingen varer i kurven
Levering 365 dage om året! Produkter med en forventet levering på 1-2 dage kan sendes alle ugens dage til en DAO pakkeshop.* Læs mere om levering
Xtorm Xtorm FS202 Power Bank 10.000 Stone 4X

Xtorm Xtorm FS202 Power Bank 10.000 Stone 4X

kr. 236,99
1 stk. på eget lager! på eget lager!
Levering 1-2 dage. Dette produkt er på eget lager, vi pakker og sender ordre 365 dage om året
Beskrivelse

Udvalgte Detaljer

ProducentXtorm
Varenummer8718182273182

Beskrivelse af Xtorm Xtorm FS202 Power Bank 10.000 Stone 4X

Power Bank Stone 4x er en del af vores brugervenlige, no-nonsense Power Bank sortiment. Denne Xtorm Power Bank giver dig mulighed for at oplade dine mobile enheder, uanset hvor du er. Du kan f.eks. oplade din smartphone, navigationssystem, GPS eller tablet, mens du er på farten. Du vil aldrig have et tomt batteri igen.

Power Bank Stone 4x har et 10.000mAh internt batteri og har derfor tilstrækkelig med strøm til at oplade din smartphone 4 gange. Selvfølgelig er det også muligt at oplade andre mobile enheder med Power Bank, såsom en tablet, navigation og trådløse højttalere. Hvis batteriet i Power Bank er tomt, skal du blot tilslutte det til en USB-port eller strømforsyning for at genoplade det.

Power Bank Stone har en LED-strømindikator, der viser den resterende strøm. Da Power Bank Stone 4x har to separate USB-udgange, kan du desuden oplade 2 enheder på samme tid. På denne måde kan du også dele strøm med dine venner. Du skal blot tænde/slukke for at starte eller stoppefor Power Bank opladningsprocessen.

Med denne bekvemme rejseoplader har du altid et reservebatteri til rådighed til at oplade dine mobile enheder, uanset hvor du er!

Funktioner:
Høj effektivitet: Power Bank Stone 4x er yderst effektiv og sikrer det mindst mulige energitab i forbindelse med opladningsprocessen.
Automatisk strømstyring: Xtorm-opladere leveres med APM-chippen. Powerbanken afbalancerer den korrekte opladningshastighed og inddeler effektivt strømmen imellem de tilknyttede enheder.
Hurtig opladning: Power Bank Stone 4x har et højt input og høje output. Disse egenskaber gør det muligt at oplade den tilsluttede enhed så hurtig som muligt og genoplade selve strømbanken ved høj hastighed.

Kort sagt:
Oplader din smartphone 4x og din tablet 1x.
Giver dig mulighed for at oplade 2 enheder på samme tid.
Ideelt, når du er på farten.

Specifikationer
Mål: 169x42x25mm
Batteri: 10.000mAh
Input: 5V/2A
Output: 2x 5V/2.1A
Vægt: 230 gram
Inkluderer: Brugervejledning, micro USB-kabel

Spørgsmål vedr. Xtorm Xtorm FS202 Power Bank 10.000 Stone 4X?

Skriv til os på kundeservice@skiftselv.dk

Relaterede Produkter
Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked