DKK
Du har ingen varer i kurven
UDSALG - Se alle de gode tilbud i vores OUTLET Klik Her ...De hurtigste får det bedste
Duracell Power Bank 10050mAh

Duracell Power Bank 10050mAh

DKK 399,95
2 stk. på eget lager! på eget lager!
Levering 1-2 hverdage. Dette produkt er på eget lager, vi pakker og sender ordre 365 dage om året
Beskrivelse

Udvalgte Detaljer

ProducentDuracell
Varenummer184102
EAN5000394026223

Beskrivelse af Duracell Power Bank 10050mAh

Power Bank 10050mAh

Duracell Powerbank 10050 mAh ekstern batteripakke til hurtig opladning af smartphones og USB-drevne enheder. Op til 72 timers ekstra taletid eller surfetid (tid og antal opladninger beregnes ved at sammenligne specifikationerne for de interne batterier i iPhone® 7 på apple.com med de interne batterier i Duracell Powerbank. Resultaterne vil variere alt efter enhed og forhold).

Duracell Rechargeable Powerbank 10050 mAh er en pålidelig strømkilde, der betyder, at du ikke behøver at forbinde til en stikkontakt og kan oplade dine enheder overalt. Denne højtydende power bank er designet til at give flere opladninger og op til 72 timers ekstra tale- eller surfetid* for en eller to enheder takket være 2 udgangsporte, hvilket gør den til en smart strømløsning på ferier, forretningsrejser og når du ikke har adgang til stikkontakter. Takket være den dobbelte opladningsteknologi kan du oplade både power banken og din enhed på samme tid. Desuden viser indikatorerne altid, hvor meget energi der er tilbage. Med Duracells 3-års garanti og 10 sikkerhedsfunktioner kan du anvende dine enheder dagen lang uden at risikere, at de løber tør for strøm. * Tid og antal opladninger beregnes ved at sammenligne specifikationerne for det interne batteri i iPhone® 7 på apple.com med det interne batteri i Duracell Powerbank. Resultaterne vil variere alt efter enhed og forhold. Op til 72 timers ekstra taletid eller surfetid (tid og antal opladninger beregnes ved at sammenligne specifikationerne for de interne batterier i iPhone® 7 på apple.com med de interne batterier i Duracell Powerbank. Resultaterne vil variere alt efter enhed og forhold).

• Hurtig og bærbar løsning
• Op til 72 timers ekstra tale- eller surfetid
• Godkendt til håndbagage på flyrejser
• Kompatibel med Apple, Android og de fleste USB-enheder
• 4-niveau LED-indikation
• 10 sikkerhedsfunktioner
• Op til 5 opladninger for iPhone 7
• Dobbelt så hurtig opladning
• Dobbelt opladningsteknologi

Spørgsmål vedr. Duracell Power Bank 10050mAh?

Skriv til os på kundeservice@skiftselv.dk

Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked