DKK
Du har ingen varer i kurven
Torsdag og Fredag lukker vores telefoner kl 12:00 grundet opdatering af vores linjer, kontakt os gerne via mail kundeservice@skiftselv.dk

PoE produkter

  Pris
  Mærker
  Type
  Færdig / Skjul Filtre
  Filtrer / Gør valget let!
  Side 1 af 1
  Sortering
  Pr. side
  Cisco Aironet Power Injector - 15 Watt
  3 stk på eget lager!På lager
  Kan afsendes i dag! Dette produkt er på eget lager, vi pakker og sender ordre 365 dage om året
  Type Indgang/udgangs udstyr
  Producent Cisco
  Modelnummer AIR-PWRINJ3=
  Varenummer 200259-746320876764
  333,90
  Kun 3 stk. tilbage til denne pris, herefter 479,-

  Send strøm over ethernet-kabler med PoE produkter

  Næsten alle produkter, der har med trådløst netværk at gøre, har brug for strøm. Men det er tit ikke særligt belejligt at skulle have tilsluttet strøm til sin trådløse router, sin bridge eller sit access point, fordi enheden er placeret et afsides liggende sted. Der kommet PoE produkter ind i billedet. Det giver dig mulighed for at give strøm til din netværksenhed uden et strømstik, fordi du kan sende strømmen igennem ethernet-kablet. Så længe din netværksenhed har en indbygget transformator, kan du sende strøm til den over ethernet.

  PoE står for Power over Ethernet. Med produkterne i denne kategori kan du komme til at gøre præcis det: sende strøm over ethernet-kabler. Det har givet flere muligheder for at sætte netværksprodukter op, fordi du ikke længere har brug for at have et strømstik i nærheden eller at trække lange strømkabler. Du skal selvfølgelig stadigvæk trække lange ethernet-kabler, men de fylder ikke meget og er rigtig billige at købe.

  Et bruge PoE produkter giver dig også større sikkerhed, fordi det er ikke er nogen strømtilslutning, som kan brænde sammen eller kortslutte, og du risikerer heller ikke at overbelaste strømnetværket på samme måde.

  For at få PoE til at virke skal du bruge PoE produkter, som du kan købe lige her på skiftselv.dk. Der findes mange varianter af PoE produkter, og du vil finde et stort udvalg af dem her hos os. Generelt gælder det, at du skal bruge en PoE injector for at være i stand til at sende strøm over ethernet-kabler. En injector fungerer som en slags base – lidt ligesom et switch – som ethernet-kabler skal igennem. Den formår at omforme signalet, så der ikke kun blive sendt data – der bliver også sendt et lille strøm-output ud.

  Har du ikke nogen erfaring med PoE, så er det en god ide at alliere sig med en IT-ekspert, som kan hjælpe dig på vej. Der er mange produkter at vælge imellem, og man kan hurtigt komme til at købe noget, man ikke har brug for.

  Hvis du har brug for at have trådløst netværk udendørs, så er det også en stor fordel at bruge løsningen med PoE. Med ethernet-kabler kan du sagtens have 100 meter lange kabler, uden at der bliver tabt noget strøm eller data undervejs. 

  Fandt du ikke den vare du søgte? Klik her og få et uforpligtende tilbud!
  Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
  Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked