Du har ingen varer i kurven
Her og Nu! køb for over 250,- og få en GRATIS Fidget Spinner med i handlen Læs Hvordan Her

Philips Saftpressere

  Filtrer / Gør valget let!
  Side 1 af 1
  Sortering
  Pr. side

  Philips HR1921/20

  22 stk på eget lager!På lager
  Kan afsendes i dag!
  Farvenuance Stål / Stål look
  Producent Philips
  Varenummer 8710103777366
  1.269,-
  Inkl. gratis levering
  Kun 22 stk. tilbage til denne pris, herefter 1.799,-

  Få grøntsager og frugt på en lækker måde med saftpresser fra Philips

  Seks stykker frugt eller grønt om dagen lyder Sundhedsstyrelsens anbefaling. Det kan være ualmindeligt svært at få både tid og lyst til at kværne så meget grønt, men det laver en saftpresser fra Philips hurtigt om på. Saftpresseren kan lave juice eller grøntsagssaft i en håndevending, og rengøringen er endda gjort lettere end nogensinde før. Læs med herunder og blive klogere.

  Optimalt juiceudbytte

  De dygtige folk hos Philips forfiner hvert år deres saftpressere, og det kommer dig til gode som forbruger. I de nye modeller får du dermed langt mere juice ud af dine frugter og grøntsager – og det endda med mindre besvær end normalt. Du finder blot dine råvarer frem, og uden videre omsvøb presser du frugterne ned i saftpresseren fra Philips, som kværner og presser, indtil frugten eller grøntsagen er tappet for saft. Med kraftfulde motorer på op til 1000 watt kan saftpresseren klare alt, du kaster efter den. I flere af Philips nye saftpressere finder du også en påfyldningsrør i størrelse XXL, så du ikke engang skal skære frugten ud, før du presser den til lækker saft.

  Hurtigere rengøring end nogensinde før

  Philips nyeste saftpressere hedder Avance Collection. Fælles for denne serie af saftpressere er den særlige teknologi, som de kalder QuickClean. Hvis saftpresseren har QuickClean, så bliver rengøringen af maskinen ikke noget problem. Først og fremmest så samles alle frugtfibre og alt frugtkød i samme beholder, så du nemt kan smide det i skraldespanden. Dernæst har maskinen en smart si, der hurtigt kan skylles fri for saft og frugtrester. Sidst, men ikke mindst, kan Avance Collection-saftpresseren skilles ad og alle dele kan komme i opvaskemaskinen, så du ikke behøver løfte en finger. Rengøring har i en årrække været den største hæmsko ved saftpressere, men det ser ud til, at Philips har knækket koden. I hvert fald lover producenten at rengøringen kan gøres på bare et minut.

  Større og mere praktiske saftpressere

  Der er masser af plads til saft i din saftpresser fra Philips. De fleste modeller har plads til to liter juice, og det er i de fleste tilfælde mere end nok. Samtidig har Philips arbejdet på at gøre saftpresserens design mere kompakt, så den lettere kan gemmes væk i et køkkenskab.

  Fandt du ikke den vare du søgte? Klik her og få et uforpligtende tilbud!
  Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
  Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked