Du har ingen varer i kurven
Her og Nu! køb for over 250,- og få en GRATIS Fidget Spinner med i handlen Læs Hvordan Her

Philips Køkkenmaskiner

  Filtrer / Gør valget let!
  Side 1 af 1
  Sortering
  Pr. side

  Philips HR7762/90

  Forventet levering: 2-6 hverdage
  Farvenuance Sort
  Producent Philips
  Varenummer 8710103562603
  741,-
  Inkl. gratis levering

  En køkkenmaskine fra Philips er den bedste hjælp i køkkenet

  En køkkenmaskine fra Philips kan forvandle madlavningen i dit køkken til en leg. Selvom det er hyggeligt at lave mad, så er det stadig dejligt med hjælp til at snitte løgene eller presse frugterne. Og der er en køkkenmaskine fra Philips din bedste ven.

  De fleste forbinder en køkkenmaskine med den klassiske røremaskine, som kan ælte dejen eller jævne kagemassen ud. Men en køkkenmaskine fra Philips er meget mere end det. Faktisk minder de fleste køkkenmaskiner fra Philips mere om foodprocessorer end røremaskiner.

  Når du køber en foodprocessor fra Philips, så får du typisk masser af tilbehør med i pakken. På den måde kan du mestre alle arbejdsopgaverne i køkkenet ved hjælp af din køkkenmaskine: den hakker, snitter, presser, blender og så videre, og det eneste du skal gøre er at trykke på en knap og justere hastigheden.

  Du kan også få din Philips køkkenmaskine som en Salad Maker. En Salad Maker kan skære og hakke grøntsager på rekordtid, så du i et snuptag kan lave en lækker salat til familien. Salad Makeren er endnu en tilføjelse til køkkenmaskine-familien og et typisk kendetegn på opfindsomheden hos den hollandske elektronikproducent Philips.

  Der findes rigtig mange producenter af køkkenmaskiner og foodprocessor. Nogle er bedre kvalitet end andre, men hovedårsagen til at vælge Philips er det brede udvalg. Philips kan som stor elektronikproducent levere maskiner i alle ender af prisspektret, så du enten kan få fin kvalitet til ingen penge eller rigtig god kvalitet, der kræver lidt flere kroner.

  Philips-brandet er kendt over hele verden  for innovation, kvalitet og gode priser. Det gælder ikke mindst køkkenmaskiner og foodprocessorer fra det hollandske mærke, så du kan altid føle dig tryg ved at vælge Philips til at hjælpe dig i køkkenet, så madlavningen forløber lidt lettere. 

  Fandt du ikke den vare du søgte? Klik her og få et uforpligtende tilbud!
  Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
  Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked