Du har ingen varer i kurven
Her og Nu! køb for over 250,- og få en GRATIS Fidget Spinner med i handlen Læs Hvordan Her

Philips Hårtørrer

  Filtrer / Gør valget let!
  Side 1 af 1
  Sortering
  Pr. side

  Philips BHD176/00

  Forventet levering: 2-6 hverdage
  Farvenuance Sort / lilla
  Producent Philips
  Varenummer 8710103709046

  Til hverdag eller fest er en hårtørrer fra Philips bedst

  En hårtørrer fra Philips kan købes for nærmest ingen penge, og alligevel kan du vide dig sikker på, at kvaliteten er i orden. Selv de billigste produkter fra den hollandske elektronikproducent er bedre end mange af konkurrenternes. Hvad enten du vil have en god hårtørrer for pengene eller den bedste, professionelle kvalitet, så har Philips garanteret en hårtørrer, der passer til dit behov.

  Vi har alle sammen stået i situationen at være sent på den på vej i byen. Man skal have et hurtigt bad, men bagefter står man med vådt hår, som er helt umuligt at sætte ordentligt. For vådt hår gider sjældent arte sig, som man har lyst til – og det gælder både for mænd og kvinder. Derfor er en hårtørrer fra Philips et must have på badeværelset, så du ikke må gå ud af døren og med en træls frisure. Mange hårtørrere fra Philips fås i øvrigt med et særligt mundstykke, som gør, at du endnu mere præcist kan tørre dit hår og style det samtidig.

  Hvis du gerne vil have lidt mere end bare en almindelig hårtørrer, så kan Philips også tilbyde avancerede modeller. Nogle hårtørrere kan eksempelvis blæse luft ud, som er mere skånsomt mod håret, fordi der er indbygget temperaturkontrol. Håret har ikke godt af at blive tørret ved for høje temperaturer, for det kan ødelægge strukturen eller i værste tilfælde brænde håret af. Derfor finder du også hårtørrere i Philips sortiment, som kan skåne dit hår og stadigvæk give dig det bedste resultat.

  I en række af Philips hårtørrere finder du også en funktion, som modvirker overophedning. Hvis man har sin hårtørrer tændt i for lang tid ad gangen på fuldt blus, risikerer man at brænde motoren af, og så skal du til at købe en ny hårtørrer. Med Even Heat Distribution-teknologien i mange af Philips hårtørrere er du sikker på, at varmen ikke forplanter sig i varmelegemet og brænder hele hårtørreren af. Her på siden finder du vores udvalg af hårtørrere fra Philips. 

  Fandt du ikke den vare du søgte? Klik her og få et uforpligtende tilbud!
  Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
  Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked