Du har ingen varer i kurven
Her og Nu! køb for over 250,- og få en GRATIS Fidget Spinner med i handlen Læs Hvordan Her

Philips Brødristere

  Filtrer / Gør valget let!
  Side 1 af 1
  Sortering
  Pr. side

  Philips HD4825/90 Daily collection

  Forventet levering: 3-6 hverdage
  Farvenuance Stål / Stål look
  Producent Philips
  Varenummer 8710103709480

  Lækre brødristere fra Philips

  Ethvert hjem bør have en god brødrister lige ved hånden i køkkenet. Der er masser af anvendelsesmuligheder for en brødrister, så du gør dig selv en bjørnetjeneste ved ikke at have en god model. Når vi taler om gode brødristere, så leverer det hollandske mærke Philips nogle særdeles solide produkter, som egner sig til alle husstande.

  Den klassiske brødrister vinder frem hos Philips

  Philips er kendt for deres evne til at opfinde, udvikle og implementere nye produkter. Det gælder ikke mindst for brødristeren, som for bare ti år siden i høj grad var den liggende variant, hvor du lægger brødet oven på risteren og vender det, så det kan blive ristet på begge sider. Hos Philips har de i stedet valgt at satse mere på den klassiske brødrister, hvor du propper brødet ned i en stående model, som kan riste brødet på begge sider samtidig. Det betyder, at du i høj grad kan finde disse modeller i Philips sortiment.

  En brødrister der sparer tid

  Med en af de klassiske stående brødristere fra Philips sparer du tid i forhold til de liggende varianter. Det skyldes, at brødristeren som sagt rister begge sider af brødet på samme tid. Dette sikrer også en ensartet ristning på begge sider af brødet, så den ene side ikke bliver helt branket, mens den anden side får for lidt. Den eneste ulempe ved den stående brødrister fra Philips er, at nogle typer brød ikke passer ned i hullerne til brødet. Her kan du eventuelt lægge brødet oven på risteren, og så siver varmen fra varmelegemerne stadig op og rister dit brød.

  Vælg et design der passer dig

  Philips har store markedsandele over hele verden, fordi det er et af verdens største producenter af forbrugerelektronik i alle afskygninger. Det er også en fordel for dig som forbruger, fordi Philips dermed har kapital til at udbyde et bredt sortiment inden for alle deres produktkategorier. Ikke mindst inden for brødristere kan Philips bryste sig af modeller i alle slags udseender. Du kan få en model i rustfrit stål, en retromodel i hvid eller sort plastik og andre flotte varianter. Her på skiftselv.dk forhandler vi et bredt udvalg af brødristere fra Philips, og hvis der er en variant, du savner, kan du altid kontakte os, og så kan vi sandsynligvis skaffe den hjem til dig.

  Fandt du ikke den vare du søgte? Klik her og få et uforpligtende tilbud!
  Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
  Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked