Du har ingen varer i kurven

Operativsystemer

  Pris
  Mærker
  Type
  Færdig / Skjul Filtre
  Filtrer / Gør valget let!
  Side 1 af 1
  Sortering
  Pr. side
  Microsoft Windows 7 Professional 64-bit UK SP1 OEM DVD
  1 stk på eget lager!På lager
  Levering ca. 1-2 hverdage.
  Type Windows - UK OEM
  Producent Microsoft
  Modelnummer FQC-08289
  Varenummer 1117849-0885370720679
  1.287,36
  Inkl. gratis levering
  Kun 1 stk. tilbage til denne pris, herefter 1.550,-

  Guide til at finde dit nye operativsystem

  Der findes i øjeblikket tre styresystemer på markedet. Windows, Apple iOS og Ubuntu. Apple iOS følger med alle Apple-computere og Ubuntu er et gratis styresystem, som du kan downloade til frit brug. Men det kræver teknisk snilde. Det efterlader os med det ældste og mest populære styresystem af dem alle: Windows.

  Meget kritik, men rolig nu

  Windows har siden styresystemet Windows XP fået så meget kritik, at det halve kunne være nok. Det skyldes højst sandsynligt, at Windows XP var et fantastisk styresystem, og at det altid er nemt at kritisere dem, der styrer hele markedet. Apple har i de seneste år vundet markedsandele, men der er stadig suverænt flest computere i verden, som kører på Windows. Hvis du er lidt forvirret over, hvad et styresystem er, så tænk på, at det er det program, som starter op automatisk, når du tænder din computer.

  Windows findes i alle afskygninger

  Igennem tiden har der været rigtig, rigtig mange Windows udgaver forbi markedet for styresystemer. Navne som Home, Professional, Premium, Business, Enterprise, Pro og Ultimate er du sikkert støt på. I dag hedder styresystemerne enten bare Windows, Windows Pro eller Windows Home Premium. Alt andet skal du ikke tage dig i agt for.

  Windows 7 eller Windows 8

  Rundt omkring på internettet kan du stadig købe ældre versioner af Windows, men de to nyeste – Windows 7 og Windows 8 – er efterhånden de eneste to varianter, der bliver solgt. Windows 7 er et fint styresystem, som kan klare alle de almindelige opgaver, som du sætter din computer på. Det ligner det klassiske styresystem, som du sikkert har siddet med på din arbejdsplads på et tidspunkt.

  Windows 8 er tværtimod væsentligt anderledes end Windows 7. I et forsøg på at tage kampen op med de mere intuitive styresystemer og ikke mindst det nemme og brugervenlige ved tablets og smartphone, har Windows skabt et system, som består af brikker, der lidt ligner apps. Hver gang du trykker på Windows-tasten kommer der en tablet lignende skærm frem, hvorfra du let kan gå på internettet, tjekke mails, starte programmer, se film og så videre. Denne mulighed er meget brugervenlig, men hvis du er meget erfaren Windows-bruger, kan det også virke en kende forvirrende.

  Vær altid opmærksom på 32 bit eller 64 bit
  Alle versioner af Windows findes i to udgaver: 32 bit og 64 bit. For almindelige mennesker virker dette virkelig forvirrende, og det er da heller ikke en særlig brugervenlig konstruktion fra Microsofts side.

  Forskellen er, at styresystemer, der kører på 32 bit, kun kan udnytte en vis portion af din computers hukommelse – altså din computers RAM. 32 bit er kun i stand til at bruge op til 3 GB RAM. I dag har de fleste computere over 3 GB RAM i hukommelse, så det vil for de flestes vedkommende være smartest at vælge 64 bit versionen, da den understøtter så mange RAM, som det skal være.

  32 bit er også kendt som en langsommere version af Windows, og prisen er efterhånden nærmest det samme som for 64 bit-versionen. Så som tommelfingerregel kan du lige så godt vælge den version, der hedder 64 bit. Den version kan nemlig udnytte computerens fulde potentiale. Har du en gammel computer, kan det i nogle tilfælde være bedst med 32 bit, da computeren ikke kan håndtere den hurtige 64 bit version.

  Word følger ikke med i pakken

  Mange tror fejlagtigt, at Word er en integreret del af Windows, og at Word følger med, når du køber Windows. Det passer ikke. Du skal købe Microsoft Office pakken eller Microsoft Word enkeltvis for at få adgang til det populære tekstbehandlingsprogram.                     

  Fandt du ikke den vare du søgte? Klik her og få et uforpligtende tilbud!
  Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
  Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked