Du har ingen varer i kurven
cool Klar til varmen? Se vores store udvalg i ventilatorer Klik Her cool 

Officeprogrammer

  Pris
  Mærker
  Færdig / Skjul Filtre
  Filtrer / Gør valget let!
  Side 1 af 1
  Sortering
  Pr. side
  Microsoft Office Home and business 2019
  På fjernlager!På fjernlager
  Levering ca. 2-4 hverdage Denne vare er på lager ved vores leverandør, forbehold for mellemsalg ift sidste lager tjek d. 20-07-2019
  Producent Microsoft
  Modelnummer DEL3001098
  Varenummer DEL3001098-deltaco
  1.945,50
  Inkl. gratis levering

  Køb Microsoft Office her

  Microsoft Office er den internationale standard inden for tekstbehandlingsprogrammer og alt andet elektronisk kontorarbejde. Millioner og atter millioner verden over bruger Microsofts produkter i Office-pakken. Hvis du også vil have de samme muligheder, når du sidder ved din computer, så kan du købe Microsoft Office billigt her på skiftselv.dk.

  Microsoft Office kan både bruges til hjemmet, ligesom det også kan bruges til arbejdspladsen. Afhængig af, hvor Officeprogrammerne skal bruges, anbefaler vi forskellige pakker. Microsoft Office Home er den mest almindelige pakke og kan bruges til både mindre virksomheder og private. Vil du i stedet gerne have Office til en større virksomhed med over 10 ansatte, så skal du i stedet have fat i en af business eller enterprise udgaverne.

  Disse programmer får du

  Der er rigtig mange, der tror, at Microsoft Office er det samme som Microsoft Word. Men det passer ikke. Office er den overordnede kontorpakke, som indeholder et utal af programmer. Du kan også købe adgang kun til Word, hvis det er det eneste program, du reelt har brug for. Køber du i stedet den samlede Office-pakke, så får du Word, Excel, PowerPoint, Publisher, OneNote og mange flere. Men det er ikke alle Office-pakker, der indeholder alle programmer. Nogle pakker indeholder kun Word, Excel og PowerPoint – altså de mest nødvendige. Så husk, at du skal læse på pakken, inden du køber noget. Så får du det, som du har betalt for.

  Drop piratkopierne

  På internettet florerer der en masse uægte piratkopier af Microsoft Office. Der findes et hav af sider, hvor du ulovligt kan downloade pakken, men det fraråder vi på det kraftigste. Når du installerer din Microsoft Office pakke, bliver du nemlig bedt om at verificere din udgave ved Microsoft, så du kan downloade opdateringer og så videre til din pakke. På den måde er der også rigtig mange piratkopierer, som kommer til at generer dig med konstante påmindelser om, at du skal huske og få dit produkt godkendt ved Microsoft. Køber du i stedet din Office pakke her på skiftselv.dk, så kan du være sikker på, at den er ægte.

  Fandt du ikke den vare du søgte? Klik her og få et uforpligtende tilbud!
  Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
  Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked