Du har ingen varer i kurven
Her og Nu! køb for over 250,- og få en GRATIS Fidget Spinner med i handlen Læs Hvordan Her

OBH Varme- pude / tæppe

  Filtrer / Gør valget let!
  Side 1 af 1
  Sortering
  Pr. side

  OBH Relief varmepude 30 x 40

  1 stk på eget lager!På lager
  Levering ca. 1-2 hverdage.
  Type Varmepuder
  Producent OBH
  Varenummer 5708642040105

  OBH Varmeplaid, sort micro plys

  Restordre!Forventet levering: 1-6 dage, Bemærk dette produkt er i restordre!
  Type Varmeplaid
  Producent OBH
  Varenummer 5708642040969

  Varm kroppen op med hyggelige varmetæpper fra OBH

  Varmepuder og varmetæpper er gode til at varme kroppen op, hvis du har fryser. De er også perfekte til at lindre ømme muskler, når du har haft en lang dag på arbejdet og trænger til at forkæle dig selv. OBH producerer både varmepuder og varmetæpper. De fås i forskellige størrelser, med forskellige funktioner og i vidt forskellige prisklasser.

  Med OBH kan du få varmen i alle situationer

  Skal du på skiferie, så har OBH den helt perfekte varmepude til dig, der let fryser om hænderne. OBHs håndvarmere kan genbruges, hvilket vil sige, at du blot ved at bøje en lille metalchip kan få varmen i hænderne i op til 20 minutter ad gangen. En lang og hektisk arbejdsdag kan for mange resultere i ømhed i nakken, som behøver lindring. I den situation er en nakkepude fra OBH en behagelig måde at forkæle den ømme nakke på.

  Nakkepuden slukker selv efter tre timer, så du kan falde i søvn, mens den er tændt. Nakkepuden kan let rengøres, da den tåler en tur i vaskemaskinen. Til de kolde vinteraftener er varmeplaiden fra OBH det oplagte valg. Her er tale om et tæppe, der dækker det meste af din krop. Varmeplaiden fra OBH har et utal af varmeindstillinger, som betyder, at du altid kan finde den perfekte temperatur. Plaiden kan ligesom nakkepuden tåle en tur i vaskemaskinen, da den har en aftagelig strømafbryder. Med varmetæpperne- og puderne fra OBH er der altså ingen undskyldning for at fryse i det kolde vejr.

  Kvaliteten er topprioritet

  OBH har i hele firmaets historie haft kvaliteten af produkterne som højeste prioritet. Derudover har OBH altid fokuseret på designet af deres produkter, så du som forbruger føler, der er kælet for detaljen. Den gode kvalitet og de lækre designs har sammen med de fair priser været med til at gøre OBH markedsførende i Norden i en årrække. 

  Fandt du ikke den vare du søgte? Klik her og få et uforpligtende tilbud!
  Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
  Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked