Du har ingen varer i kurven
Her og Nu! køb for over 250,- og få en GRATIS Fidget Spinner med i handlen Læs Hvordan Her

OBH Støvsugere

  Filtrer / Gør valget let!
  Side 1 af 1
  Sortering
  Pr. side

  OBH Power Vac håndstøvsuger

  Mere end 25 stk på eget lager!På lager
  kan afsendes mandag!
  Type Håndstøvsuger
  Farvenuance Sort
  Energiklasse -
  Lydniveau ikke oplyst
  Støvoptag glatte gulve ikke oplyst
  Støvoptag Tæppe ikke oplyst
  Støvtilbageholdelse / Filter ikke oplyst
  Producent OBH
  Varenummer ZEJ5708642070959

  OBH Cyclonic Wet & Dry håndstøvsuger

  Forventet levering: 4-8 hverdage
  Type Håndstøvsuger
  Farvenuance Sort
  Energiklasse -
  Lydniveau ikke oplyst
  Støvoptag glatte gulve ikke oplyst
  Støvoptag Tæppe ikke oplyst
  Støvtilbageholdelse / Filter ikke oplyst
  Producent OBH
  Varenummer ZEJ5708642070973

  Støvsugere fra OBH til den kvalitetsbevidste forbruger

  Lige meget hvad du gør, så vil der altid være støv og snavs at fjerne i dit hjem. På magisk vis opstår støvet, og selvom du tit og ofte gør rent, kommer du aldrig støvet helt til livs. Når det nu alligevel skal fjernes, så vil en støvsuger fra OBH være en effektiv løsning. Støvsugerne er billige og stadigvæk rigtigt gode til at løse deres opgave med at fjerne støvet i en håndevending.

  OBH Nordica er et nordisk mærke med speciale i særligt køkkengrej, elapparater og husholdningsprodukter. Hos OBH forsøger man altid at kombinere flot design med høj kvalitet inden for en overskuelig prisramme, som alle forbrugere har råd til. Det gælder ikke mindst for OBH’s støvsugere, hvor du får den velkendte, gode kvalitet til en pris, der er til at betale.

  OBH har ikke samme varesortiment inden for støvsugere som de store har. Philips, Nilfisk, Bosch, Siemens og de andre støvsugergiganter sidder tungt på markedet, men ikke desto mindre har skandinaviske OBH sat sig for at give deres besyv med. Resultatet er blevet nogle ganske gode støvsugere, som især udmærker sig inden for den håndholdte kategori.

  De håndholdte OBH støvsugere er et godt supplement til den almindelige støvsuger, fordi den kan tages frem og pakkes væk i en håndevending. Støvsugerne kører på batteri, så der er ikke noget bøvl med ledninger. Selvom OBH håndholdte støvsugere ikke har fast strømtilslutning, får du stadig masser af sugestyrke. Således lover OBH, at deres håndholdte støvsuger har kraft nok til at suge en tyvekrone op fra gulvet.

  OBH’s støvsugere er en god kvalitet til en billig pris, og det kan være en fordel for dig, som ikke vil spendere tusinde kroner på en støvsuger. OBH er god, tilstrækkelig kvalitet med beskedne prisskilte, og derfor er OBH i mange henseender et fremragende valg, når du skal bruge en ny støvsuger.

  Fandt du ikke den vare du søgte? Klik her og få et uforpligtende tilbud!
  Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
  Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked