Du har ingen varer i kurven
Her og Nu! køb for over 250,- og få en GRATIS Fidget Spinner med i handlen Læs Hvordan Her

OBH Saftpressere

  Filtrer / Gør valget let!
  Side 1 af 1
  Sortering
  Pr. side

  OBH Fresh Inox

  Forventet levering: 4-8 hverdage
  Farvenuance Stål / Stål look
  Producent OBH
  Varenummer 5708642067508
  519,-
  Inkl. gratis levering

  OBH Saftcentrifuge Prestige

  Forventet levering: 4-8 hverdage
  Farvenuance Stål / Stål look
  Producent OBH
  Varenummer 5708642067492
  569,-
  Inkl. gratis levering

  OBH Slow Juicer Infiny Juice

  Forventet levering: 4-8 hverdage
  Farvenuance Silver
  Producent OBH
  Varenummer 3016661147302
  1.199,-
  Inkl. gratis levering

  Få dit vitamintilskud med en saftpresser fra OBH

  Frugter og grøntsager indeholder masser af sunde vitaminer, mineraler og næringsstoffer, som din krop skal bruge for at kunne fungere ordentligt. Men for mange os er det nærmest umuligt at nå at spise alle de frugter, som Sundhedsstyrelsen anbefaler. Det kan en saftpresser fra OBH hjælpe dig med. På ingen tid kan du presse saften og dermed også alle næringsstofferne ud af frugt og grøntsager. Det tager for eksempel kun et øjeblik at lave din egen friskpressede appelsinjuice.

  Der er stor forskel på de saftpressere, du kan købe rundt omkring. Der er de helt simple modeller, hvor du skal bruge håndkraft til at presse eksempelvis appelsiner til frisk appelsinjuice. Denne model er den billigste, men også mest besværlige, fordi selv skal stå for alt arbejdet. Til næsten samme pris kan du få en kompakt saftpresser med motor fra OBH. Saftpresseren fylder ikke meget og kan nemt pakkes væk, når du ikke skal have friskpresset juice. Fordelen er, at motoren klarer det hårde arbejde, og så skal du bare have råvarerne klar.

  Sidst, men absolut ikke mindst, har du den store fuldautomatiske saftpresser fra OBH, der kan bruges til alle frugter og grøntsager. Den har en kraftfuld motor, en indbygget juicekande og en frugtkødsopsamler. Det er til dig, der vil kunne mikse alle former for frugter og grøntsager og lave lækre juiceblandinger på rekordtid. Med et ekstra stort rør kan du eksempelvis bruge hele frugter og grøntsager i OBH Prestige saftpresseren, uden du behøver skære dem til eller forberede noget.

  For at du får lyst til at bruge din saftpresser så ofte som muligt, har OBH forsøgt at gøre deres saftpressere ekstra praktiske. Det betyder, saftpresseren kan skilles ad, og de fleste dele kan komme direkte i opvaskeren. Så slipper du for at stå og børste frugtkød væk fra alle små huller, og alle erfaringer viser, at så får man også ekstra meget lyst til at lave friskpresset juice næste gang. 

  Fandt du ikke den vare du søgte? Klik her og få et uforpligtende tilbud!
  Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
  Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked