Du har ingen varer i kurven
Her og Nu! køb for over 250,- og få en GRATIS Fidget Spinner med i handlen Læs Hvordan Her

OBH Næsehårstrimmer

  Filtrer / Gør valget let!
  Side 1 af 1
  Sortering
  Pr. side

  OBH Næsehårstrimmer AttraXion

  19 stk på eget lager!På lager
  Levering ca. 1-2 hverdage.
  Producent OBH
  Varenummer 5708642055062

  OBH 5509 Attraxion næsehårstrimmer

  Forventet levering: 4-8 hverdage
  Producent OBH
  Varenummer 5708642055093

  Få styr på uønsket hårvækst med næsehårstrimmer fra OBH

  Der er få ting her i livet, som vi mennesker ikke er herre over: hvornår solen står op, hvem vi forelsker os i og så selvfølgelig vores hårvækst. Hårene i ørerne og næsen springer ud som planter om foråret, og det gør det mere end almindelig svært at se nogenlunde præsentabel ud. Løsningen er heldigvis lige for. Med en næsehårstrimmer fra OBH kan du få styr på alt uønsket hårvækst i hele ansigtet.

  Næsehårstrimmer egner sig ikke kun til næsen

  Det er ikke kun i næsen og i ørerne, at hårene vokser ud fra tid til anden. Også i almindelig skægvækst, øjenbryn og bakkenbarter fortsætter med at vokse til evig tid. Når du køber en næsehårstrimmer fra OBH, så får du en løsning med på alle din vækstproblemer. Næsehårstrimmerne fra det skandinaviske mærke kommer nemlig med flere trimme-hoveder, så du er forberedt til næsehår, ørehår, bakkenbarter, øjenbryn og hvad der ellers måtte være af uønsket hårvækst.

   

  Nem at bruge

  En næsehårstrimmer er muligvis den letteste trimmer at bruge. Der er ikke noget hokuspokus med multimange funktioner, genopladelige batterier, smart design eller noget andet. Næsehårstrimmerne fra OBH er kompakte, behændige og overordentligt lette at bruge. Du skal blot indsætte et par batterier, og så kan du bruge den lille trimmer til at komme derop, hvor det ellers er nærmest umuligt for almindeligt barbergrej at komme frem. Det bliver ikke lettere. 

  Enkel rengøring

  Det eneste smarte funktion, som OBH har insisteret på skal være til stede i deres næsehårstrimmere, er aftagelige skærehoveder. Fordi du kan fjerne trimmerens skærehoved, så bliver det lettere lige at komme ind, hvor hårene samler sig og fjerne dem med en børste eller lidt vand. Det er også en fordel for dig som forbruger, at OBH har skåret alle de avancerede funktioner væk på deres næsehårstrimmere, for det gør prisskiltet særdeles behageligt. Således vil du opleve, at du få ganske få kroner kan få en OBH næsehårstrimmer, der opfylder alt det, du har brug for i en barbermaskine til næsen og ørerne.

  Fandt du ikke den vare du søgte? Klik her og få et uforpligtende tilbud!
  Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
  Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked