Du har ingen varer i kurven
Her og Nu! køb for over 250,- og få en GRATIS Fidget Spinner med i handlen Læs Hvordan Her

OBH Massageapparat

  Filtrer / Gør valget let!
  Side 1 af 1
  Sortering
  Pr. side

  OBH 6081 Deep Muscle Massage

  Mere end 25 stk på eget lager!På lager
  Levering ca. 1-2 hverdage.
  Producent OBH
  Varenummer 5708642060813
  425,-
  Kun 93 stk. tilbage til denne pris, herefter 499,-

  OBH Massagesæde total control - 6092

  Forventet levering: 4-8 hverdage
  Producent OBH
  Varenummer 5708642060929
  2.249,-
  Inkl. gratis levering

  OBH Shiatsu Massagesæde, nakke og varme 6076

  Restordre!Forventet levering: Ukendt
  Vi har endnu ikke fået bekræftet en dato.
  Producent OBH
  Varenummer 5708642060769
  1.589,-
  Inkl. gratis levering

  Forkæl din krop med OBH's massageapparater

  Der er mange fordele ved en god massage, for eksempel har dit blodomløb rigtig godt af at blive masseret igennem fra tid til anden. Når blodomløbet har det godt, så vil dit immunforsvar have bedre betingelser. Massage er også godt, hvis du er sportsudøver og ofte har ømme muskler. Nakkemassage kan desuden være en del af løsningen for personer, der ofte døjer med hovedpine i mindre eller større grad. Og så har massage jo den fordel, at det får dig til at slappe af og dermed sænker dit stressniveau i kroppen.

  OBH tilbyder massageapparater til alle opgaver

  Med massageapparater fra OBH får du mulighed for at opleve de gavnlige effekter, der er beskrevet ovenfor. Har du for eksempel behov for en nakkemassage fra tid til anden, så er en shiatsu-massagepude vejen frem. Massagepuden har to indstillinger og har indbygget varme, så massageoplevelsen føles naturlig. Har du et lidt større behov, som for eksempel rygmassage, så er et massagesæde fra OBH det oplagte valg. Sædet masserer op og ned af din ryg med to forskellige typer massage – den afslappende rullende massage og den mere dybdearbejdende shiatsu-massage. Udover de to nævnte apparater, så har OBH et sortiment, der kan leve op til de fleste krav, du måtte have til din massage.

  Forkæl dig selv og dine nærmeste med massageapparater fra OBH

  Et massageapparat er en god gave, hvad enten det er for at forkæle dig selv, din kæreste eller et familiemedlem, der døjer med ømme muskler. Det er en betænksom gave, som folk i alle aldre vil have glæde af. Massageapparaterne er lige som resten af OBH's produkter af god kvalitet, og der er kælet for detaljerne. Det er også generelt for OBH, at priserne er fair. Du får simpelthen et produkt at høj kvalitet til en rimelig pris, hvorimod du ved mange andre mærker også betaler penge for mærkets gode navn. 

  Fandt du ikke den vare du søgte? Klik her og få et uforpligtende tilbud!
  Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
  Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked