Du har ingen varer i kurven
Her og Nu! køb for over 250,- og få en GRATIS Fidget Spinner med i handlen Læs Hvordan Her

OBH Fodbad

  Filtrer / Gør valget let!
  Side 1 af 1
  Sortering
  Pr. side

  OBH 6063 Fodmassage

  Restordre!Forventet levering: Ukendt
  Vi har endnu ikke fået bekræftet en dato.
  Producent OBH
  Varenummer 5708642060639

  Slap af efter en lang arbejdsdag med fodmasseapparatet fra OBH

  På en lang arbejdsdag er fødderne noget af det, vi slider mest. Rigtig mange danskere har et job, hvor der bliver gået rigtig mange skridt. Det bliver ikke bedre af, at rigtig mange af os har stramme lædersko eller stiletter på hver dag. Vores fødder er med andre ord ikke de sundeste i hele verden, når vi kommer hjem efter hård dag på arbejde. Der er heldigvis en billig og let løsning på de slidte fødder. OBH Nordica tilbyder nemlig massageapparater til fødderne, som vil gøre underværker, når der skal slappes af.

  De mange funktioner gør fodmassage til en leg

  OBH’s fodmassageapparater kan ikke kun massere dine fødder. De kan også fungere som et helt almindeligt fodbad, hvor bobler og varme sørger for, at du slapper helt af. Er du mere til decideret massage, så er der to forskellige funktioner at vælge i mellem. Den første funktion har almindelig massage og så en infrarød punktbehandling, der gør, at dine fødder bliver behandlet dybere. Den anden funktion har både infrarød punktbehandling, bobler og så en lækker vibrationsmassage. OBH’s massageapparat kan eksempelvis rumme 4,6 liter vand og har en hældetud, der gør det lettere at tømme karret. Der er altså ingen undskyldning for at gå rundt med ømme fødder.

  Kvalitet og OBH Nordica går hånd i hånd

  Måske er det OBH Nordicas dansk/svenske arv, der gør, at kvaliteten altid er højeste prioritet. Det er i hvert fald umuligt at finde et OBH Nordica-produkt, som ikke er i høj kvalitet. Har man prøvet massageapparaterne fra OBH vil man vide, at de lever fuldt op til de forventninger, man altid har til et OBH-produkt. Der bliver dog ikke gået på kompromis med hverken funktionalitet eller design. Samler du alle tre ting, så har du et rigtig stærkt produkt, som er til at betale for almindelige mennesker. Man får nemlig rigtig meget for pengene hos OBH. 

  Fandt du ikke den vare du søgte? Klik her og få et uforpligtende tilbud!
  Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
  Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked