Du har ingen varer i kurven
Her og Nu! køb for over 250,- og få en GRATIS Fidget Spinner med i handlen Læs Hvordan Her

OBH Bølgejern

  Filtrer / Gør valget let!
  Side 1 af 1
  Sortering
  Pr. side

  OBH Bølgejern, Artist rød - 5837

  10 stk på eget lager!På lager
  Kan afsendes i dag!
  Producent OBH
  Varenummer 5708642058377

  OBH Bølgejern, Artist sort - 5814

  Forventet levering: 4-8 hverdage
  Producent OBH
  Varenummer 5708642058377

  Vær med på moden med et bølgejern fra OBH Nordica

  Et bølgejern bliver ofte forvekslet med et krøllejern. De er dog to meget forskellige stylingredskaber. Et bølgejern fra OBH giver modsat krøllejernet ikke deciderede krøller i håret, men mere et bølget look, som hvis man for eksempel har tilbragt en dag ved stranden. Det bølgede strand-look bliver mere og mere eftertragtet for tiden, og da mange danskere ikke har opdaget glæderne ved bølgejernet endnu, så kan du være en af de første, der får fat i et. Et godt bud på en producent af dit første bølgejern er OBH Nordica, som er eksperter i at producere anvendelige produkter til hverdagsbrug.

  Et bølgejern fra OBH Nordica giver det perfekte look hver gang

  Mange bruger i dag et glattejern til at lave bølger i håret, men det kræver den helt rigtige teknik, og det kan tage lang tid. Et bølgejern gør det hele meget nemmere, da du opnår det samme perfekte resultat hver gang. På den måde sparer du både tid og frustrationer med glattejernet. OBH Nordicas bølgejern fungerer perfekt, hvis du har tyndt hår, da det giver en god fylde. Samtidig kan det bruges til stort set alle hårlængder.

  Funktioner i hobetal i højeste kvalitet

  Oven i dette har OBH Nordicas bølgejern en hurtig opvarmning, der gør, at det er klart til at blive brugt inden for 60 sekunder. Det er ekstra skånsomt overfor håret, og det har en ekstra lang ledning, der gør, at du ikke oplever problemer med at finde en stikkontakt, som er inden for kort afstand af spejlet. Bølgejernet kommer med to forskellige funktioner. Den ene funktion hedder waver og laver lette bølger i håret, og den anden hedder deep waver og giver dit hår et endnu mere bølget look. Ud over de mange funktioner får du også et bølgejern i den kendte OBH-kvalitet, som altid er til at betale sig fra og stadig leverer varen.

  Fandt du ikke den vare du søgte? Klik her og få et uforpligtende tilbud!
  Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
  Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked