Du har ingen varer i kurven
Her og Nu! køb for over 250,- og få en GRATIS Fidget Spinner med i handlen Læs Hvordan Her

OBH Bagemaskiner

  Filtrer / Gør valget let!
  Side 1 af 1
  Sortering
  Pr. side

  OBH Bagemaskine, stål - 6544

  Forventet levering: 4-8 hverdage
  Farvenuance Stål / Stål look
  Producent OBH
  Varenummer 5708642065443
  739,-
  Inkl. gratis levering

  Friskt brød hver dag med bagemaskine fra OBH

  Det nordiske firma OBH har en fuldautomatisk bagemaskine i deres brede sortiment, som enhver brødspisende dansker vil elske at have stående i køkkenet. Bagemaskinen ælter, hæver og bager brødet for dig, og så skal du ikke tænke på andet end at stå op til duften og smagen af nybagt brød. Køb de lækre bagemaskiner fra OBH lige her på skiftselv.dk

  Det, der udmærker nutidens bagemaskiner, er den indbyggede programmerings-funktion. Det  vil sige, at alle bagemaskiner fra OBH har en indbygget timer, som du kan indstille til et tidspunkt, der passer dig. Så når du er på vej i seng om aftenen, kan du passende fylde ingredienser i bagemaskinen, og indstille brødbagningen til at være færdig lige netop det minut, du hopper ud af sengen. Friskbagt brød har aldrig været mere tilgængeligt. Hvis du så beslutter lige at sove en time ekstra en dag, skal du heller ikke frygte for, at dit brød går i vasken. Bagemaskinen slukker nemlig selv for bagefunktionen og tænder i stedet for hold-varm-funktionen, som fungerer i op til 60 minutter.

  Du har måske dine bekymringer, om bagemaskinen nu også kan bage brød, som man gider sætte tænderne i. De bekymringer kan vi hurtigt gøre til skamme, og når du først en gang har prøvet en af bagemaskinens mange brødprogrammer, må du give os ret. Bagemaskinen er simpelthen ekspert i at bage brød med perfekt sprød skorpe og delikat gennembagt indre. Du kan faktisk endda selv vælge, hvordan du gerne vil have skorpen: lys, mellemsprød eller mørk.

  Til enhver bagemaskine fra OBH følger der en nem og overskuelig brugsanvisning med, hvor du også kan få en masse tips og tricks til opskriftsideer. Er der nogen i din familie eller i din omgangskreds, der har glutenallergi, giver OBH ligeledes en god opskrift på glutenfrit brød med bagemaskinen. Bagemaskinen er også din ven i nøden, hvis der en dag kommer uventede gæster, eller hvis du har glemt at bage brød til madpakken. Med brødprogrammet quick bake kan du nemlig bikse et brød sammen på ganske kort tid.

  At have en OBH bagemaskine i sit køkken er lidt ligesom at have sin egen bager rendende rundt derhjemme om natten til at sørge for duften af friskbagt brød. Bagemaskinen fylder bare væsentligt mindre. Når du bager med en bagemaskine fra OBH, kan du også selv vælge mellem to størrelser af brød, så du ikke kommer til at bage for meget eller for lidt. Der er kort sagt ikke mange funktioner, som OBH ikke allerede har tænkt på med deres bagemaskiner. Livet bliver ganske enkelt lettere og mere velsmagende med en bagemaskine ved hånden.

  Fandt du ikke den vare du søgte? Klik her og få et uforpligtende tilbud!
  Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
  Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked