Du har ingen varer i kurven
Her og Nu! køb for over 250,- og få en GRATIS Fidget Spinner med i handlen Læs Hvordan Her

OBH Bageartikler

  Filtrer / Gør valget let!
  Side 1 af 1
  Sortering
  Pr. side

  OBH Evolution Bakeware Rectangular

  3 stk på eget lager!På lager
  kan afsendes mandag!
  Type Bageform
  Producent OBH
  Varenummer 5708642081566
  201,-
  Kun 3 stk. tilbage til denne pris, herefter 299,-

  Billige og gode bageartikler fra OBH

  Hvis du ynder at bage i ny og næ, så ved du også, at godt udstyr til at bage med kan være forskellen på succes og fiasko. Der er ingen grund til at gå ned på bageudstyr, for du kan få alt, hvad du behøver i kage-, tærte- og brødforme fra OBH til en rigtig god pris lige her på skiftselv.dk.

  Du betaler ikke for mere, end du får

  OBH Nordica er et samarbejde mellem et dansk og et svensk firma. Samarbejdet går ud på at producere gode produkter til dit køkken, som samtidig er til at betale sig fra. Det betyder, at du oftest finder OBH’s produkter i den billige ende af skalaen. Det er en fordel for dig som forbruger, for på den måde betaler du aldrig ekstra for OBH’s varer. Det gælder ligeledes bageartiklerne fra OBH, som har særdeles fordelagtige priser sammenlignet med mere eksklusive mærker, der ikke nødvendigvis har et bedre produkt.

  Der er aldrig sparet på kvalitet hos OBH – det gælder også for bageformene, som til enhver lejlighed vil gøre bagningen lettere.

  Bageartikler til alle situationer

  Vores OBH bageforme er meget universielle. Det betyder, at de ikke bare egner sig til at komme i ovnen ved 200 grader. Den keramiske belægning på OBH’s bageartikler kan sagtens holde til at komme i fryseren, ligesom du også kan putte bageformene i opvaskemaskinen efter brug. På grund af den høje kvalitet og det formstøbte aluminium vil bageformene holde faconen, selvom de udsættes for ekstreme temperaturer fra 200 grader i ovnen til -17 grader i fryseren.

  Alle OBH’s bageartikler er gjort så forbrugervenlige som muligt. Derfor finder du eksempelvis også den karakteristiske non-stick belægning på indersiden af bageformen, og det er en stor fordel, så dej, brød, kage og så videre ikke hænger for meget fast. Det kan alle amatørbagere såvel som professionelle bagere vist sætte pris på.

  Fandt du ikke den vare du søgte? Klik her og få et uforpligtende tilbud!
  Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
  Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked