Du har ingen varer i kurven
Her og Nu! køb for over 250,- og få en GRATIS Fidget Spinner med i handlen Læs Hvordan Her

OBH Æggekoger

  Filtrer / Gør valget let!
  Side 1 af 1
  Sortering
  Pr. side

  OBH Æggekoger Egg Inox, stål - 6729

  Forventet levering: 4-8 hverdage
  Producent OBH
  Varenummer 5708642067294

  Undgå besværet ved at koge æg med OBHs æggekogere

  Ernæringseksperter har i mange år været klar over, hvor mange gode egenskaber ægget har. Det er en rigtig god kilde til protein, og så kan det bruges i et utal af retter, hvad enten det er til morgenmaden, frokosten eller aftensmaden, så er æg en naturlig del af danskernes kost. Det kan dog være besværligt at koge ægget lige præcis, som man vil have det. De fleste har nok prøve at ende op med et blødkogt æg, når man i virkeligheden ville have et hårdkogt – og omvendt. Det er også besværligt at hælde vand i en gryde, vente på det koger, putte ægget i gryden uden det klækkes samt huske at tage det op i tide, når man koger et æg. Med en æggekoger fra OBH er det slut med alt besværet.

  OBH giver dig det perfekte æg hver gang

  Æggekogerne fra OBH Nordica giver dig mulighed for at vælge præcist, hvordan du vil have kogt dine æg. Det eneste du skal gøre er at putte æggene i æggekogeren og vælge, hvordan du vil have ægget kogt. Herefter klarer æggekogeren resten, og når ægget er tilberedt, fortæller æggekogeren dig, at der er mad. OBH’s æggekogere fås både i hård plastik med bund af rustfrit stål og i børstet stål. Fælles for dem begge er, at de kan tilberede op til syv æg ad gangen, hvilket gør at hele familien kan få æg på samme tid. På den måde undgår du ventetiden, så familiens yngste ikke bliver utålmodige.

  Æggekoger med klassiske OBH-dyder

  OBH Nordica er altid garant for produkter af høj kvalitet, men ikke nok med det, så er designet også i centrum. Dette er man ikke i tvivl om, når man ser æggekogerne fra OBH. De er både funktionelle og dekorative på samme tid. Derudover er de konkurrencedygtige på prisen, hvilket også er en af OBH’s varemærker – kvalitet til rimelige penge.

  Fandt du ikke den vare du søgte? Klik her og få et uforpligtende tilbud!
  Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
  Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked