DKK
Du har ingen varer i kurven
UDSALG - Se alle de gode tilbud i vores OUTLET Klik Her ...De hurtigste får det bedste

Morter

  Pris
  Mærker
  Færdig / Skjul Filtre
  Filtrer / Gør valget let!
  Side 1 af 1
  Sortering
  Pr. side
  Gefu Morter granit m/støder Ø17cm - G35320
  3 stk på eget lager!På lager
  Levering ca. 1-2 hverdage. Dette produkt er på eget lager, vi pakker og sender ordre 365 dage om året
  Producent Gefu
  EAN 4006664353205
  Holm Morter Ø12cm granit, HOLM
  Restordre!Forventet levering: Ukendt
  Vi har endnu ikke fået bekræftet en dato.
  Producent Holm
  EAN 5722008293936
  Jamie Oliver Mortel med stöt Jamie Oliver Ø 14,5 cm
  Restordre!Forventet levering: Ukendt
  Vi har endnu ikke fået bekræftet en dato.
  Producent Jamie Oliver
  Varenummer JB5100
  EAN 5011268904653
  Jamie Oliver Mortel med stöt slät Jamie Oliver Ø 20 cm
  Forventet levering: 4-6 hverdage Dette produkt hjemtages fra vores leverandør, forbehold for restordre og leveringsproblemer
  Producent Jamie Oliver
  Varenummer JB5110
  EAN 5011268857157

  Morteren er den rustikke genvej til urter og krydderier

  En morter er en af de allerældste redskaber, som stadig bliver benyttet i moderne køkkener. Morteren er flere tusinde år gammel, men det betyder ikke, at den er blevet gammeldags eller uanvendelig. Den har nemlig stadigvæk sin ret i køkkenet og kan løse opgaver, som ikke kan erstattes af nogen andre køkkenredskaber. Leder du efter en ny, billig morter, eller vil du gerne have en morter, der udover at være effektiv også pynter i dit køkken, er du kommet til det rette sted. Skiftselv.dk har din næste morter.

  Morteren er uerstattelig

  Der findes kaffekværne, der kan kværne kaffebønner. Hvidløgspressere, der presser hvidløg. Persillehakkere, der hakker persille. Blendere, der kan blende alting. Men til morterens specifikke formål er der ikke nogen fornuftig erstatning. Når du skal mose, kværne eller presse krydderier eller urter, så er morteren uden tvivl det bedste redskab, man kan forestille sig. Morteren er jo ganske simpel: en stump genstand, som du arbejder med, og et lille kar, hvor du kan ondulere krydderier eller urter.

  Lav ny krydderiblandinger med morteren

  Der er mange anvendelsesmuligheder for en morter. Udover at presse eksempelvis urter til mindre atomer, så kan du også lave din egne krydderiblandinger. Du kan eksempelvis knuse lidt sukker sammen med noget safran og få en lækker krydderiblanding til madlavningen. Det er svært at få mikset flere krydderier eller ingredienser på anden vis end med en morter. Morteren er simpelthen mere effektiv end de andre alternativer. Peberkorn er også et godt eksempel. De er utrolig hårdføre, men med en morter kan du knuse dem og mikse dem med andre krydderier.

  Hvilken morter skal jeg kigge efter?

  De fleste mortere kan løse deres opgave til ug. Det er nemlig ikke nogen videnskab at producere en god morter, og i princippet skal du bare bruge en rund sten og et hårdt underlag, og så har du din egen morter. Det er desværre bare ikke så praktisk. Generelt er det vigtigt, at din morter har en god vægt, så den ikke flytter sig, når du går i gang med arbejdet. Derudover skal den stumpe genstand, du kværner med, være god at holde om, så arbejdet ikke hurtigt bliver irriterende og anstrengende.

  Fandt du ikke den vare du søgte? Klik her og få et uforpligtende tilbud!
  Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.