Du har ingen varer i kurven
Her og Nu! køb for over 250,- og få en GRATIS Fidget Spinner med i handlen Læs Hvordan Her

Mediaplayers

  Pris
  Mærker
  Type
  Færdig / Skjul Filtre
  Filtrer / Gør valget let!
  Side 1 af 1
  Sortering
  Pr. side

  Microsoft Wireless Display Adapter (miracast)

  1 stk på eget lager!På lager
  Kan afsendes i dag!
  Type Uden HDD
  Producent Microsoft
  Modelnummer CG4-00004
  Varenummer VN989485840DCS
  466,-
  Kun 1 stk. tilbage til denne pris, herefter 547,-

  Køb en mediaplayer og forvandl din fladskærm til et mediecenter

  Med en mediaplayer tilsluttet din fladskærm er der ingen grænser for, hvad du kan vælge af underholdning på din fladskærm. Du er selv fuldstændig herre over, hvad der skal køre, og der er ikke behov for at have en computer tilsluttet fjernsynet. Til de fleste mediaplayers følger der en fjernbetjening med, så du kan styre hele underholdningen fra en tilbagelænet position i sofaen.

  Hvad er en mediaplayer?

  En mediaplayer er faktisk i sig selv en lille computer, som du tilslutter dit tv. Den måske mest kendte model er Apples model, som hedder Apple TV. Det er en lille boks, som du forbinder til din fladskærm ved hjælp af et HDMI-kabel. Boksen har et indbygget styresystem, så du kan bruge boksen til at streame underholdning til tv’et. Boksen har i mange tilfælde også et trådløst netværkskort, så du kan få underholdning fra kilder som Netflix, YouTube eller Spotify.

  Hvordan bruger du en mediaplayer?

  Sæt din mediaplayer til din fladskærm ved hjælp af et HDMI-kabel. Slå over på fjernsynets tilsvarende HDMI kanal, og så vil du se alle de muligheder, du har. Nogle mediaplayers har endda en indbygget harddisk eller en USB-indgang, så du har mulighed for at sende dine egne videofiler til mediaplayeren. Hvis du har en smartphone, en tablet eller en bærbar computer, kan de i mange tilfælde også bruges til at oprette forbindelse til din mediaplayer trådløst. Så kan du streame alt det indhold, du har, over til tv’et.

  Hele showet kan du styre ovre fra sofaen med fjernbetjeningen, der følger med din mediaplayer. Du kan justere lyden, spole frem og tilbage, vælge imellem de mange titler, afspille musik, starte filmen forfra og mange andre ting. Med en mediaplayer tilsluttet dit tv kan du altid komme til at se de ting, du gerne vil. Få adgang til en masse video, film, serier, musik eller apps, og læn dig tilbage: nu er underholdningen begyndt.

  Fandt du ikke den vare du søgte? Klik her og få et uforpligtende tilbud!
  Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
  Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked