DKK
Du har ingen varer i kurven
SOMMER-UDSALG - Se de vilde tilbud i vores OUTLET Klik Her ...
Canon LS-10TEG regnemaskine Lomme Finansiel Grå

Canon LS-10TEG regnemaskine Lomme Finansiel Grå

DKK 86
På fjernlager! på fjernlager!
Forventet lev. 4-6 hverdage Denne vare er på lager ved vores leverandør, forbehold for mellemsalg ift sidste lager tjek d. 23-06-2021
Beskrivelse

Udvalgte Detaljer

ProducentCanon
Modelnummer4422B002
Varenummer405510
EAN4960999665344

Beskrivelse af Canon LS-10TEG regnemaskine Lomme Finansiel Grå

Stilfuld og seriøs

LS-10TEG er en stilfuld håndholdt lommeregner til personer og virksomheder, der tager bevaring af ressourcer seriøst. Med henblik på at bevare ressourcer og reducere affaldsmængder er den øverste og nederste del af kabinettet samt batteridækslet fremstillet af 100% genbrugte materialer fra kopimaskiner fra Canon – og det gælder også det hårde beskyttelsesetui. Produktet er den perfekte løsning til miljøbevidste privatforbrugere samt virksomheder med en grøn politik. Desuden imødekommes IS0 14001-certificeringens krav til bæredygtig drift for store virksomheder.

Energieffektivitet og længere produktlevetid

Den dobbelte strømkilde sikrer energieffektivitet. Lommeregneren anvender udskiftelige batterier, hvilket sikrer længere produktlevetid - til forskel fra visse lommeregnere, der skal kasseres, når batteriet er brugt op. Den kører også på solceller for at skabe optimale energibesparelser. Den automatiske slukkefunktion slukker lommeregneren, når den ikke har været i brug i 7 minutter, hvilket sparer endnu mere energi.

Praktiske moms- og valutaomregningsfunktioner

Praktiske moms- og valutaomregningsfunktioner gør denne håndholdte lommeregner perfekt til både kontor- og hjemmebrug – såvel som til rejsen. Bestem momsen med et tryk på en knap, og konverter hurtigt valutaer. Denne lommeregner med 10 cifre har også alle de standardfunktioner, man kan forvente sig af en lommeregner fra Canon, så du kan være sikker på nøjagtige beregninger.

Stort LCD-display

På trods af sin kompakte størrelse har LS-10TEG et stort LCD-display, der sikrer øjeblikkelig og klar visning af tallene. Den har også et stort tastatur og store, behagelige taster, der gør det hurtigt og nemt at indtaste tal.

Smart design med et praktisk hårdt etui

Denne smarte, slanke og lette lommeregner er den ideelle makker på kontoret, i hjemmet eller på farten. Læg den i mappen, pungen eller lommen. Det praktiske hårde etui, der kan drejes hele 360 grader, beskytter displayet og tastaturet.

Teknisk Info for Canon LS-10TEG regnemaskine Lomme Finansiel Grå

FormfaktorLomme
TypeFinansiel
Farve på produktGrå
Skærmstørrelse (HxV)57,2 x 19,6 mm
Skærmens tegnstørrelse16 x 4,45 mm
Cifre10 cifre
HukommelsestypeCR2016
Automatisk slukJa

Mål og Vægt

Mål (BxHxD)122 x 78 x 14 mm
Vægt92 g

Spørgsmål vedr. Canon LS-10TEG regnemaskine Lomme Finansiel Grå?

Skriv til os på kundeservice@skiftselv.dk

Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.