DKK
Du har ingen varer i kurven
SOMMER-UDSALG - Se de vilde tilbud i vores OUTLET Klik Her ...
Canon F-789SGA regnemaskine Lomme Skærm Grå

Canon F-789SGA regnemaskine Lomme Skærm Grå

DKK 202,50
På fjernlager! på fjernlager!
Forventet lev. 4-6 hverdage Denne vare er på lager ved vores leverandør, forbehold for mellemsalg ift sidste lager tjek d. 20-06-2021
Beskrivelse

Udvalgte Detaljer

ProducentCanon
Modelnummer6467B001
Varenummer616560
EAN4960999900216

Beskrivelse af Canon F-789SGA regnemaskine Lomme Skærm Grå

Sætter nye standarder inden for hygiejne

Hygiejne på skoler og videregående uddannelser er et vigtigt emne. Nu hjælper Canons antibakterielle matematikregner med at eliminere potentielle sundhedsproblemer takket være et godkendt, uorganisk antimikrobisk stof*, der påføres plastiktasterne. Det reducerer den bakterievækst, der kan forekomme på lommeregnerens taster – især i aktive skolemiljøer. Det gør F-789SGA til et godt valg til både folkeskolen, gymnasiet og universitetet.

Energibesparende effektivitet

F-789SGA indeholder en praktisk dobbelt strømkilde. Solenergi sikrer maksimal energibesparelse, og den ekstra batteristrøm betyder, at denne lommeregner aldrig svigter dig uanset lysforholdene. Den automatiske slukkefunktion slukker lommeregneren, når den ikke har været i brug eller er blevet trykket på i 7 minutter, hvilket sparer endnu mere energi. Lommeregnerens batteri kan desuden udskiftes for at forlænge levetiden, der typisk er fire år, i modsætning til visse lommeregnere, der skal kasseres efter brug af et enkelt batteri.

Avanceret matematikregner

F-789SGA er den første avancerede matematikregner fra Canon, hvor du kan vælge lærebogsvisning. Den har 605 avancerede funktioner, inklusive 79 indbyggede konstanter og 172 funktioner til omregning af enheder. Det metalliske sølvfarvede dæksel og det tynde kabinet giver et professionelt udseende. LCD-displayet måler 60 x 25 mm. Ud over til studerende og elever er den også velegnet til lærere, ingeniører og andre fagpersoner.

Mange hukommelsesfunktioner

Yderligere funktioner inkluderer 19 hukommelser, op til 4x4 matrix-beregninger samt ligninger – det er en af de stærkeste specifikationer på markedet. Alle disse funktioner forenkler komplicerede beregninger.

Langt liv, ren og grøn

F-789SGA har unikke funktioner og fremhæver Canons satsning på miljøvenlighed. Delene i det hårde etui, det nederste kabinet og batteridækslet på F-789SGA er fremstillet af Canon-genbrugsmaterialer.

Teknisk Info for Canon F-789SGA regnemaskine Lomme Skærm Grå

FormfaktorLomme
TypeSkærm
Farve på produktGrå
Display vipningNej
Skærmstørrelse (HxV)61 x 25 mm
Tekstlinjer1 Linier
Skærmens tegnstørrelse96 x 31 mm
Cifre18 cifre
StrømkildeBatteri/Solar
Automatisk slukJa

Energi og Forbrug

Antal understøttede batterier1
BatteriteknologiLithium
BatteritypeCR2032

Mål og Vægt

Bredde86 mm
Dybde171 mm
Højde17,3 mm
Vægt120 g

Spørgsmål vedr. Canon F-789SGA regnemaskine Lomme Skærm Grå?

Skriv til os på kundeservice@skiftselv.dk

Relaterede Produkter
Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.