DKK
Du har ingen varer i kurven
Canon Canon F-715SG scientific calc. blck

Canon Canon F-715SG scientific calc. blck

DKK 123,95
På fjernlager! på fjernlager!
Forventet lev. 3-6 hverdage Denne vare er på lager ved vores leverandør, forbehold for mellemsalg ift sidste lager tjek d. 17-01-2022
Beskrivelse

Udvalgte Detaljer

ProducentCanon
Modelnummer5730B001
VarenummerCAN10025
EAN4960999799483

Beskrivelse af Canon Canon F-715SG scientific calc. blck

Tydeligere aflæsning med ekstra stort 2-linjers display

Den videnskabelige regnemaskine F-715SG har et ekstra stort 2-linjers LCD-display og er ideel til problemløsningsopgaver i forbindelse med undervisning, eksaminer og hjemmearbejde. Indtastninger vises på den øverste linje og resultaterne nederst - der kan vises svar på op til 10 cifre og eksponenter på to cifre. De primære displaycifre har en størrelse på 9,6 x 3,96 mm, hvilket gør det nemt og hurtigt at aflæse resultaterne præcist

250 omfattende funktioner

Denne videnskabelige regnemaskine er smart i alle henseender og har alle de essentielle funktioner, som studerende har brug for i deres matematiske og videnskabelige studier, herunder grundlæggende matematik, trigonometri, statistik og konstruktion. F-715SG har i alt 250 funktioner til avanceret problemløsning. Den har kapacitet til at gemme og genkalde op til 17 udregninger, så brugerne kan udforske forskellige mønstre og koncepter. Desuden kan interne beregninger udføres med 16 cifre, så resultaterne bliver mere præcise.

Delvist fremstillet af genbrugte Canon-materialer

F-715SG er både et praktisk og et mere bæredygtigt valg. Det er fordi, Canon bruger brugte plasticmaterialer til at fremstille det nederste kabinet og det hårde dæksel. Brugte ressourcer får et nyt liv.

Pålidelig dobbelt strømkilde

Denne videnskabelige regnemaskine drives af både solceller og udskiftelige batterier, så du får vedvarende pålidelighed og en dobbelt sikkerhed under eksaminer. Brug den energibesparende solcelleløsning, når lysforholdene tillader det, og skift til backup-batteristrømmen, når det er nødvendigt. F-715SG giver også mange advarsler i god tid for at indikere, at batteriet er ved at være brugt op. Når den ikke bruges eller røres i syv minutter, slukker "auto-sluk"-funktionen for regnemaskinen for at spare endnu mere på batteriressourcerne.

Tre smarte farvevariationer

F-715SG er praktisk og elegant og fås i sort eller to hvide variationer med piletast og hårdt dæksel i enten magentarød eller blå. Den er nem at transportere med en vægt på kun 124 gram. Imens beskytter det hårde skydedæksel, der kan trækkes af eller på, tastaturet og skærmen mod hverdagens stød og bump.

Teknisk Info for Canon Canon F-715SG scientific calc. blck

FormfaktorLomme
TypeVidenskabelig
Farve på produktSort
USB-portNej
Display vipningNej
Skærmstørrelse (HxV)61 x 25 mm
Tekstlinjer2 Linier
Skærmens tegnstørrelse9,6 x 3,96 mm
Cifre12 cifre
StrømkildeBatteri/Solar
Automatisk slukJa

Energi og Forbrug

Antal understøttede batterier1
BatteritypeLR44

Mål og Vægt

Bredde86,3 mm
Dybde168 mm
Højde17,8 mm
Vægt124 g

Spørgsmål vedr. Canon Canon F-715SG scientific calc. blck?

Skriv til os på kundeservice@skiftselv.dk

Relaterede Produkter
Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.