DKK
Du har ingen varer i kurven
cool Klar til varmen? Se vores store udvalg i ventilatorer Klik Her cool 

Køleskabe

  Pris
  Mærker
  Færdig / Skjul Filtre
  Filtrer / Gør valget let!
  Side 1 af 1
  Sortering
  Pr. side
  MPM agd S.A. 46-CJ-02/H kombi-køleskab Fritstående 38 L Sort, Sølv
  1 stk på eget lager!På lager
  Levering ca. 1-2 hverdage. Dette produkt er på eget lager, vi pakker og sender ordre 365 dage om året
  Producent MPM agd S.A.
  Modelnummer 46-CJ-02/H
  Varenummer MPM-46-CJ-02/H
  EAN 5901308011703
  998,50
  Inkl. gratis levering
  Adler CR 8062 køleskab Fritstående 19 L Sølv
  Forventet levering: 20-30 hverdage Dette produkt hjemtages fra vores leverandør, forbehold for restordre og leveringsproblemer
  Producent Adler
  EAN 5908256830448
  1.018,-
  Inkl. gratis levering

  Gode råd når du skal købe dit næste køleskabe

  Et godt køleskab er uundværligt – du bruger det flere gange om dagen hver eneste dag. Derfor er det også dumt, hvis dit køleskab ikke lever op til de krav, du har til dit køleskab. Derudover skal køleskabet også gerne være solidt og holdbart, så det ikke skal skiftes ud lige foreløbigt. Så gør det selvfølgelige heller ikke noget, hvis det er energivenligt, så du sparer nogle penge på elregningen hver eneste år. Der er kort sagt mange faktorer, der gør sig gældende, når man skal købe nyt køleskab. Derfor har vi her samlet en guide til dig, så du kan finde det bedste køleskab i dit prisleje.

  Typer af køleskabe

  Her på skiftselv.dk forhandler vi over 200 forskellige køleskabe, hvilket er et af de største udvalg i Danmark overhovedet. Det betyder også, at det er et stort marked, og at der er mange modeller at tage stilling til, når du skal købe køleskab. Helt overordnet set kan man inddele køleskabe i tre kategorier: integrerede køleskabe, indbyggede køleskabe og fritstående køleskabe. Det integrerede køleskab bliver integreret i dit køkken og får en låge på, der matcher køkkenets udseende. Det indbyggede køleskab er bygget ind i et hul i dit køkken, men man kan stadigvæk se, at det er et køleskab. Det fritstående køleskab forklarer sig selv. Hver af disse modeller har deres fordele, men vigtigst af alt, skal du beslutte, hvad der kan lade sig gøre i dit køkken. Så kan du altid vælge mærker og model senere, når du først har besluttet dig for typen. Du ved, at du altid kan få de bedste mærker her på skiftselv.dk – Bosch, Siemens, AEG, Gram og så videre – vi har det hele.

  Hvor energivenligt skal dit køleskab være?

  Alle køleskabe er placeret i forskellige energiklasser, som fortæller, hvor meget energi dit køleskab bruger. Det er ligesom med biler – køleskabe i energiklasse A, A+ eller A++ bruger mindst energi, mens køleskabe nede omkring energiklasse E, F og G bruger rigtig meget energi. Det er ikke småting, vi taler om her. Faktisk kan et køleskab i energiklasse F eller G bruger tre gange så meget energi som et køleskab i klasse A eller A+. De fleste moderne køleskabe har en god energiklasse, men kig dig alligevel for. Nogle af de meget store køleskabe som eksempelvis amerikanerskabe kan godt bruge rigtig meget energi – og så er spørgsmålet, om det overhovedet kan betale sig. Køber du dit køleskab brugt eller for billigt, er der også risiko for, at du kommer til at betale for mange penge i strøm i længden. Derfor kan et billigt køleskab til 2000 kroner ende med at koste mere end et køleskab til 4000 kroner i løbet af få år.

  Hvor meget plads skal du bruge i dit køleskab?

  Det er måske det vigtigste spørgsmål overhovedet – hvor stort et køleskab har du brug for? Hvor mange skal bruge køleskabet? Det er dumt at købe et køleskab, der er for stort til ens eget brug, men det er måske endnu dummere at købe et køleskab, der er for småt.

  -          er det kun dig, der skal bruge køleskabet, kan du nøjes med 150 liter

  -          er I to, der skal bruge køleskabet, så skal du op på 200 til 300 liter i dit køleskab

  -          er I en familie på fire eller flere, så skal du op og have fat i en af de store modeller med over 300 liter kølekapacitet

  Generelt er det bedre at købe dit køleskab lidt for stort end lidt for småt. Hvis du køber et køleskab og fylder det for meget op, så kan dit køleskab få problemer med at holde temperaturen nede.

  Ekstra funktioner

  For nogle er det ret vigtigt, at deres køleskab har en række ekstra funktioner indbygget. Du skal gøre op med dig selv, hvad der ville være belejligt og dejligt at have, og hvad der er ligegyldigt frås. Vil du for eksempel gerne have vanddispenser, så altid kan tappe koldt vand fra fronten af køleskabet? Nogle ser det næsten som uundværligt, mens andre er ligeglade. Nogle vil også gerne have, at deres køleskab har forskellige kølezoner, så der kan være forskellige temperaturer forskellige steder i køleskabet. Det kan hjælpe med at holde grøntager friske i længere tid og så videre. Derudover er kan det også være dejligt at have digital visning af temperaturen i køleskabet – er det nødvendigt for dig, eller vil du hellere bruge pengene på andre ting?

  Inddeling af køleskabet

  Du skal tænke over, hvordan du gerne vil have, at dit køleskab er udformet indeni. De fleste køleskabe er bygget op med hylder, som du selv kan placere i køleskabet efter behov. Ligeledes har de fleste køleskabe en grøntsags skuffe for nede og små hylder i køleskabsdøren. Hvordan vil du gerne have, at dit køleskab ser ud? Der er så mange køleskabe på markedet, at det er dumt at gå ned på indretningen af dit køleskab. Du kan uden tvivl få det, som du gerne vil have det inden i dit køleskab, hvis du bare tager dig god tid og kigger de forskellige modeller igennem. Med få klik kan du komme til at danne et overblik alle vores fantastiske køleskabe her på skiftselv.dk

  Fandt du ikke den vare du søgte? Klik her og få et uforpligtende tilbud!
  Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.