DKK
Du har ingen varer i kurven
Coronavirus Drift Status: Mulighed for GRATIS HJEMMELEVERING på ordre fra 500,- Lagervarer: Pt. Ingen Forsinkelser Skaffevarer/Fjernlager: Mindre Forsinkelser Mail: Normal Bemanding Tlf: Begrænset Bemanding pga. Hjemmearbejde
Gefu Gavesæt m/Spirelli og madpincet

Gefu Gavesæt m/Spirelli og madpincet

DKK 287
18 stk. på eget lager! på eget lager!
Levering 1-2 hverdage. Dette produkt er på eget lager, vi pakker og sender ordre 365 dage om året
Beskrivelse

Udvalgte Detaljer

TypeDiverse
ProducentGefu
Varenummer(12)
EAN4006664000796

Beskrivelse af Gefu Gavesæt m/Spirelli og madpincet

I dette ”grøntsagsspaghetti gavesæt” får man en Spirelli samt en fantastisk madpincet i rustfrit stål.

Kombinationen af en Spirelli og en madpincet giver det perfekte sæt til at lave grøntsagsspaghetti. Man snitter fx squash på Spirelli, lægger strimlerne i kogende vand og bruger pincetten til at ”rulle” det op, så man kan anrette det fint på tallerkenen.

Madpincetten kan selvsagt også bruges til alt muligt andet og GEFU har tænkt sig om da de designede denne. Den er lavet i rustfrit kvalitetsstål, ”benene” buer en lille smule hvilket sikrer et godt og præcist greb om madvarerne. I enden er sat en ring, så den kan hænges på en krog i køkkenet.

Spirelli spagetti slicer til "grøntsags-spaghetti" af gulerødder, squash etc.
Den innovative Spaghetti Slicer "Spirelli" forvandler let og hurtigt grøntsager og rodfrugter til sund "stenalder-spaghetti". Designet er inspireret af en blyantspidser med to forskellige størrelser "spaghetti": 2 x 3 mm og 3,5 x 5 mm.
Sæt en gulerod, aflang radise, agurk, squash eller andre faste grøntsager, der er rimelig aflange, i den ene ende og drej som om du spidser en blyant. På den måde fremtrylles lange juliennestrimler uden anstrengelse og på ingen tid.

Spørgsmål vedr. Gefu Gavesæt m/Spirelli og madpincet ?

Skriv til os på kundeservice@skiftselv.dk

Relaterede Produkter
Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling.
Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen og funktionaliteten af vores side, ved at fortsætte på denne side acceptere du vores brug af cookies. Læs mere eller Luk denne besked